Nasveti za uspešno vodenje 'Eco-Friendly' tiskarne

Ljubljana, Slovenija | 26. feb 2024

Velikost trga komercialnih tiskarskih storitev je leta 2022 znašala slabih 595 milijarde evrov, s tem, da je pričakovana letna rast 3,50 %. Medtem ko se je število tiskarn sicer nekoliko zmanjšalo, se število trajnostnih komercialnih tiskarn povečuje zaradi spremenjenih pričakovanj strank in pospešene digitalne preobrazbe.

Zaupanje strank v digitalni dobi

Ljubljana, Slovenija | 19. feb 2024

V današnjem tehnološko naprednem svetu je zaupanje dragocenejše od zlata. To velja ne glede na storitveno dejavnost s katero se ukvarjate. Za storitvena podjetja (Professional Services Organizations - PSO) je zaupanje ključnega pomena. Potrebujete ga, da obdržite svoje sedanje stranke in pridobite nove, kar pomaga vašemu podjetju rasti in se obdržati na izjemno konkurenčnem trgu.

Konica Minolta napoveduje nove DFE vmesnike/strežnike, ki temeljijo na Fiery FS600 Pro programski opremi

Ljubljana, Slovenija | 12. feb 2024

Konica Minolta Business Solutions Europe in Fiery, LLC, največji neodvisni ponudnik digitalnih tiskarskih vmesnikov/strežnikov (DFE - Digital Front End), sta v okviru stalnega in dolgoročnega partnerstva izdala pet novih Fiery® digitalnih tiskarskih vmesnikov.

Konica Minolta na drupi 2024 z več premierami

Ljubljana, Slovenija | 05. feb 2024

Konica Minolta bo na sejmu drupa v Düsseldorfu v Nemčiji od 28. maja do 7. junija 2024 na stojnicah A40-1/A40-6 v hali 8b pomagala strankam videti potencial, ki presega tradicionalni tisk. Konica Minolta bo z eno največjih stojnic na sejmu, ki bo obsegala šest med seboj povezanih območij in dve nadstropji, predstavila številne premiere.

Digitalni tiskarski stroj za tisk etiket AccurioLabel 400 je prejel še eno prestižno priznanje

Ljubljana, Slovenija | 29. jan 2024

Tiskarski stroj AccurioLabel 400 (tisk na osnovi tonerja v enem prehodu), podjetja Konica Minolta je prejel nemško nagrado za oblikovanje German Design Award 2024. Najnovejše priznanje sledi trem prestižnim že osvojenim priznanjem - nagradi iF Design Award 2023, nagradi Red Dot Award: Product Design 2023 in nagradi za oblikovanje 2022 Good Design Award, ki jo podeljuje Japonski inštitut za promocijo oblikovanja.