Boljša uporabniška
izkušnja

Ljubljana, Slovenija | 15. jul 2024

V dinamičnem okolju pisarniške tehnologije kot center produktivnosti stoji multifunkcijski tiskalnik. Med vodilnimi imeni na tem področju je Konica Minolta, ki brezpogojno premika meje inovacij, ne le v smislu tiskanja, ampak tudi pri dajanju prednosti uporabniški izkušnji. Multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije odražajo to zavezanost, saj ponujajo brezhibno in intuitivno izkušnjo, ki uporabnikom omogoča učinkovito opravljanje nalog.

Inovacije s fokusom
na strankah

Ljubljana, Slovenija | 08. jul 2024

V svetu sodobnega poslovanja, kjer se srečujejo učinkovitost, zanesljivost in inovacije, Konica Minolta Slovenija izstopa kot zgled odličnosti. Podjetje je znano po svoji osredotočenosti na stranke in najsodobnejši tehnologiji ter nenehno dviguje letvico na področju tiskalniških rešitev. Jedro njihove ponudbe predstavljajo multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije, ki so dokaz predanosti Konice Minolte, da podjetjem omogoči brezhibne in intuitivne tiskalniške rešitve, prilagojene...

Glavne prednosti
nove bizhub i-Serije

Ljubljana, Slovenija | 02. jul 2024

V dinamičnem okolju sodobnih pisarn sta učinkovitost in vsestranskost bistvenega pomena. Konica Minolta, pionir na področju tehnologije tiskanja, dosledno zagotavlja inovativne rešitve, prilagojene spreminjajočim se potrebam podjetij. Med njihovo zvezdniško ponudbo izstopajo multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije, ki pričajo o zavezanosti podjetja Konica Minolta k odličnosti. Poglobimo se v glavne prednosti, zaradi katerih so multifunkcijski tiskalniki nove bizhub i-Serije...

Večja produktivnost
pisarne

Ljubljana, Slovenija | 24. jun 2024

V dinamičnem okolju pisarniške tehnologije multifunkcijski tiskalniki Konica Minolta bizhub i-Serije izstopajo kot vsestranska rešitev, ki presega tradicionalne tiskalniške paradigme. Z združevanjem najsodobnejših funkcij, z zavezanostjo k uporabniški izkušnji, varnosti in okoljski odgovornosti, nova bizhub i-Serija na novo opredeljuje izkušnjo sodobnega delovnega okolja.

Predstavljamo
novo generacijo
bizhub i-Serije

Ljubljana, Slovenija | 19. jun 2024

Konica Minolta predstavlja naslednike svojih večkrat nagrajenih multifunkcijskih tiskalnikov in tiskalnikov bizhub i-Serije. Obsežna nova ponudba 21 aparatov (sedem barvnih A3, pet barvnih A4, šest črno-belih A3 in tri črno-bele A4) vključuje lastnosti in funkcionalnosti, ki v ospredje postavljajo povečano potrebo po varnosti in enostavni uporabi v sodobnem delovnem okolju.