Z AccurioJet KM-1e do 60% prihranka

Ljubljana, Slovenija | 06. maj 2024

Podjetje Gráfica Almondina se je z naložbo v barvni UV sistem za tisk AccurioJet KM-1e in barvni digitalni produkcijski stroj za tisk AccurioPress C4080 podjetja Konica Minolta odločilo za digitalno preobrazbo svoje tiskarne.

Serija AccurioJet KM-1e izpolnjuje zahteve glede uporabe mineralnih olj na embalaži

Ljubljana, Slovenija | 22. apr 2024

Konica Minolta je tiskarjem, ki se soočajo z vse strožjimi evropskimi predpisi, s preverjenimi rezultati testov, ki potrjujejo, da njena nagrajena tehnologija digitalnega tiska serije AccurioJet KM-1e izpolnjuje zahteve glede vsebnosti mineralnih olj, ki so veliko nižje od smernic za sekundarno embalažo živil, dala novo upanje.

Tehnološki trendi

Ljubljana, Slovenija | 15. apr 2024

Ste med svojimi kolegi oseba, ki je najbolje obveščena o najnovejših trendih in novostih? Vas sodelavci malo za šalo malo pa zares kličejo "živi Google"? Pred vami je naloga, da odkrijete ključna področja, ki jih mora vaša organizacija spremljati v letu 2024. Ne glede na to, ali želite ostati v ospredju, pravilno usmerjati svoje stranke ali privabiti najbolj nadarjene talente, pridružite se nam in skupaj raziščimo trende za 2024.

Konica Minolta predstavlja novo generacijo bizhub i-Serije

Ljubljana, Slovenija | 08. apr 2024

Konica Minolta predstavlja naslednike svojih večkrat nagrajenih multifunkcijskih tiskalnikov in tiskalnikov bizhub i-Serije. Obsežna nova ponudba 21 aparatov (sedem barvnih A3, pet barvnih A4, šest črno-belih A3 in tri črno-bele A4) vključuje lastnosti in funkcionalnosti, ki v ospredje postavljajo povečano potrebo po varnosti in enostavni uporabi v sodobnem delovnem okolju.

Konica Minolta je dosegla nov prodajni mejnik

Ljubljana, Slovenija | 02. apr 2024

Konica Minolta je dosegla nov mejnik s svojo lastno razvito inovativno linijsko enoto za obrezovanje (Inline Trimming Unit) TU-510. Od začetka prodaje leta 2021 je bilo prodanih več kot 220 enot.