TISKANJE, KI JE PRAV TAKO MOBILNO KOT VI

Tehnologija tiskanja prilagojena sodobnemu delovnemu mestu

Mobilno tiskanje


V zadnjih letih je sodobno delo prešlo iz stacionarnega v precej bolj mobilno. Zaposleni lahko zdaj delajo med potovanji in se udeležijo poslovnih sestankov zunaj pisarn, na primer na sedežu stranke, ali pa svoje naloge dokončajo doma. Ta premik omogoča znatno večji učinkovitost in prilagodljivost poteka dela. Mobilni telefoni so idealna rešitev za izpolnjevanje potreb sodobnih zaposlenih, saj so vedno pri roki, enostavni za uporabo in podpirajo hitro in učinkovito komunikacijo.

Mobilno tiskanje, ki ga nudi Konica Minolta, smo zasnovali s potrebami današnjih zaposlenih v mislih. Varna in hitra rešitev, ki ne potrebuje dodatne infrastrukture. Potrebujete samo mobilni telefon ali drugo mobilno napravo ter večfunkcijsko napravo Konica Minolta. Oddaljeno tiskanje zlahka začnete s samo nekaj koraki, tudi ko niste v pisarni. Sistem vam omogoča proste roke, prilagodljivost in takojšnje ukrepanje, tudi ko niste v pisarni, saj lahko opazite pomanjkljivosti v dokumentaciji v nekaj sekundah.

Mobilno tiskanje

Mobilno tiskanje

Mobilno tiskanje, ki ga nudi Konica Minolta, smo zasnovali s potrebami današnjih zaposlenih v mislih

Varna in hitra rešitev, ki ne potrebuje dodatne infrastrukture. Potrebujete samo mobilni telefon ali drugo mobilno napravo ter večfunkcijsko napravo Konica Minolta. Oddaljeno tiskanje zlahka začnete s samo nekaj koraki, tudi ko niste v pisarni. Sistem vam omogoča proste roke, prilagodljivost in takojšnje ukrepanje, tudi ko niste v pisarni, saj lahko opazite pomanjkljivosti v dokumentaciji v nekaj sekundah.


EveryonePrint je vodilna rešitev mobilnega tiskanja, ki uporabnikom omogoča hitro in enostavno tiskanje iz svojih prenosnih računalnikov, mobilnih naprav ali drugih naprav prek upravljanega tiskalnika. EveryonePrint omogoča poslovnim in gostujočim uporabnikom, da vzpostavijo povezavo s katero koli obstoječo opremo za tiskanje z eno samo rešitvijo, ne da bi pri tem morali nadomestiti obstoječo strojno opremo in infrastrukturo.


Konica Minolta Mobile Print

Brezplačna aplikacija za mobilno tiskanje za vse največje mobilne platforme, vključno z iOS, Android in Windows 10, povezuje mobilne naprave z večfunkcijskimi tiskalnimi sistemi Konica Minolta bizhub. Tiskanje iz mobilne naprave in optično branje vanjo sta glavni funkciji aplikacije, kar zagotavlja, da imajo poslovni uporabniki svoje pomembne dokumente vedno pri roki.

Strojna oprema
hardware icon
Strojna oprema za tiskanje Konica Minolta

Želite najboljše zmogljivosti digitalnega tiskanja? Ravnokar ste jih našli. Strojna oprema za tiskarsko proizvodnjo in pisarne Konica Minolta postavlja panožne standarde z napravami, ki nudijo revolucionarno kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje, možnosti sprotne končne obdelave profesionalne kakovosti, ki ustrezajo kompleksnim specifikacijam vaših opravil, in še več. Ne glede na obseg ali območje specializacije vašega podjetja vam naša tiskarska strojna oprema omogoča izdelavo lastne tiskalne infrastrukture, upravljanje digitalnih vsebin, uvajanje najsodobnejših merilnih instrumentov in iskanje drugih rešitev, zasnovanih za revolucionarno spreminjanje vašega poteka dela.

Programska oprema
software icon
Programska oprema Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

Ključne značilnosti

Če svojemu podjetju dodate nove funkcije, še ne pomeni, da morate vlagati v drage naprave – mobilno tiskanje ne zahteva dodatne drage infrastrukture. Donosna in učinkovita rešitev za vaše podjetje. Večfunkcijske naprave Konica Minolta vam omogočajo, da natisnete, kar koli želite, kjer koli ste. Samodejno lahko poiščete napravo v istem omrežju in vzpostavite povezavo z njo, če pa vas zanima oddaljeno tiskanje, enostavno izberite določen tiskalnik, do katerega imate mobilni dostop. Ni vam treba namestiti dodatnih gonilnikov tiskalnika, če želite uporabljati storitve tiskanja, kot so AirPrint, Mopria Print Service ali Google Tiskanje v oblaku. 


Mobilno tiskanje je hitro in priročno – predvsem pa je varno. Zagotavlja vam, da do zasebnih podatkov nima dostopa nepooblaščeno osebje, saj dodeli posebna ID in geslo vsakemu zaposlenemu, ki ima dovoljenje za uporabo večfunkcijske naprave. Pravice do dostopa lahko ohranite pod nadzorom in jih omejite za tiste, ki nimajo dovoljenja za kopiranje zaupnih podatkov, hkrati pa lahko omogočite gostom, da pri vas uporabljajo tiskalnike. Začnite spoznavati številne možnosti, ki jih lahko mobilno tiskanje že danes ponudi vašemu podjetju.

   

   

Mobility feature icon

Preverjanje pristnosti z Bluetoothom

Touch feature icon

Preverjanje pristnosti z uporabniškim imenom in geslom ali tehnologijo NFC

Technology feature icon

Tiskanje v oblaku

Print feature icon

Neposredno tiskanje v internetu

Usability feature icon

Enostavna uporaba

Finishing feature icon

Podprti priljubljeni formati

Scan feature icon

Tiskanje in optično branje iz mobilne naprave

Izkoristite prilagodljivi mobilni delovni stil!

Prenesite prospekt