Prizorišče vaše naslednje kariere

 

Si za svojo kariero želite svežega navdiha?


Radi ste korak pred drugimi in razmišljate drugače. Želite narediti nekaj pomembnega, ostati zvesti sami sebi in delati v ekipi, ki ustvarja dodano vrednost. Preizkusiti želite nekaj novega brez strahu pred neuspehom. Drugače povedano, iščete smer in navdih za osebno rast.
 

Nudimo vam platformo za osebni uspeh.

Iščete nov zanimiv izziv z odličnimi obeti? V tem primeru se oglasite pri nas. Konica Minolta – neverjetno zanimiva znamka za inovativno poslovanje in rešitve informacijske tehnologije – je vodilni ponudnik za poslovne dokumente in poteke tiskanja pri trgovanju med podjetji.

Konica Minolta ima po vsej Evropi okrog 8900 zaposlenih, ki oblikujejo našo vizualno pisarniško prihodnost v mednarodnem okolju in uživajo v možnostih, ki jim omogočajo uresničevanje njihovih ustvarjalnih zamisli – pridružite se nam! V tem obdobju moteče tehnologije je zmožnost zavračanja obstoječega stanja ključnega pomena za razvoj naših novosti in poslovnih uspehov.

 

Prosta delovna mesta.

Ustvarili smo okolje, kjer se vsi počutijo kot doma. Pozdravljamo razlike med posamezniki, spodbujamo ljudi k izvirnemu razmišljanju in želimo, da rastete tako osebno kot tudi poklicno.

Ali ni to okolje, ki ga želite za svojo lastno zgodbo o uspehu?

Poglejte si naša prosta delovna mesta.