Konica Minolta Slovenija NOVICE

Na tem mestu boste našli zanimive novice. Če bi radi stopili v kontakt z nami, nam prosimo pišite na marketing(at)konicaminolta.si.

Pet pomembnih stvari, ki jih je treba upoštevati pri izbiri partnerja za tiskanje v oblaku

Ljubljana, Slovenija | 28. avg 2023

Tiskanje v oblaku je storitev, ki je postala bistvena za številna podjetja, ki so uvedla tiskanje na daljavo in hibridno tiskanje, saj zaposlenim omogoča nemoteno, zanesljivo in varno tiskanje od koder koli. Rešitve tiskanja v oblaku nadomeščajo zastarelo interno tiskanje, ki je lahko drago, vključuje zapletene/težavne delovne postopke, ima lahko varnostne vrzeli in obremenjuje vaše notranje IT vire. Alternativa za tiskanje v oblaku je zelo varna, zmanjšuje investicijske in operativne izdatke...

Konica Minolta je 'glavni igralec' na področju storitev tiskanja v oblaku - Quocirca 2023

Ljubljana, Slovenija | 21. avg 2023

Konica Minolta s ponosom sporoča, da je Quocirca v svoji raziskavi 'The Cloud Print Services Landscape 2023 - How the cloud is driving print infrastructure modernisation' prepoznalo podjetje Konica Minolta kot 'glavnega igralca' (Major Player).

Konica Minolta dosegla cilj 100% obnovljive električne energije v svojem proizvodnem obratu v Maleziji

Ljubljana, Slovenija | 14. avg 2023

Družba Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) je objavila, da je eden od njenih proizvodnih obratov za multifunkcijske tiskalnike v Maleziji, Konica Minolta Business Technologies (Malaysia) Sdn. Bhd. (BMMY) v zvezni državi Melaka, dosegel svoj cilj pridobivanja 100% električne energije iz obnovljivih virov. Vsi proizvodni obrati multifunkcijskih tiskalnikov skupine Konica Minolta na Kitajskem in v Maleziji se zdaj 100% napajajo iz obnovljivih virov energije.

Konica Minolta bo na Labelexpo predstavila celotni delovni proces

Ljubljana, Slovenija | 07. avg 2023

Konica Minolta je razkrila več podrobnosti o svoji udeležbi na sejmu Labelexpo, ki bo od 11. do 14. septembra v Bruslju v Belgiji, kjer bo predstavila pomembne novosti, ki bodo tiskarjem omogočile več možnosti na področju etiket in embalaže, dveh največjih rastočih trgov na področju tiska.

Pridružite se Konica Minolta ekipi.

Delo pri nas je zanimivo in razburljivo, zato si
oglejte prosta delovna mesta!
Vas zanima kariera pri nas?