Konica Minolta Slovenija NOVICE

Na tem mestu boste našli zanimive novice. Če bi radi stopili v kontakt z nami, nam prosimo pišite na marketing(at)konicaminolta.si.

AIRE LINK NAGRAJEN Z 'BLI PICK AWARD'

Ljubljana, Slovenija | 24. jan 2022

Buyers Lab (BLI) 2022 Pick Award

Začnite preoblikovanje 'industrije 4.0': avtomatizirajte preverjanje kakovosti z video-analitiko

Ljubljana, Slovenija | 17. jan 2022

Tehnologije 'industrije 4.0' za digitalno preobrazbo so tradicionalno zahtevale precejšnje naložbe, zato so bile domena velikih podjetij. Z razvojem cenovno dostopnih tehnoloških rešitev, kot je video-analitika za preverjanje kakovosti, se to spreminja. Takšne rešitve pomagajo izenačiti konkurenčne pogoje in manjšim podjetjem omogočajo, da izkoristijo izboljšave učinkovitosti in s tem povezane koristi.

RPA – kaj točno je robotska avtomatizacija procesov?

Ljubljana, Slovenija | 10. jan 2022

"RPA skrbi sam zase!" Robotska avtomatizacija procesov pomaga oblikovati prihodnost dela. Programski roboti prevzamejo izvedbo preprostih, ponavljajočih se in dolgotrajnih, sicer ročnih rutinskih postopkov. Tako imajo zaposleni več časa za produktivne dejavnosti, ki ustvarjajo dodano vrednost za podjetje.

Video-analitika: pametne rešitve, ki postavijo stvari v fokus

Ljubljana, Slovenija | 03. jan 2022

Da bi zagotovile varnost zaposlenih ali zavarovale stavbe, prostore in dragocene informacije, se številne organizacije zanašajo na videonadzor ali CCTV sisteme. Vendar je to delovno zahteven postopek, ki ne daje vedno optimalnih rezultatov. Pametna videoanaliza sedaj dviguje nadzor na naslednjo raven - za samodejno analizo, odkrivanje in opozarjanje, s čimer zagotavlja večjo varnost ljudi, prostorov in informacij, združuje umetno inteligenco z videokamerami.

Pridružite se Konica Minolta ekipi.

Delo pri nas je zanimivo in razburljivo, zato si
oglejte prosta delovna mesta!
Vas zanima kariera pri nas?