Konica Minolta Slovenija NOVICE

Na tem mestu boste našli zanimive novice. Če bi radi stopili v kontakt z nami, nam prosimo pišite na marketing(at)konicaminolta.si.

Serija AccurioJet KM-1e izpolnjuje zahteve glede uporabe mineralnih olj na embalaži

Ljubljana, Slovenija | 22. apr 2024

Konica Minolta je tiskarjem, ki se soočajo z vse strožjimi evropskimi predpisi, s preverjenimi rezultati testov, ki potrjujejo, da njena nagrajena tehnologija digitalnega tiska serije AccurioJet KM-1e izpolnjuje zahteve glede vsebnosti mineralnih olj, ki so veliko nižje od smernic za sekundarno embalažo živil, dala novo upanje.

Tehnološki trendi

Ljubljana, Slovenija | 15. apr 2024

Ste med svojimi kolegi oseba, ki je najbolje obveščena o najnovejših trendih in novostih? Vas sodelavci malo za šalo malo pa zares kličejo "živi Google"? Pred vami je naloga, da odkrijete ključna področja, ki jih mora vaša organizacija spremljati v letu 2024. Ne glede na to, ali želite ostati v ospredju, pravilno usmerjati svoje stranke ali privabiti najbolj nadarjene talente, pridružite se nam in skupaj raziščimo trende za 2024.

Konica Minolta predstavlja novo generacijo bizhub i-Serije

Ljubljana, Slovenija | 08. apr 2024

Konica Minolta predstavlja naslednike svojih večkrat nagrajenih multifunkcijskih tiskalnikov in tiskalnikov bizhub i-Serije. Obsežna nova ponudba 21 aparatov (sedem barvnih A3, pet barvnih A4, šest črno-belih A3 in tri črno-bele A4) vključuje lastnosti in funkcionalnosti, ki v ospredje postavljajo povečano potrebo po varnosti in enostavni uporabi v sodobnem delovnem okolju.

Konica Minolta je dosegla nov prodajni mejnik

Ljubljana, Slovenija | 02. apr 2024

Konica Minolta je dosegla nov mejnik s svojo lastno razvito inovativno linijsko enoto za obrezovanje (Inline Trimming Unit) TU-510. Od začetka prodaje leta 2021 je bilo prodanih več kot 220 enot.

Konica Minolta "vodilna" v IDC MarketScape 2023 poročilu trajnostnih programov

Ljubljana, Slovenija | 25. mar 2024

Konica Minolta je bila imenovana za eno vodilnih podjetij v raziskavi IDC MarketScape: (doc #US49892223, december 2023). V poročilu IDC MarketScape je navedeno, da "bi morale organizacije upoštevati podjetje Konica Minolta kot dobavitelja, saj sprejema odločne ukrepe za zmanjšanje vpliva na podnebje, hkrati pa spodbuja učinkovito rabo virov za stranke in v lastni dobavni verigi".

Pridružite se Konica Minolta ekipi.

Delo pri nas je zanimivo in razburljivo, zato si
oglejte prosta delovna mesta!
Vas zanima kariera pri nas?