Konica Minolta Slovenija NOVICE

Na tem mestu boste našli zanimive novice. Če bi radi stopili v kontakt z nami, nam prosimo pišite na marketing(at)konicaminolta.si.

Accuriojet KM-1 družbe Konica Minolta je prejel še več priznanj Fogra

Ljubljana, Slovenija | 30. jan 2023

Še dva člana družine Konica Minolta AccurioJet KM-1 UV LED digitalnih brizgalnih tiskarskih strojev sta prejela več certifikatov FOGRA, kar je še eno priznanje za izjemno stabilnost, vsestranskost in barvno natančnost.

3 načini uporabe umetne inteligence v proizvodnih podjetjih

Ljubljana, Slovenija | 23. jan 2023

Avtomatizacija v proizvodni industriji ni nič novega. Vsi smo že videli posnetke sinhroniziranih robotov, ki delajo na montažni liniji v najsodobnejši tovarni. A kot je pokazal UiPath AI Summit 2022, proizvajalci iščejo številne nove priložnosti za avtomatizacijo tudi zunaj proizvodnih prostorov.

2023 napovedi za industrijo etiket - mnenje družbe Konica Minolta

Ljubljana, Slovenija | 16. jan 2023

Digitalna izdelava etiket je postala prevladujoči trend, saj skoraj 35 % celotne vrednosti zdaj predstavlja popolnoma digitalni ali hibridni tisk. Digitalna tehnologija je nadvse uspešna, saj vse več blagovnih znamk in trgovcev na drobno prepoznava agilnost in hiter odziv kot ključna dejavnika, pri izpolnjevanju hitro spreminjajočih se vzorcev povpraševanja v novem svetu priložnosti.

Pet glavnih trendov za 'digitalno delovno okolje', ki bodo omogočili poslovni uspeh v letu 2023

Ljubljana, Slovenija | 09. jan 2023

Leta 2022 se je digitalno delovno okolje še naprej razvijalo in raslo, celo bolj kot v prejšnjih dveh letih, ko se je njegova uporaba močno povečala. Sodobna virtualna pisarna, ki je v času pandemije omogočila velik delež dela na daljavo, nima geografskih omejitev in poganja trend hibridnega dela v številnih različnih sektorjih. Širši premisleki, kot so globalna podnebna kriza, kriza življenjskih stroškov in nadaljevanje vojne v Ukrajini, bodo tudi leta 2023 oblikovali digitalno delovno...

Pridružite se Konica Minolta ekipi.

Delo pri nas je zanimivo in razburljivo, zato si
oglejte prosta delovna mesta!
Vas zanima kariera pri nas?