Konica Minolta Slovenija NOVICE

Na tem mestu boste našli zanimive novice. Če bi radi stopili v kontakt z nami, nam prosimo pišite na marketing(at)konicaminolta.si.

Ustvarite digitalno delovno okolje, ki spodbuja 'online' sodelovanje za ekipe na daljavo

Ljubljana, Slovenija | 20. jun 2022

Pandemija je pospešila preoblikovanje delovnega mesta iz fizične lokacije v digitalno okolje, do katerega je mogoče dostopati od koder koli. To je sprememba, ki jo številne organizacije in zaposleni sprejemajo odprtih rok. Ključni dejavnik uspeha pri tem načinu dela je učinkovito 'online' (spletno) sodelovanje. Za to seveda potrebujete prava digitalne orodja, kot so virtualni dostop do informacij, soustvarjanje dokumentov in elektronski podpis.

Pametna OCR programska oprema

Ljubljana, Slovenija | 13. jun 2022

Delo naj bo bolj prilagodljivo in učinkovito. Omogočite zaposlenim, da se osredotočijo na naloge z dodano vrednostjo. Bodite bolj odzivni za stranke. Izboljšajte svoj poslovni izid. Ne glede na vaše ambicije vam lahko pomaga digitalizacija in avtomatizacija osnovnih delovnih procesov, ki temeljijo na papirnih dokumentih, s tehnologijo inteligentnega skeniranja in OCR programsko opremo, saj vsakomur omogoča, da vsak dan opravi več dela.

Elektronski podpis: naj postane sestavni del vaših digitalnih procesov

Ljubljana, Slovenija | 06. jun 2022

Prehod s papirnatih na digitalne procese pripomore k temu, da je delo na daljavo in od doma za mnoge organizacije bolj učinkovito in produktivno. Če pa se vaša organizacija še vedno zanaša na ročno podpisovanje dokumentov, lahko to povzroči zamude, tveganja za informacijsko varnost in nepotrebne stroške. Te težave lahko rešite z rešitvijo za elektronsko podpisovanje, ki bo podprla tudi vaš širši program digitalne preobrazbe.

Neustavljiv vzpon INKJET produkcije

Ljubljana, Slovenija | 29. maj 2022

Konica Minolta je pomemben del neustavljive rasti na trgu inkjet (brizgalnih) sistemov za tisk in še naprej pomaga strankam pri njihovi digitalni preobrazbi na trgih komercialnega in industrijskega tiska. Digitalna tehnologija omogoča dostop do številnih funkcij, ki jih stranke v sektorjih komercialnega tiska, embalaže in industrije iščejo za dobičkonosne aplikacije.

Pridružite se Konica Minolta ekipi.

Delo pri nas je zanimivo in razburljivo, zato si
oglejte prosta delovna mesta!
Vas zanima kariera pri nas?