Konica Minolta Slovenija NOVICE

Na tem mestu boste našli zanimive novice. Če bi radi stopili v kontakt z nami, nam prosimo pišite na marketing(at)konicaminolta.si.

3D učinki z AccurioShine 3600

Ljubljana, Slovenija | 26. sep 2022

Konica Minolta je najavila začetek prodaje svojega najnovejšega inkjet točkovnega UV sistema za tisk AccurioShine 3600, ki ga poganja inovativna MGI tehnologija za lakiranje tiskovin, za izpolnjevanje potreb v današnji tiskarski panogi.

Zasebnost, tiskanje in zaščita

Ljubljana, Slovenija | 19. sep 2022

Splošna uredba o varstvu podatkov je v zakonodajo EU vključena že štiri leta. V tem času se je delovno okolje spremenilo, prav tako pa so se spremenile tudi potrebe organizacij po varovanju podatkov pred notranjimi in zunanjimi grožnjami, vključno s kibernetskimi napadi, vdori v podatke in nespoštovanjem predpisov.

Konica Minolta predstavlja nov sistem za tisk z dvojno produktivnostjo in dvakrat večjo hitrostjo - AccurioPress 6272P

Ljubljana, Slovenija | 12. sep 2022

Konica Minolta je predstavila nov sistem za digitalni tisk AccurioPress 6272P, ki ponudnikom tiska omogoča nove možnosti monokromatskega tiska. Komercialni tiskarji, storitve tiska za plačilo in osrednje interne tiskarne so glavni ciljni trgi za ta popolnoma konfiguriran digitalni produkcijski tiskarski sistem.

Kako poenostaviti delo

Ljubljana, Slovenija | 05. sep 2022

Sedite na neskončnih sestankih na katerih se govori o vedno več tehnologijah - velepodatki, pametni podatki, računalništvo v oblaku, porazdeljeno računalništvo, inteligentni procesi - in veste, da boste morali na koncu razumeti, oceniti in uporabiti najnovejše in najboljše?

Pridružite se Konica Minolta ekipi.

Delo pri nas je zanimivo in razburljivo, zato si
oglejte prosta delovna mesta!
Vas zanima kariera pri nas?