Konica Minolta Slovenija NOVICE

Na tem mestu boste našli zanimive novice. Če bi radi stopili v kontakt z nami, nam prosimo pišite na marketing(at)konicaminolta.si.

Konica Minolta ohranja status vodilnega podjetja na področju varnosti tiskanja – QUOCIRCA 2023

Ljubljana, Slovenija | 05. jun 2023

Konica Minolta s ponosom sporoča, da jo je družba Quocirca ponovno prepoznala kot "vodilno" na področju varnosti tiskanja. Zanesljiva varnost strojne in programske opreme ter "širok pristop", ki zagotavlja celovito storitev na področju kibernetske varnosti, so navedene kot prednosti v raziskavi "The Print Security Landscape, 2023 - Securing the print infrastructure amidst a growing threat landscape".

Konica Minolta izbrana za vodilno podjetje na področju vključevanja dobaviteljev v okviru programa CDP za leto 2022

Ljubljana, Slovenija | 29. maj 2023

Družba Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) je bila izbrana za vodilno podjetje na lestvici vključenosti dobaviteljev CDP za leto 2022, ki jo izvaja CDP, mednarodna neprofitna organizacija, ki si prizadeva za doseganje trajnostnega gospodarstva.

KONICA MINOLTA PREDSTAVLJA WORKPLACE ONE - KOMPAKTNO DIGITALNO DELOVNO OKOLJE V OBLAKU

Ljubljana, Slovenija | 22. maj 2023

Konica Minolta še naprej širi svojo ponudbo IT storitev. Z Workplace One Konica Minolta ponuja kompakten paket digitalnega delovnega okolja, ki ga sestavljajo Microsoft 365 okolje, storitve varnostnega kopiranja za varnost podatkov, proaktivno spremljanje na daljavo in izvajanje Microsoftovih spletnih storitev. Workplace One je zasnovan predvsem kot pomoč organizacijam pri uvajanju in upravljanju okolja v oblaku, kar je zaradi pomanjkanja IT osebja za mnoge organizacije velik izziv.

Konica Minolta želi do leta 2050 doseči ničelno neto vrednost

Ljubljana, Slovenija | 15. maj 2023

Konica Minolta sporoča, da si je zastavila dva nova pomembna okoljska cilja. Prvič, podjetje želi do leta 2050 doseči ničelno stopnjo neto emisij na področjih 1, 2 in 3 SDG. Drugič, do leta 2050 namerava svoje izdelke izdelovati iz več kot 90 % 'krožnih' virov (reciklirani materiali in biomateriali - v smeri nič naravnih virov).

Pridružite se Konica Minolta ekipi.

Delo pri nas je zanimivo in razburljivo, zato si
oglejte prosta delovna mesta!
Vas zanima kariera pri nas?