Svetovanje o informacijski varnosti

Je vaše podjetje varno? Kaj ste pripravljeni narediti, da ga zaščitite?

Kibernetski kriminalci so dozoreli in sedaj je na vrsti tudi vaše podjetje!


Časi, ko so kibernetski napadi bili smešni poskusi pridobivanja vaših bančnih podatkov prek lažnih e-poštnih sporočil, so minili. Danes ni več vprašanje, ali bo vaše podjetje tarča kibernetskega napada ali ne. Vprašanje je samo, kdaj bo.

Če želite zagotoviti varnost svojega podjetja pred tovrstnimi napadi, je Konica Minolta pravi partner za vas. Strokovno znanje in izreden obseg izkušenj podjetja pomeni, da imajo edinstven pregled nad vsemi vašimi dejavnostmi, ko poiščejo pravo rešitev za vas. Strokovnjaki podjetja za varnost tiskalnih naprav, videonadzorne sisteme, informacijsko varnost in varstvo podatkov bodo analizirali vaše varnostne potrebe in z vami sodelovali pri zasnovi koncepta celovite varnosti.

In če ste mislili, da niste tarča kibernetskega kriminala, ker ste malo podjetje, se motite. Mala in srednje velika podjetja so zdaj ranljivejša kot kdaj koli prej, saj predstavljajo malce manj kot polovico tarč vseh kibernetskih napadov po svetu.

Tukaj si lahko preberete, kako lahko s pomočjo partnerstva z družbo Konica Minolta svoje podjetje zaščitite pred kibernetskimi napadi.

 

NE POSTANITE KIBERNETSKI TALEC eKnjiga

Sprememba načina poslovanja zahteva nove strukture in procese, zlasti pri manjših podjetjih, ki niso vajena dela na daljavo. Ne glede na velikost pa morajo zdaj vsa podjetja ponovno preučiti svojo IT varnostno ureditev. Pozornost zaposlenih kot “zadnja obrambna linija” je prav tako bistvena, kot ...

Prenesite si e-Knjigo

6 preventivnih ukrepov

6 preventivnih ukrepov
Preprečite izgubo podatkov
Rešitve za shranjevanje v oblaku nadomestijo lokalne strežnike. Podatki so manj ranljivi za incidente, kot so požari, poplave, kraja strojne opreme. Upravljanje storitev varnostnega kopiranja in obnove podatkov po katastrofi omogočajo takojšnjo obnovitev podatkov.
Preprečite krajo ali uničenje opreme 
Inteligentne video rešitve ščitijo poslovne prostore pred nepooblaščenim dostopom, uničevanjem, vandalizmom, krajo, namernim škodovanjem ...
Preprečite manjko zaposlenih
Rešitve za delo na daljavo lahko pomagajo tudi pri združevanju delovnih in osebnih opravil (na primer, če morate nenadoma skrbeti za bolnega družinskega člana).
Preprečite kibrnetske napade
Dober koncept kibernetske varnosti je najboljša zaščita pred različnimi napadi, oz. drugimi zlonamernimi dejavnostmi.
Preprečite nedostopnost pisarn 
Rešitve za delo na daljavo omogočajo zaposlenim nemoteno delo tudi, če iz kakršnega koli razloga pisarne niso dostopne (izjemni vremenski pojavi, stavka v transportu, ukrepi v zvezi s pandemijo ...).
Preprečite manjko IT strokovnjakov
Zunanji IT partner lahko hitro prevzame IT naloge, ki so kritičnega pomena za vaše poslovanje v primeru, da član vaše IT ekipe zboli ali da odpoved.

IT varnost

IT varnost

Celovito varnostno upravljanje vašega delovnega okolja

Širok nabor IT varnostnih rešitev družbe Konica Minolta zagotavlja celovito varnostno upravljanje vašega delovnega okolja, vključno z zagotavljanjem varnostne programske opreme. Naša storitev zagotavlja, da se sistemi nenehno spremljajo glede morebitnih varnostnih groženj, ter so zaščiteni z namestitvijo in upravljanjem ustrezne varnostne programske opreme, ki vključuje požarni zid, VPN, protivirusno zaščito, preprečevanje neželene e-pošte, preprečevanje vdorov, filtriranje vsebine in upravljanje pasovne širine, pa tudi nadzor aplikacij, centralizirano poročanje in zaščito pred DDOS.

Strojna oprema
hardware icon
Konica Minolta strojna oprema za tiskanje

Želite vrhunsko zmogljivost za vaše poslovno tiskanje? Pravkar ste jo našli. Pisarniška strojna oprema Konice Minolte postavlja industrijske standarde, saj aparati ponujajo revolucionarno kakovost barvnega tiskanja. Ne glede na velikost ali področje specializacije vašega podjetja, lahko z našo strojno opremo za poslovno tiskanje zgradite zanesljivo in varno tiskalniško infrastrukturo, upravljate digitalne vsebine in raziščete druge rešitve, namenjene optimizaciji vaših delovnih procesov.

Programska oprema
software icon
Konica Minolta programska oprema

Raziščite nešteto različnih načinov, kako lahko programska oprema Konice Minolte izboljša vaše poslovanje. Konica Minolta se prilagaja različnim slogom dela in ponuja programske rešitve, ki ustrezajo potrebam vaše panoge. Z nenehnim dajanjem prednosti vašim potrebam, Konica Minolta izpolnjuje programske zahteve tudi najzahtevnejših globalnih organizacij. Ustvarite lahko napredne varnostne ukrepe, ki zagotavljajo, da občutljivi dokumenti in druge poslovne informacije ne pridejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na razpolago

Naše izkušeno in strokovno usposobljeno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja. Ponujamo vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi storitvami tiskanja, ki združujejo svetovanje, implementacijo strojne in programske opreme, upravljanjem delovnih procesov za optimizacijo poslovanja in pametnimi varnostnimi IT storitvami, ki zagotavljajo varnost vašega podjetja.

BITDEFENDER®

Varnost končnih točk (endpoint) je pogosto spregledana pri varnostnih politikah. Poglejte si, kako smo z BITDEFENDER® poskrbeli, da vstopna točka hekerskega napada ne bo vaš Konica Minolta multifunkcijski tiskalnik.

Celovito varnostno upravljanje vašega delovnega okolja.

Širok nabor IT varnostnih rešitev družbe Konica Minolta zagotavlja celovito varnostno upravljanje vašega delovnega okolja, vključno z zagotavljanjem varnostne programske opreme. Naše storitve zagotavljajo, da so sistemi stalno nadzorovani glede morebitnih varnostnih groženj ter zaščiteni z namestitvijo in upravljanjem ustrezne varnostne programske opreme.

   

   

Customization feature icon

Analiza in upravljanje šibkih točk
(posamezni pregledi in ocene, izvajanje procesa upravljanja ranljivosti kot redno pregledovanje in podpora pri ocenjevanju)

Usability feature icon
Kampanje ozaveščanja
(ključki USB, e-poštne kampanje, informativni dogodki in tečaji usposabljanja, prodajne akcije, hekerski dogodek v živo)
Technology feature icon
Odziv na incidente
(pripravljenost na odzivanje na incidente, hitro preverjanje, lov na škodljivo programsko opremo, lov na grožnje, preverjanje stanja, digitalna forenzika)
Penetracijski testi
(zunanji posameznik z eno tarčo, Black Team notranja skupina, vključno z WLAN in OSINT, Red Team notranja in zunanja skupina, vključno s socialnim inženiringom in OSINT)
Touch feature icon
PoC - preverjanje koncepta, izvajanje, uvajanje in podpora
(Accellion, Aerohive, Cisco, Contechnet, Forcepoint, macmon, McAfee, MobileIron, netwrix, SEPPmail, Sophos, Thycotic) (Indirekt Tenfold, Radar Services)
Productivity feature icon
Varnost omrežja
(analiza segmentacije omrežja, preverjanje politike požarnega zidu, preverjanje varnosti multifunkcijskih tiskalnikov in drugih omrežnih naprav)