UPRAVLJANE STORITVE TISKANJA

Posvetite se svojemu podjetju in prepustite upravljanje svoje tiskalniške infrastrukture nam

Odkrijte možnosti optimiziranih storitev tiskanja


Vaša tiskalniška infrastruktura mora ustrezati posebnim zahtevam vašega podjetja in mora gladko podpirati vaše delovne procese. Najpomembnejše pa je to: delovati mora zanesljivo.

Mnoga današnja okolja za tiskanje sestavljajo naprave za tiskanje (multifunkcijski tiskalniki), obdelavo slik in faksiranje, ki niso nastavljene ali upravljane na način, ki bi jim omogočil nemoteno delo v današnjem hitrem poslovnem svetu. Takšne neorganizirane strukture predstavljajo oviro pri celotni organizacijski učinkovitosti. Če vaši zaposleni porabijo preveč časa za administracijo ali odpravljanje težav s strojno opremo, se pogosto ne morejo posvetiti svojim glavnim nalogam, kar povzroči potrato časa in denarja. Optimizirane storitve tiskanja pomagajo vašemu podjetju povečati učinkovitost pri vseh s tiskanjem in skeniranjem (optičnim branjem) povezanih postopkih.


Ustvarili smo posebno rešitev za vaše zahteve, ki zagotavlja največjo varnost podatkov in je finančno izvedljiva ter okolju prijazna. Z zagotavljanjem zmanjšanja stroškov in nemotenih procesov smo razvili strategijo izboljšanja na osnovi preteklih podatkov in vaših prihodnjih ciljev. Upravljanje tiskanja je pomemben del optimiziranih storitev tiskanja. S tem je poskrbljeno za vašo celotno infrastrukturo za tiskanje in skeniranje, vključno z rutinskimi opravili, kot je samodejna dobava potrošnega materiala. Prizadevamo si tudi doseči nenehno optimizacijo in vam in vašim zaposlenim poleg tega omogočiti, da se povsem posvetite svojim osnovnim opravilom.

Optimizirane tiskalne storitve

Optimizirane tiskalne storitve

Optimizirane tiskalne storitve

Optimizirane storitve tiskanja Konica Minolta združujejo svetovanje, uvedbo strojne in programske opreme ter upravljanje poteka dela, s čimer zmanjšajo porabo sredstev za dokumente. Ko dovolite, da naše upravljane storitve poskrbijo za vašo tiskalno infrastrukturo, naša strategija preventivnega in napovednega vzdrževanja zagotovi, da naprave, ki jih uporabljate, vedno delujejo zanesljivo in da je čas nedelovanja v pogodbenem obdobju minimalen. Vse to pripomore k optimalni produktivnosti in učinkovitosti z minimalnim trudom, kar pomeni, da se lahko s svojo ekipo posvetite svojim poslom in ne skrbniškim zadevam.

Strojna oprema
hardware icon
Strojna oprema za tiskanje Konica Minolta

Želite najboljše zmogljivosti digitalnega tiskanja? Ravnokar ste jih našli. Strojna oprema za tiskarsko proizvodnjo in pisarne Konica Minolta postavlja panožne standarde z napravami, ki nudijo revolucionarno kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje, možnosti sprotne končne obdelave profesionalne kakovosti, ki ustrezajo kompleksnim specifikacijam vaših opravil, in še več. Ne glede na obseg ali območje specializacije vašega podjetja vam naša tiskarska strojna oprema omogoča izdelavo lastne tiskalne infrastrukture, upravljanje digitalnih vsebin, uvajanje najsodobnejših merilnih instrumentov in iskanje drugih rešitev, zasnovanih za revolucionarno spreminjanje vašega poteka dela.

Programska oprema
software icon
Programska oprema Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

UPRAVLJANE STORITVE TISKANJA

UPRAVLJANE STORITVE TISKANJA

Ključne značilnosti

OPS: svetovanje, uvajanje in vodenje

   

   

Usability feature icon

Svetovalne storitve za analizo in oceno vaših potreb z namenom iskanja rešitve, prilagojene vašim potrebam

Customization feature icon

Uvedba, integracija, upravljanje sprememb, vodenje projektov in izobraževanje na osnovi vaših potreb

Productivity feature icon

Prilagodljiva zbirka storitev za zagon in upravljanje vaše celotne tiskalne infrastrukture – OPS Manage je zadnja faza, ki sledi OPS Implement

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Get our brochure

Get tailored solutions and simplify your daily work

Download now