NADZORNE IN TERMO KAMERE MOBOTIX ZA VAŠ CELOVIT VIDEO NADZORNI SISTEM VEČ
Izberite idealen multifunkcijski tiskalnik za vašo pisarno. VEČ
INTELIGENTNI DOKUMENTNI SISTEMI ZA VARNO IN ZANESLJIVO HRAMBO POSLOVNE DOKUMENTACIJE VEČ
IDEALNA OPREMA ZA VAŠ PROFESIONALNI PRODUKCIJSKI TISK VEČ
inkjet, label, varnish, wide ... oglejte si vse sisteme
naša programska oprema vam pomaga na številnih področjih VEČ

Konica Minolta Slovenija - Dobrodošli

Inteligentno povezano delovno okolje

Zaradi tehnoloških, družbenih, okoljskih in generacijskih sprememb se je pojem "delo" za mnoge od nas korenito spremenil. Delo ni nekaj kamor greš, ampak je nekaj kar počneš - kadar koli, kjer koli in na kateri koli napravi. Organizacije želijo slediti temu razvoju ter omogočili zavzetost, učinkovitost in produktivnost zaposlenih, saj kar 45 % organizacij pravi, da je digitalna preobrazba njihova glavna prednostna naloga.

več informacij

Začnite revolucijo tiska

Ustvarjamo nove priložnosti v tisku. Od osvajanja novih trgov, do uvajanja novih tehnologij ter tehnik in ustvarjanja vedno bolj edinstvenih izkušenj za vaše stranke. Skupaj bomo vaše podjetje popeljali tja, kamor si niste predstavljali. Z nami vstopite v prihodnost tiska.

več informacij

Ljubljana, Slovenija |

Konica Minolta izbrana za vodilno podjetje na področju vključevanja dobaviteljev v okviru programa CDP za leto 2022

Družba Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) je bila izbrana za vodilno podjetje na lestvici vključenosti dobaviteljev CDP za leto 2022, ki jo izvaja CDP, mednarodna neprofitna organizacija, ki si prizadeva za doseganje trajnostnega gospodarstva.



PRIJAVA NA NOVICE!

Digitalizacija poslovanja dnevno prinaša spremembe v naše poslovanje. Zato je nujno, da smo na tekočem z vsemi inovacijami in napredkom. Le tako lahko poskrbimo, da bomo poslovali hitro, učinkovito, produktivno in konkurenčno.

Vabimo vas, da se prijavite na naše novice. Sporočila, ki jih pošiljamo so vezana na naša področja poslovanja, ki so:
- upravljanje poslovne vsebine,
- digitalizacija poslovanja,
- robotska avtomatizacija procesov,
- inteligentne video rešitve,
- rešitve za video analitiko,
- video kontrola kakovosti,
- optimizacija poslovnega tiskanja,
- rešitve za industrijski tisk,
- rešitve za produkcijski tisk
in so informativne (izobraževalne) narave.

Z vnosom svojih osebnih podatkov v prijavni obrazec dovoljujete obdelavo osebnih podatkov in soglašate s hrambo ter obdelavo vaših osebnih podatkov v okviru Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) in dovoljujete obveščanje preko elektronske pošte. Upravljalec osebnih podatkov, podjetje Konica Minolta Slovenija, se zavezuje, da bo vaše osebne podatke uporabljalo samo za neposredno trženje (pošiljanje splošnih novic o novostih, ugodnostih, ponudbah izobraževalnih seminarjev, novicah, dogodkih in drugih ponudbah).

Najbolj brane novice:

Konica Minolta in M-Files sklenila strateško partnerstvo

Da bi izboljšala svojo ponudbo na področju upravljanja dokumentov podprto z umetno inteligenco, je Konica Minolta...

Imported News
14.10.2019

Zakaj je Robotic Process Automation (RPA) lahko cenovno ugodna možnost za katero koli podjetje?

Mnoga večja podjetja so z uvedbo tehnološke rešitve RPA dosegla pomembne koristi. Manjša podjetja pogosto menijo, da...

Imported News
31.03.2020

Elektronski podpis: naj postane sestavni del vaših digitalnih procesov

Prehod s papirnatih na digitalne procese pripomore k temu, da je delo na daljavo in od doma za mnoge organizacije...

Novice
06.06.2022

Naša poslovna področja

Mobotix videonadzor

Za videonadzorne rešitve je pomembno, da opravljajo svojo funkcijo čim bolj učinkovito, varčno in da zagotavljajo izpolnjevanje ciljev, katerim so namenjene.

IT Storitve

Konica Minolta kot ponudnik celovitih IT storitev nudi svetovanje in rešitve za optimizacijo poslovanja z avtomatizacijo delovnih procesov, ter ponuja rešitve in upravljanje storitev na področju IT infrastrukture, IT varnosti in storitev ter rešitev v oblaku.

Digitalna pisarna

Spremenite svoje delovno okolje v digitalno povezan delovni prostor s Konica Minolta rešitvami za digitalno pisarno. Opredelili smo več ključnih področij, ki oblikujejo način dela danes in jutri: povezljivost, varnost, izmenjava datotek in sodelovanje, zajem in upravljanje dokumentov in druge.

Profesionalni tisk

Desetletne izkušnje in vodilni položaj na trgu nam omogočajo, da ponudimo prilagojene, visokokakovostne rešitve tiska. Pod blagovno znamko Accurio boste našli vse naše vodilne tiskarske sisteme in programsko opremo, ki odraža napredno, avtomatizirano in natančno rešitev za vaše poslovne potrebe.

Poslovne inovacije

Želite v vašem podjetju spodbujati inovativno razmišljanje? Raziščite in sodelujte s Konica Minolta Business Innovation Centre Europe.

Zdravstvo

S promocijo medicinskih diagnostičnih rešitev, osredotočenih na rentgenske, ultrazvočne in medicinske informacijske tehnologije, ter z zagotavljanjem genske diagnostike in farmacevtskih storitev, prispevamo k napredku v zdravstvu. [preusmerjeni boste na angleško stran]

Merilni inštrumenti

Ponujamo merilne instrumente, ki uporabljajo našo napredno optično tehnologijo, za merjenje svetlobe in barv z visoko zanesljivostjo. Pomagajo vam izboljšati nadzor kakovosti in natančnost v številnih panogah. [preusmerjeni boste na angleško stran]

Tisk na tekstil

Konica Minolta Nassenger inkjet sistem za tisk na tekstil je prepoznan kot inovativna rešitev, ki z izboljšanimi možnostmi oblikovanja ustreza naraščajočim potrebam industrije po proizvodnji manjših serij. [preusmerjeni boste na angleško stran]

Materiali in komponente

S ponudbo materialov in komponent, ki so bistvenega pomena za dobavno verigo, pomembno prispevamo k napredku industrijske digitalizacije . [preusmerjeni boste na angleško stran]

IoT tehnologija

Z uporabo naše IoT/AI tehnologije, s katero zagotavljamo brezkontaktne in oddaljene rešitve v realnem času, prispevamo k reševanju težav, ki jih povzroča pomanjkanje delovne sile in staranje prebivalstva. [preusmerjeni boste na angleško stran]

Planetariji

Konica Minolta planetariji so plod lastnega razvoja in vključujejo proizvodnjo optične in digitalne opreme za planetarije, LED kupole ter proizvodnjo, prodajo in distribucijo vsebin. [preusmerjeni boste na angleško stran]