Izboljšajte svoje storitve tiska


Inovativni digitalni tisk in inkjet rešitve za razširitev vašega poslovanja

Kot tiskarsko podjetje se soočate s hitro spreminjajočim se trgom in z izzivi ponujanja novih storitev ter produktov in zniževanja stroškov. Da zagotovimo vam prilagojene in kakovostne tiskarske rešitve za vaše poslovne potrebe, uporabljamo več desetletne izkušnje in vodilni položaj na trgu. 
 

Konica Minolta Accurio blagovna znamka vodilnih produkcijskih sistemov in Accurio programske opreme, odraža njihovo naprednost, avtomatizacijo in natančnost: ključne prednosti in lastnosti vključujejo odpravljanje rutinskih obremenitev tehnologije in prihranek časa, pa tudi manj človeškega "dotika", ki zmanjšuje napake, odpadke in proizvodne stroške.
 

Doživite naslednjo evolucijsko fazo s Konico Minolto zdaj!

Osredotočite se na svoje poslovanje - s pomočjo naših storitev!

Ker se trg tiskarstva in komunikacij kar naprej spreminja, je bistvenega pomena razumevanje, kako bo to vplivalo na vaše proizvodne procese. Poznate svoje podjetje in svoje stranke; naša predana ekipa svetovalcev vam svetuje, kakšne priložnosti lahko ustvarijo nove inovacije in prihodek. Naš portfelj vključuje svetovalne storitve, implementacijo infrastrukture in upravljanje storitev. Z našo podporo lahko pozabite na svoje vsakodnevne operativne naloge in se osredotočite na razvoj vašega podjetja za jutri.


 

Vaše prednosti


Icon_profit_white.png
Več dobička
 – Naš portfelj profesionalnih tiskarskih izdelkov zagotavlja, da boste vašo tiskarsko poslovanje kar najbolje izkoristili - zato uporabimo vse svoje zmogljivosti na področju raziskav in razvoja, da skrajšamo čas priprave na minimum, da se izognemo zastojem v proizvodnji in vam pomagamo pri izdelavi čim več naročil na izmeno.

 

Icon_efficient_white.png
Učinkovitost
 – Naš portfelj je zasnovan tako, da vam pomaga pri učinkovitem vodenju vašega poslovanja, avtomatizira vaše delovne procese in vam in vašim zaposlenim omogoča, da porabijo čas samo tam, kjer je resnično potreben - pomaga vam zmanjšati prekoračitve časa.


  

Icon_business_white.png
Več posla
 – Konica Minolta rešitve so investicija v prihodnost. Ustvarjene so za napredovanje vašega podjetja danes in da boste izstopali na konkurenčnem trgu jutri - z novimi aplikacijami, ki zagotavljajo zanesljivo poslovanje.

 

Icon_sustainability_white.png
Trajnost
 – Zmanjševanje ročnih postopkov in avtomatiziranje proizvodnih korakov na eni strani preprečuje frustracije in skrbi vaše organizacije. Po drugi strani pa vam pomaga zmanjšati material in odpadke. Z ozadjem dolgoročnega načrta Konica Minolte za trajnostno prihodnost - EcoVision 2050 - se lahko zanesete na kompetentnega partnerja, ki je pripravljen varovati vire našega planeta.
 

Digitalni tisk Konice Minolte - 4 dobri razlogi

threeboxes1.pngKonica Minolta je ŠTEVILKA 1

… v smislu tržnega deleža (66,3% v koledarskem letu 2018) na področju produkcijskega tiska v Sloveniji (vir: InfoSource).


threeboxes2.png

Več kot 40 let
… strokovnega znanja o inkjet tiskalnikih omogoča Konici Minolta vodilni položaj na trgu inkjet sistemov za tisk-na-zahtevo tiska na tekstil!


threeboxes3.png

15.000
… strank med komercialnimi in industrijskimi tiskarji v Evropi.


carbonneutral.png
Ogljična nevtralnost
Z omogočanjem ogljične nevtralnosti takoj začnete kompenzirati emisije, ki nastanejo pri tisku s Konica Minolta produkcijskim sistemom.

Kontaktirajte nas