Tisk variabilnih podatkov

Osredotočite se na zanimanja svojih strank – vsake posebej

Razvijajte svoje poslovanje in zagotovite si zvestobo svojih strank


Kot ponudnik tiskarskih storitev morate nenehno razvijati svoje poslovanje in si zagotavljati zvestobo strank. Kako se v času, ko so tiskarske storitve vedno na voljo in jih še nikoli ni bilo lažje primerjati med sabo, razlikujete od konkurence na trgu fizičnih natisov? In kako obdržite svoje stranke?

Kaj je tisk variabilnih podatkov?

Tisk variabilnih podatkov ali VDP je izjemno dragocena rešitev za podjetja, ki se ukvarjajo s komercialnim tiskanjem in grafiko ter se zanašajo na strokoven videz in občutek dokončanih izdelkov ter prihodke, ki jih prinašajo podjetju.


Hitro načrtujte in opravite tiskalna opravila

Podatke strank lahko enostavno integrirate z zasnovo dokumenta brez potrebe po pisanju kode ali programiranju. Ogromno raznovrstnih podatkov, vključno z besedilom, diagrami, barvami z industrijskimi standardnimi črtnimi kodami in prilagojenimi slikami, lahko hitro in enostavno vključite v skupno pismo ali tiskalno opravilo v drugačni količini.


Pretvorite več datotek v postavitve, pripravljene za tisk

Načrtovanje proizvodnih rešitev, s katerimi lahko podjetja, ki se ukvarjajo s komercialnim tiskanjem, tiskanjem embalaž in založniškim tiskanjem, pretvorijo več datotek v postavitve, pripravljene za tisk, oblikovalcem olajša ustvarjanje in spreminjanje razvrstitev strani, vključno z naslednjim:


 • Pametna avtomatizacija postavitve
 • Predloge po korakih
 • Funkcija vlečenja in spuščanja


Rešitve VDP družbe Konica Minolta tudi prilagodijo tržne dokumente s pametnimi predlogami in navodili za ustvarjanje letakov, kartic za neposredno pošiljanje, potrdil in priznanj. Priložena so tudi navodila po korakih, kako lahko spremenite predloge z informacijami v Excelovi podatkovni zbirki.


Intuitivne rešitve, ki vam bodo prihranile čas in denar

Rešitve VDP družbe Konica Minolta lahko z najnovejšo tehnologijo pametno preberejo podatke in se samodejno odločijo, ali je tržno gradivo mogoče poslati po e-pošti, namesto običajno pošti, kar podjetjem prihrani čas in denar. Za pogovor o tem, kako lahko naše skupne rešitve tiska variabilnih podatkov izpolnijo lastne specifične potrebe vašega podjetja glede VDP, kliknite Kontaktirajte nas in eden od naših strokovnjakov bo stopil v stik z vami.

Tisk variabilnih podatkov

Tisk variabilnih podatkov

Prilagojena komunikacija s tiskom variabilnih podatkov

Zaradi dandanašnje poplave informacij je prilagojena komunikacija v tiskani obliki še pomembnejša. Veliko večja možnost je, da bo prejemnik prebral in sprejel pismo ali tržno sporočilo, ki je prilagojeno njegovim potrebam. Tako so tiskana sporočila učinkovitejša, poveča se odzivnost in okrepi se odnos s stranko.


Storitve tiska variabilnih podatkov vašim strankam nudijo naslednje koristi:


 • Učinkovitejša sporočila s prilagojenim trženjem
 • Povečana odzivnost
 • Tesnejši odnosi s strankami
 • Učinkovito trženje s kombiniranimi mediji
 • Dodana vrednost digitalni strani


Hkrati bo tisk variabilnih podatkov tudi vašemu podjetju nudil naslednje koristi:


 • Obsežnejša zbirka storitev
 • Višji dobiček
 • Zvišanje ponavljajočih se prihodkov
 • Ustvarjanja višjega dobička kot s statično vsebino
Strojna oprema
hardware icon
Tiskalna strojna oprema Konica Minolta

Želite najboljše zmogljivosti digitalnega tiskanja? Ravnokar ste jih našli. Strojna oprema za tiskarsko proizvodnjo in pisarne Konica Minolta postavlja panožne standarde z napravami, ki nudijo revolucionarno kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje, možnosti sprotne končne obdelave profesionalne kakovosti, ki ustrezajo kompleksnim specifikacijam vaših opravil, in še več. Ne glede na obseg ali območje specializacije vašega podjetja vam naša tiskarska strojna oprema omogoča izdelavo lastne tiskalne infrastrukture, upravljanje digitalnih vsebin, uvajanje najsodobnejših merilnih instrumentov in iskanje drugih rešitev, zasnovanih za revolucionarno spreminjanje vašega poteka dela.

Programska oprema
software icon
Programska oprema družbe Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom

Four steps to more business

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses.

It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.
 

Four steps to build your business:

Enabling business through variable data publishing


How you can profit from personalised marketing

Today's information overkill has made personalised communications all the more important. A letter or marketing message that is customised to the recipient’s needs has a much greater chance of being read. This makes messages more effective, increases response rates and strengthens customer relationships.

Variable data publishing (VDP) is the technology that makes personalised marketing possible – and economically feasible. By creating personalised documents in a single print run, VDP adds significant value to a digitally printed page. By extending your portfolio to include this service, you can provide a wide range of customers with a highly effective gateway to the world of personalised communications. And for you, VDP is a means of generating more business at higher profit margins.