Popolna oprema za vaš profesionalni produkcijski tisk

Popolna oprema za vaš profesionalni produkcijski tisk

Popolna oprema za vaš profesionalni produkcijski tisk

Celovita oprema sodobnega profesionalnega tiskarskega posla stremi za večjo učinkovitostjo, natančnostjo, prilagodljivostjo in uspešnostjo na trgu. Rešitev za tisk Accurio podpira številne tiskarne na področju digitalnega profesionalnega tiska. Razvoj novih tehnologij tiska v podjetju Konica Minolta sledi vašim potrebam po naprednem pristopu k produkcijskemu tisku, ki prihrani čas, razbremeni vaše zaposlene in omogoča visoko natančnost izdelave.

Naj vaše podjetje napreduje v naslednjo evolucijsko fazo. Svoji tiskarni priskrbite rešitev za profesionalni tisk po vaši meri.
ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Komponente za optimizacijo produkcijskega tiska

Komponente za optimizacijo produkcijskega tiska

Popoln končni izdelek zahteva celovito obvladovanje procesa. Enovit pristop k profesionalni produkciji zagotavlja sodoben digitalni tisk. Rešitve produkcijskega tiska Konica Minolta omogočajo tako velikoformatni tisk, upravljanje barv, digitalno dodelavo (inline finishing) kot tisk variabilnih podatkov. Programska oprema pa prinaša novosti, kot so spletno in e-tiskanje ter centralno upravljanje tiska z nadzorom stroškov, učinkovitosti in kakovosti dela.

  • Širokoformatni (tudi velikoformatni) tisk je sedaj na voljo za različne materiale različnih debelin. Stroji, ki so namenjeni tisku načrtov, pa imajo tudi vgrajen sistem za zlaganje, ki pospeši izdelavo projektne ali druge dokumentacije. 
  • Digitalna dodelava je odlična, kadar se želite popolnoma izogniti “človeškemu dotiku” in izdelati popoln izdelek od začetka do konca z enim strojem in v enem procesu. Inline finishing omogoča strojna oprema AcurrionPress, še posebej namenjena rešitvam za založništvo.
  • Sistem za upravljanje barv vam omogoča popoln nadzor barv, ki jo zahtevajo vaše stranke. Enostavna orodja upravljanja barv z natančnim ujemanjem, ki skrbi tudi za dosledno reprodukcijo in zmanjšanje tiskarskih napak, nudi standardiziran vzorčen prikaz z zagotavljanjem kakovosti tiska.
  • Popoln nadzor nad kakovostjo in učinkovitostjo vam pomaga postaviti optimalno ceno za storitev kot tudi optimizirati procese s pomočjo povratnih informacij. Programska oprema Konica Minolta nudi centralno upravljanje tiska, s katerim boste uspešno izkoristili zmogljivost vaše strojne opreme.
  • Pridružite se številnim podjetjem, ki svojim strankam omogočajo spletni tisk oz. e-tisk z neprekinjeno možnostjo naročanja ter pregledom nad obdelavo naročila in v pomoč vašim zaposlenim pri avtomatizaciji postopkov naročanja, plačila in obračunavanja.
  • Personaliziran tisk je še eno pomembno področje sodobne oskrbe vaših strank s tiskanim materialom. Z intuitivno rešitvijo tiska variabilnih podatkovkot so nazivi, naslovi ali tehnični podatki (npr. serijske številke), boste podatke strank enostavno integrirali z zasnovo dokumenta brez potrebe po programiranju.

Prehod z ofset oz. klasičnega tiska na digitalni tisk je lahko zahteven - olajšamo vam ga s hibridnim potekom dela preko enega vmesnika

Digitalni tisk je prihodnost tiska, kažejo trendi razvoja tiskarskega posla. Nivo digitalnega barvnega tiska je izjemen, saj dandanes digitalni tiskalniki nudijo visoke ločljivosti s številnimi možnostmi dodelave. Ob tem nudijo vrhunsko kakovost, popolnoma primerljivo z ofset tiskom, in produktivnost po konkurenčnih cenah. 
 

Nekateri tiskarji predvsem zaradi zahtevne investicije v popolno menjavo tiskarske opreme še vedno prisegajo na klasični profesionalni tisk. Dolgoročni cilj optimizacije stroškov kljub temu čedalje več podjetij prepoznava v prenovi opreme in usmeritev v digitalne profesionalne tiskalnike. 
 

Da boste konkurenci lahko sledili s postopnim prehodom na novo digitalno tiskarsko okolje, imamo v Konici Minolti odgovor v obliki hibridnega poteka dela s pomočjo dodajanja modulov za digitalni tisk na vaše ofset tiskalne stroje. Svoje obstoječe tiskalnike enostavno nadgradite s pestro izbiro razpoložljivih krmilnikov in povečate učinkovitost ter opravilnost stroja. Tako bo lahko ena oseba preko istega centralnega sistema uporabljala isti postopek, procese in datoteke za digitalni ali klasični ofset tisk. Če za večje naklade še vedno želite uporabljati klasični tisk, vam je lahko pri predtisku in ponatisih manjših naklad v veliko pomoč uporaba digitalnega tiska z dobro doslednostjo.

AccurioPress_C3080-(1).jpg