Fleksibilne rešitve ki poenostavijo vaš IT


Integrirane IT storitve za vaše poslovanje

Ker imamo informacije zapisane v naš DNK, vam lahko s Konica Minolta IT Storitvami pomagamo, da kar najbolje izkoristite digitalno transformacijo. S povečanjem vaše operativne učinkovitosti, brez ogrožanja varnosti, poskrbimo, da bo vaše poslovanje trajno pripravljeno.

vse-v-enem IT

Naša ponudba Workplace Hub zmanjšuje kompleksnost IT, odpravlja ponavljajoča se IT opravila, odpravlja neželene motnje in optimizira skupno porabo IT-ja. S krepitvijo vaše trenutne informacijske tehnologije ustvarja infrastrukturo za prihodnost. Uporabite ga za povečanje celotne ali delne operativne zmogljivosti z rešitvijo, ki raste z vami, tako da lahko danes pozabite na svoj IT in se osredotočite na razvoj vašega podjetja za jutri.Upravljanje IT storitev

Oddelki za informacijsko tehnologijo se danes - zlasti v malih in srednje velikih podjetjih - soočajo z vedno večjo kompleksnostjo. To vodi do visokih stroškov in veže  sredstva za IT, sicer potrebna za inovacije. Z zunanjim izvajanjem upravljanja celotnega ali dela vašega IT-ja vam nudimo mir - in več časa in energije, da se osredotočite na vaše podjetje.

 

Upravljanje informacij

Iz dneva v dan se količina informacij eksponentno povečuje: datoteke dokumentov, e-poštna sporočila, spletna gradiva, računi in številna druga se kopičijo v obseže zbirke podatkov. Nestrukturirane informacije, ki pogosto niso klasificirane, so shranjene na različnih mestih. Običajno je glavna težava manjkajoča podatkovna infrastruktura, ki posledično ustvarja zamudne administrativne in nevarovane procese. Z uporabo storitev za upravljanje poslovne vsebine (MCS - Managed Content Services), ki jih ponuja Konica Minolta, optimizirajte svoje poslovne procese, ki so pomembni za upravljanje poslovnih informacij.


 

Inteligentne IP video rešitve

Kot rezultat sodelovanja med podjetjema Konica Minolta in MOBOTIX, nudimo varnostne rešitve naslednje generacije. Naš skupni razvoj izdelkov se osredotoča na rešitve kot, procesi spremljanja v proizvodnih obratih za spodbujanje inovacij v delovnem procesu, ali na nove izdelke, kot so »Care Support Solutions«, ki se lahko uporabljajo za spremljanje prebivalcev v domovih za zdravstveno nego.

Osredotočite se na svoje poslovanje - s pomočjo naših storitev!

Strukturirani poslovni procesi ter robustna in varna IT infrastruktura so bistveni za konkuremčnost na današnjih trgih. Konica Minolta poslovne storitve vam pomagajo optimizirati vaše procese in olajšati uporabo informacij. Naš portfelj vključuje svetovalne storitve, implementacijo infrastrukture in upravljanje storitev. Z našo podporo lahko danes pozabite na svoj IT in se osredotočite na razvoj vašega podjetja za jutri.