Industrijski tisk z visoko konkurenčno prednostjo

Industrijski tisk z visoko konkurenčno prednostjo

Industrijski tisk z visoko konkurenčno prednostjo

Zaveza inovativnim izboljšavam in povečevanju konkurenčnosti naših in vaših strank nas žene za novimi rešitvami industrijskega tiska. Informacijski sistem za tisk in centralno upravljanje tiska sta pomembna za prepoznavanje priložnosti v učinkovitosti poslovanja. Vrhunska strojna oprema Konica Minolta vaši tiskarni kot visoko dodano vrednost za izdelavo tiskanih materialov, embalaže in drugih izdelkov omogoča tisk s tehnologijo digitalnih lakov, podatkovno foliranje, tisk na tekstil in tudi inkjet profesionalni tisk. 

Zakaj ne bi svojim strankam ponudili prav tistega, kar jim bo povečalo konkurenčno prednost? S tem boste povečali tudi konkurenčno prednost vašega profesionalnega industrijskega tiska.


Zanima nas, kako povečati konkurenčno prednost s sodobnimi priložnostmi industrijskega tiska.
ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Vaše stranke bodo navdušene nad sodobnimi pristopi

Vaše stranke bodo navdušene nad sodobnimi pristopi

Funkcionalni, dekorativni, embalažni ali drug tisk prinašajo preverjene odgovore na tržne izzive vaših strank. Sodobni prijemi, kot so foliranje, tehnologija digitalnih lakov in druge olepšave so velikokrat zahteva za izdelavo premium produktov. 3D občutek, ki ga dajejo sijoči deli, tridimenzionalni tisk ali kovinski svetleči videz, dostikrat pripomorejo k odločitvi za nakup. Preverite razloge, zakaj ponuditi premium rešitve tiska za premium produkte. 

  • Učinek tiskanih izdelkov s simulacijo 3D občutka je v trženju znan že od nekdaj, saj izdelki z otipljivimi elementi embalaže pripomorejo k prepoznavnosti blagovne znamke in pritegnejo pozornost kupcev, tudi če je zanje potrebno odšteti več.
  • Strojna in programska oprema za UV-lakiranje, tekstura, poudarjanje določenih območij in dodajanje 3D učinkov povečujejo kreativnost vaših naročnikov in vam prinašajo dodatno prednost pred konkurenco. 
  • “Haptična” tehnologija digitalnega laka vam omogoča, da svojim strankam to rešitev ponudite ugodneje. Stroji serije MGI JETvarnish 3D so dinamična nadgradnja digitalnega in ofset tiska, namenjenega vsem, ne le prestižnim opravilom.
  • Brizgalno tiskanje dimenzionalnih tekstur laka (digitalni lak) in folije (foliranje) je še posebej priljubljeno pri notranjem oblikovanju, katalogih turističnega sektorja, jedilnikih, embalaži blaga, pa tudi za potrebe produkcijskega tiska.

Industrijski tiskalnik AccurioJet KM-1 za visoko kakovost ofset tiska

Inkjet tisk z AccurioJet KM-1 vam omogoča popoln izkoristek tehnologije z znižanimi stroški predtiska in možnostjo povečanja donosnosti naročil z manjšo naklado. Naš industrijski inkjet tiskalnik povečuje vašo prilagodljivost strankam, saj omogoča brezkontaktni tisk na različne materiale različnih tekstur in debelin z različnimi premazi ter zmanjšuje čas med tiskom in končno obdelavo na minimum. Omogoča enostranski ali obojestranski tisk na medije velikosti do B2+ z visoko ločljivostjo, popolno doslednostjo in točnostjo zaznave.

Informacijski sistem za upravljanje tiska in avtomatizacija tiska 

Zanesite se na svoje zaposlene in jim omogočite centralno upravljanje tiska. Povežite vse tiskalne naprave in optimizirajte delo z vpogledom v vaše poslovanje. Pri razvoju tehnologij prisluhnemo predvsem vašim strankam, ki izkazujejo čedalje večjo potrebo po cenejših in hitrejših opravilih na področju tiska, embalaže in označevanja. S centralnim upravljanjem celotne tiskarne infrastrukture boste točno vedeli, kako naročila vaših strank postajajo vaši produkti. Povratne informacije in poročila o izvedenih storitvah vam bodo pomagali najti tiste priložnosti, ki jih sicer morda ne opazite.