Dobro upravljano okolje za tiskanje in optično branje

Dispatcher Suite pomaga vašemu podjetju

Upravljanje tiskalne infrastrukture, da bo varna in učinkovita za prihodnost


Ali vaše podjetje želi zmanjšati svoj strošek tiskanja in povezane stroške, uvesti digitalizacijo na delovnem mestu, povečati učinkovitost in zagotoviti zaposlenim tiskanje in kopiranje brez omejitev – tudi če tiskalnik ni na voljo? Morda pa želite celovit pregled in nadzor nad tiskalnim okoljem, zavarovati to okolje ter preprečiti nepooblaščeni dostop do zaupnih dokumentov in občutljivih podatkov? Z naborom Dispatcher Suite lahko imate vse te ugodnosti – in še veliko več. Zato nadaljujte z branjem in odkrijte, kako lahko ponesete svoje tiskanje v prihodnost z enim samim klikom.

Dandanes je poenostavljen pristop za uporabo naprednih rešitev za tiskanje in poteke dela bistven za podjetja vseh velikosti in v vseh panogah. Konica Minolta razume te potrebe in jih izpolnjuje tako, da je razvila enostavno informacijsko upravljanje po zaslugi preprostega dodeljevanja pravic za tiskanje, kopiranje in optično branje uporabnikom in skupinam uporabnikov na enotni platformi – Dispatcher Suite.

Nabor s številnimi funkcijami je bil zasnovan za podjetja, ki želijo učinkovito upravljati in znižati strošek storitev tiskanja. Učinkovitost poveča z uporabo digitalnih potekov dela in izjemno poveča varnost dokumentov.

Dispatcher Suite z združevanjem zmožnosti upravljanja tiskanja in avtomatiziranega poteka dela izpolnjuje številne potrebe podjetij – tako poveča učinkovitost in prilagodljivost v vaši pisarni.

Nabor Dispatcher Suite je modularen, zato je zelo prilagodljiv in zelo učinkovit v vsakem podjetju. Ko ga namestite v svoj strežnik, bo zaščitil vsa tiskanja, ustvarjena v vaših večfunkcijskih napravah in omrežnih tiskalnikih ter jim sledil. Če zamenjate ponavljajoča se ročna opravila na papirju z digitalnimi poteki dela, bo to močno povečalo skupno pisarniško produktivnost in učinkovitost. Tudi popolnoma neizkušen uporabnik bo z intuitivno in usklajeno ploščo nabora brez težav izvedel tiskanje ali optično branje. Z intuitivnimi skrbniškimi vmesniki nabora Dispatcher Suite je skrbništvo celotnega poslovnega tiskanja in sistema za upravljanje potekov dela hitro in enostavno.

dispatcher suite logo

Dispatcher Suite Overview

prednosti

prednosti

Med številne koristi rešitve Dispatcher Suite za vaše podjetje spadajo …


Preverjanje pristnosti: 

Pospeši in poenostavi postopek preverjanja pristnosti, saj uporabniki potrebujejo samo svoje uporabniško ime in geslo, PIN-kodo ali identifikacijsko izkaznico, da zagotovimo zanesljiv in varen dostop do naprave. Ščiti pred nepooblaščeno uporabo z zaščito dostopa do izhodnih naprav in dokumentov ter poenostavi informacijsko upravljanje po zaslugi preprostega dodeljevanja pravic za tiskanje, kopiranje in optično branje uporabnikom in skupinam uporabnikov.


Print Roaming®: 

Ta funkcija pomeni, da lahko uporabniki pošljejo tiskalna opravila v kateri koli upravljan tiskalnik na kateri koli lokaciji v vašem omrežju. Natisi so poslani kadar koli in kjer koli jih potrebujete. Zaščiti tiskanje iz katere koli izhodne naprave v tiskalnem okolju brez potrebe po dodatnih gonilnikih tiskalnika in zniža stroške ter odpaden papir za opravila, ki so bila poslana v tiskalnik, ampak jih več ne potrebujete. Brezhibno deluje iz ene same pisarne za številne podružnice na različnih celinah in zmanjša potrebo po strežnikih, saj zapletena tiskalna opravila upravlja v odjemalskih delovnih postajah (CBPR)


Poročanje: 

Omogoča sledenje vsem tiskalnim opravilom in njihovo obračunavanje ter ustvari primerno rešitev za podjetja, ki želijo v svojem tiskalnem okolju slediti podatkom "kdo/kaj/kje/zakaj". Vnaprej določena ali prilagojena poročila o upravljanju zagotavljajo podatke in revizije uporabe na osnovi dejstev, poslovna in trajnostna poročila pa vsebujejo povzetek rezultatov in informacije o trajnosti na najvišji ravni.


Mehanizem na osnovi pravil: 

S tem modulom lahko skrbniki nastavijo lastne razmere za tiskanje za različne uporabnike, vključno z omejitvijo dostopa na črno-belo tiskanje in obveznim obojestranskim tiskanjem. Upravljanje tiskanja je mogoče urejati s knjižnico vnaprej določenih pravil in vsakič, ko pravilo stopi v veljavo, bo uporabnik obveščen.


Dobroimetje in obračunavanje: 

Ta modul je bistven za izobraževalne ustanove in projektna okolja, ki morajo originatorje povratno bremeniti za stroške tiskanja, optičnega branja in kopiranja. Posamezni in skupinski računi olajšajo skrbniška opravila, sistem pa podpira cenike, stroškovna mesta, kode za obračunavanje in kvote uporabe za enostavno razporeditev stroškov.


Mobilno tiskanje: 

S tem modulom lahko uporabniki pošljejo svoja tiskalna opravila iz mobilnih naprav prek e-pošte ali strani, objavljene v spletu, kar pomeni izboljšano mobilnost, saj uporabniki niso več omejeni na tiskanje iz svojega delovnega prostora. Omogoča varno mobilno tiskanje prek e-pošte ali spletnega programa v izhodno napravo in brezžično tiskanje za mobilne naprave s sistemom Mac ali iOS ter zagotavlja priročno in varno tiskanje za zaposlene, ki delajo prek mobilnega telefona, pa tudi podporo za tiskanje za goste.


Napredni poteki dela: 

Obsežna zbirka orodij za zmogljive avtomatizirane poteke dela za dokumente, s katero lahko zajamete, indeksirate in preusmerjate dokumente popolnoma brez truda. Vključuje zmogljivo orodje Workflow Builder za ustvarjanje zapletenih potekov dela in omogoča številne raznolike priključke drugih ponudnikov za Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive in še več.

Dispatcher Suite – An integrated solution for an efficient printing and scanning environment

As a print management and document capture solution, the Dispatcher Suite platform comprises Dispatcher Paragon for print management and Dispatcher Phoenix for automated workflows. The feature-rich suite has been designed for companies that want to effectively manage and reduce their print services costs, enhance efficiency by implementing digital workflows, and increase their document security.

Dispatcher Suite

Dispatcher Suite

Rešitev upravljanja tiskanja in zajema dokumentov, ki jo potrebujete

Dispatcher Suite smo razvili za organizacije, ki želijo zmanjšati svoj strošek tiskanja in povezane stroške v celotnem podjetju, hkrati pa želijo zaposlenim zagotoviti tiskanje in kopiranje brez omejitev – tudi če tiskalnik ni na voljo. 

Z ustvarjanjem poročil o tem, kdo je tiskal kaj, kdaj, koliko in kje, zagotavlja celovit pregled tiskalnega okolja in nadzor nad njim ter olajša razporeditev vseh stroškov tiskanja originatorjem. 

Dispatcher Suite zaščiti celotno tiskalno okolje, vključno z odpravljanjem nepooblaščenega dostopa do zaupnih dokumentov in občutljivih poslovnih informacij. Poveže vse pisarne in podružnice podjetja, da omogoči sprostitev dokumentov kjer koli so potrebni, olajša optično branje in poteke dela za dokumente v celotnem podjetju, spodbuja digitalizacijo v vseh postopkih in delovnih rutinah ter izboljša splošno učinkovitost tako, da poveča avtomatizacijo potekov dela.

Dispatcher Suite izpolnjuje vse vaše potrebe na tem področju in še več – tako lahko organizacije, kot je vaša, učinkovito upravljajo in zaščitijo celotno infrastrukturo za tiskanje in optično branje.

Strojna oprema
hardware icon
Večfunkcijski izdelki Konica Minolta

Večina naprav Konica Minolta je opremljenih s trdim diskom in izredno zanesljivimi mehanizmi za varnost osrednjega pomnilnika, kar zagotavlja, da so zaupni podatki in druge občutljive poslovne informacije vedno zaščiteni. Konica Minolta nudi najvišjo raven zaščite s certifikatom ISO 15408 Common Criteria.

Programska oprema
software icon
Programska oprema družbe Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Storitve družbe Konica Minolta

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

Ključne značilnosti

S pametnimi paketi funkcij je ustvarjanje sodobnega tiskalnega okolja enostavno


Dispatcher Suite smo razvili z mislijo na potrebe vašega podjetja – vključno z možnostjo tako hitre in enostavne namestitve nove platforme, da osebje sploh ne bo opazilo spremembe – dokler ne spremeni njihovega poklicnega življenja. 

Dispatcher Suite družbe Konica Minolta omogoča namestitev in uporabniško izkušnjo z enim klikom ter intuitivno zasnovo plošče, zaradi česar bo premik vašega podjetja ali organizacije na novi podprti sistem na osnovi pravil potekal popolnoma brez težav.


Funkcije, ki jih vaše podjetje lahko pričakuje od nabora Dispatcher Suite, so naslednje: 

   

   

Usability feature icon

Funkcija je bila razvita z mislijo na boljšo uporabniško izkušnjo, zato je sistem po zaslugi intuitivne zasnove plošče enostaven za uporabo in uporabnikom omogoča premikanje z zaslona za optično branje na zaslon za tiskanje in obratno z enim samim klikom. Dispatcher Paragon upravlja izkušnje vaših zaposlenih s tiskanjem, Phoenix pa poteke dela v podjetju.

Customization feature icon

Funkcija enega samega namestitvenega programa nabora Dispatcher Suite takoj zmanjša količino potrebnega administrativnega dela, zato je namestitev hitrejši in preprostejši postopek kot kadar koli.

Finishing feature icon

S to funkcijo se lahko uporabniki nabora Dispatcher Suite prijavijo v sistem z enim samim uporabniškim imenom in geslom, poleg tega pa lahko hitro in preprosto uporabljajo programe za tiskanje in optično branje.