VARNO TISKANJE

Povišajte nadzor, znižajte stroške tiskanja

Prihranite čas, denar in sredstva z rešitvami Konica Minolta


Ne glede na velikost podjetja, je pomembno, da ohranite nadzor nad svojimi izdatki. Večja kot je organizacija, težje je paziti na vsak strošek, kar se pozna pri produktivnosti in potrati energije. Do težav lahko pride tudi pri tako navidez neznatnih opravilih, kot je tiskanje. Kar vprašajte se, ali sploh veste, koliko porabite za optično branje, tiskanje in kopiranje dnevno, tedensko, mesečno ali letno.

Ne znate oceniti svojih stroškov tiskanja? Ne skrbite, niste edini! Tudi v današnjih časih napredne tehnologije ima znatna večina podjetij še vedno težave z ugotavljanjem svojih dejanskih stroškov. Ali veste, kateri zaposleni imajo dostop do vaše infrastrukture in kako pogosto ga izkoristijo? To lahko predstavlja tudi resno oviro pri zmanjševanju vašega proračuna za tiskanje. Varnostne rešitve tiskanja vam nudijo vpogled, ki ga potrebujete za odločanje na podlagi dejstev in ne občutkov. Omogočajo vam nadzor tiskalnih navad posameznih zaposlenih, dodeljevanje pravic do uporabniškega dostopa in optimizacijo tiskalne infrastrukture, ki ustreza edinstvenim potrebam vaše organizacije.

Varno tiskanje

Varno tiskanje

Rešitve

Varno tiskanje vam nudi podatke, ki jih potrebujete za nadzor in optimizacijo svojega celotnega tiskalnega okolja. Omogoča vam, da ohranite velik korak pred konkurenco z uvajanjem rešitve, ki je zasnovana za odpravljanje težav, hkrati pa tudi prihranite čas, denar in trud. 


Uvajanje varnostnih rešitev tiskanja je enostavno – vmesnik je jasen in enostaven za učenje, zato vam ni treba najemati tehnikov. Programska oprema vam nudi kompleksne podatke o tiskalnih navadah vaših zaposlenih, omogoča, da omejite dostop uporabnikov do določenih funkcij, in je zasnovana izjemno uporabniku prijazno.

Strojna oprema
hardware icon
Tiskalna strojna oprema Konica Minolta

Želite najboljše zmogljivosti digitalnega tiskanja? Ravnokar ste jih našli. Strojna oprema za tiskarsko proizvodnjo in pisarne Konica Minolta postavlja panožne standarde z napravami, ki nudijo revolucionarno kakovost barvnih slik, ultra hitro črno-belo tiskanje, možnosti sprotne končne obdelave profesionalne kakovosti, ki ustrezajo kompleksnim specifikacijam vaših opravil, in še več. Ne glede na obseg ali območje specializacije vašega podjetja vam naša tiskarska strojna oprema omogoča izdelavo lastne tiskalne infrastrukture, upravljanje digitalnih vsebin, uvajanje najsodobnejših merilnih instrumentov in iskanje drugih rešitev, zasnovanih za revolucionarno spreminjanje vašega poteka dela.

Programska oprema
software icon
SafeQ

SafeQ je strežniška rešitev upravljanja tiskanja z naprednim naborom inovativnih funkcij, ki so zasnovane tako, da imate nadzor nad svojim tiskalnim okoljem in da se odločate na podlagi dejstev, s čimer znižate svoj proračun za tiskanje in zmanjšate svoj vpliv na naravno okolje. S programsko opremo SafeQ je lahko vaše tiskanje donosnejše in varnejše. Rešitev vam omogoča dodeljevanje pravic do dostopa in nadzor nad tiskalnimi navadami svojih zaposlenih ter zmanjša možnost nepooblaščenega dostopa do zaupnih podatkov.

Storitve
service icon
Vedno na voljo

Naše izkušeno in poučeno strokovno osebje vam bo odgovorilo na vsa morebitna vprašanja in vam pokazalo, kako uporabljati izdelek. Naše storitve vam bodo koristile v okviru sistema podpore, ki vam in vašemu podjetju zagotavlja, da boste lahko v celoti izkoristili vse rešitve. Nudimo vam vrsto različnih storitev, vključno z optimiziranimi rešitvami tiskanja v kombinaciji s svetovanjem, uvajanjem strojne in programske opreme, upravljanjem poteka dela z namenom zmanjšanja porabe sredstev za dokumente in pametnimi varnostnimi storitvami, s katerimi boste zaščitili svoje poslovanje.

Ključne značilnosti

Uvajanje varnostnih rešitev tiskanja vam omogoča optimizacijo vašega tiskalnega okolja. Svoj potek dela lahko poenostavite in ugotovite, katere svoje večfunkcijske naprave najpogosteje uporabljate, s čimer dobite precej boljšo predstavo o potrebah svojega podjetja. Z varnim tiskanjem lahko takoj znižate stroške tako, da od uporabnikov zahtevate, da se predstavijo, ko želijo natisniti, optično prebrati ali kopirati dokument.

Lahko se odločite, da svojim strankam ponudite plačljivo storitev tiskanja (s čimer lahko hitro in enostavno spremljate njihova dejanja in izračunate natančne stroške), uporabite osebne izkaznice ali kode PIN, da zagotovite, da so stranke plačilno sposobne, nadzirate tiskalne navade svojih zaposlenih in ustvarite vnaprej pripravljena prilagodljiva in pregledna poročila o delovanju vseh svojih večfunkcijskih naprav. Z obsežnim obračunavanjem lahko zabeležite morebitno tiskanje in kopiranje pri določenem projektu in tako hitro in enostavno povzamete stroške in jih vračunate v projekt.

Svoje stroške lahko celo dodatno znižate z uporabo poročil, ki jasno prikazujejo vpliv omejenega tiskanja na naravno okolje, in tako spodbudite zaposlene, naj ne tiskajo dokumentov po nepotrebnem. Z izdelki Konica Minolta je lahko vaše tiskanje varnejše in enostavnejše – ter naprednejše – kot kadar koli prej. 

   

   

Customization feature icon

Večja varnost dokumentov

Technology feature icon

Revizija tiskanja na osnovi podatkov

Productivity feature icon

Nižji stroški infrastrukture

Print feature icon

Ne potrebujete gonilnikov tiskalnika