Vstopite v industrijo 4.0 z inteligentnimi sistemi Konica Minolta

Vstopite v industrijo 4.0 z inteligentnimi sistemi Konica Minolta

Vstopite v industrijo 4.0 z inteligentnimi sistemi Konica Minolta

Preglednost, ki jo zagotavlja tehnologija 4.0, vam omogoča zbiranje, strukturiranje in analizo pomembnih poslovnih informacij, potrebnih za sprejemanje pravih odločitev v korist rasti in razvoja vašega podjetja. Elektronsko poslovanje z inteligentnim dokumentnim sistemom in celovito podporo varovanja podatkov ter globalno povezano delovno okolje so tiste prednosti, ki vas lahko na trgu uvrstijo med vodilne v vaši panogi. Verjamemo, da ste kot perspektivno podjetje za enega izmed svojih strateških ciljev že zastavili digitalizacijo poslovanja, ki vam bo omogočila nadzor, varnost in sledljivost delovnih postopkov, operativnih procesov in temeljnih dejavnosti vaše družbe. Izvedba vaše digitalne poslovne strategije pa bo potrebovala zanesljivega in izkušenega partnerja.


Dokumentni sistemi, zaščita ključne infrastrukture in opreme ter popolna digitalizacija poslovanja

… so temelji globalne prihodnosti poslovnega razvoja. Prednosti tistih malih, srednjih in velikih podjetij, ki uspehe nizajo enega za drugim ter obenem vzdržujejo trajnostno rast, se skriva v sposobnosti, da zberejo ogromne količine podatkov in informacij iz vseh aktivnosti proizvodnega, organizacijsko-komunikacijskega ali prodajnega procesa. To jim omogoča povečanje produktivnosti in pomaga pri opredelitvi ključnih področij, kjer lahko najdejo priložnosti za inovacije in izboljšave. Digitalizacijo poslovanja v industrijo 4.0 vam v obliki celovitega paketa rešitev po vaši meri nudi Konica Minolta, ki bo vaš management poslovnih procesov dvignila na povsem nov nivo. 

O naših storitvah se lahko prepričate skozi testiranje (demo) posameznih storitev in rešitev, za nakup ali najem pa se odločite na podlagi našega strokovnega svetovanja. Ker želimo, da naše rešitve v vašo korist delujejo dolgoročno, pa v celovit paket vključimo tudi vzdrževanje in licenciranje programske in strojne opreme.


Zaupajte nam digitalno revolucijo vašega podjetja, ki vašega posla ne bo le podprla pri nadaljnji rasti, ampak ponudila tudi priložnosti, ki jih sami morda še niste opazili
ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Rešitve po meri vašega podjetja vam omogočajo, da svoje poslovne procese organizirate:

  • varno in enostavno
    Konica Minolta Workplace Hub je rešitev, ki delovna mesta poveže s celovito platformo za delo v oblaku. Zagotavlja popolno varnostno podporo za sodobna delovna mesta v obliki enovitih rešitev, zgrajenih za vas, vaše zaposlene in vaše kakovostno delo. Povežite svoj IT v celoto pri enem ponudniku in poenostavite upravljanje, sodelovanje, tehnologijo ter podporo v enotnem IT ekosistemu. Več
  • globalno in napredno
    Digitalizacija podjetja ali poslovanja, ki vam jo nudi podjetje Konica Minolta, prinaša več kot elektronsko poslovanje. Gre za celovito prenovo managementa poslovnih procesov po meri potreb vaše lokalnega ali mednarodno povezanega podjetja. Več
Multifunkcijski barvni laserski tiskalnik za varno, celovito in optimizirano poslovanje

Sodobne IT rešitve za popoln management poslovnih procesov po meri vašega podjetja

Informacijski sistem vašega podjetja deluje kot možgani v človeškem telesu. Z ustrezno podatkovno, vsebinsko, varnostno in inovativno podporo lahko prinaša več kot pričakovane rezultate. Po drugi strani pa podhranjenost IT podpore na kateremkoli področju lahko povzroči, da nesodoben rigiden operativni sistem (sicer uspešno) podjetje preraste v neobvladljive dimenzije. Z našimi celovitimi sistemskimi IT rešitvami boste na varni strani in vedno na jasnem, kje lahko doprinesete k optimizaciji poslovnih procesov in izboljšate svoje poslovanje.
 

Strukturirani poslovni procesi ter robustna in varna IT infrastruktura so temeljnega pomena za konkurenčnost na današnjih trgih. Poslovne storitve Konica Minolta vam pomagajo optimizirati vaše procese in olajšati uporabo informacij. Naš portfelj vključuje svetovalne storitve ter implementacijo in upravljanje IT infrastrukture. Z našo podporo se lahko popolnoma osredotočite na svoje poslovanje.