Celovita rešitev tiskanja Konica Minolta

Celovita rešitev tiskanja Konica Minolta

Celovita rešitev tiskanja Konica Minolta

Uspešna podjetja prisegajo na varne in uporabniku prijazne rešitve, ki omogočajo enostavnejšo in celovito podporo za tisk, kopiranje, skeniranje in drugo upravljanje papirne dokumentacije. Celovite rešitve s črno-belimi ali barvnimi laserskimi multifunkcijskimi tiskalniki bizhub suvereno odgovarjajo na potrebe majhnih in srednjih podjetij ter delovnih skupin, ki v svoji sodobni pisarni potrebujejo visokokakovostno varno in zanesljivo strojno in programsko podporo laserskega tiskanja. Če nakup večfunkcijske naprave ali laserskega tiskalnika ni vaša prva izbira, v podjetju Konica Minolta najdemo rešitev najema tiskalnika, ki bo zagotavljala popolno podporo vašemu podjetju.


Poslovni model podjetja Konica Minolta zagotavlja dolgoročno partnerstvo v obliki sodelovanja na vseh nivojih od same implementacije strojne in programske opreme multifunkcijskih laserskih naprav do prikaza uporabe, tehnične podpore, stalnega vzdrževanja, terenskega servisa in dobave potrošnega materiala. Bistvo našega poslanstva je omogočiti vam, da se popolnoma posvetite svojemu poslu in skrb za učinkovito papirno poslovanje prepustite strokovnjakom na tem področju z večletno tradicijo. 

ŠTUDIJA PRIMERA

GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE
“Projekta optimizacije tiskanja pri nas sem se kar malo ustrašil, saj nisem bil prepričan, kakšen bo odziv uporabnikov. Po analizi ponudnikov, so nas z najbolj celovito in učinkovito ponudbo prepričali v podjetju Konica Minolta Slovenija. Rešitev, ki so jo implementirali pri nas je rešila vrsto problemov, s katerimi smo se soočali v preteklosti. Poleg same programske opreme in multifunkcijskih aparatov, ki so mimo grede res vrhunski, smo s sodelovanjem s podjetjem Konica Minolta Slovenija pridobili resnega in zanesljivega poslovnega partnerja, ki nas je (in nas še) poslušal in reševal naše dejanske potrebe. Na koncu se je izkazalo, ker je rešitev robustna in enostavna za uporabo, da so jo uporabniki sprejeli brez težav”
Uroš Snedic, Direktor digitalizacije in splošnih zadev

preberite si študijo primera
Kontaktirajte nas za celovito rešitev tiskanja bizhub po meri vašega podjetja in optimizirajte svoje poslovanje
ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Celovita rešitev multifunkcijskega laserskega tiskalnika po meri vašega posla

  1. Spoznajte se s številnimi profesionalnimi različicami multifunkcijskih laserskih tiskalnikov in naprav po vaši meri. 
  2. Kontaktirajte našega prodajnega predstavnika, ki vam bo pomagal najti celovito rešitev za vaše malo ali srednje podjetje ali delovno skupino.
  3. Po izbiri sledi namestitev strojne opreme v vaše delovne prostore z možnostjo personalizacije programske opreme v popolno podporo vašim delovnim procesom.
  4. Izvedba programa izobraževanja za učinkovito rabo v skladu z željami in potrebami vaših zaposlenih v sklopu prikaza delovanja na vaši lokaciji.
  5. Tehnična podpora, vzdrževanje in servis tiskalnikov ter dobava potrebnega materiala za vaš izbran večfunkcijski laserski tiskalnik.
Odločite se za celovito rešitev tiskanja in skozi pet enostavnih korakov do dolgoročnega in zanesljivega partnerstva za popolno delovanje vaše digitalne pisarne in uspeh vašega posla.
Celovita rešitev tiskanja Konica Minolta

Pri nas ne gre le za prodajo tiskalnikov, ampak dolgoročno partnersko podporo za vaš poslovni uspeh

Kadar je vaš cilj najti poceni tiskalnik, je dobro, da se poleg cene pozanimate tudi o samih stroških uporabe naprave, zagotavljanja servisne podpore in dobave potrošnega mateirala. Pri podjetju Konica Minolta v središče postavimo vaše potrebe, želje in delovno-procesne izzive, na katere vam pomagamo odgovarjati s celovitimi rešitvami po meri vašega poslovanja. 

Pri nas odgovor na vaše vprašanja, kot so: Kateri tiskalnik kupiti? Je bolje tiskalnik kupiti ali najeti? Kako pa posrkbeti za servis in material? odgovarjamo suvereno. Na podlagi številnih izkušenj ter sodelovanj z zadovoljnimi strankami in s popolno osredotočenostjo na uspeh, konkurenčnost in produktivnost vašega podjetja pa vam omogočimo, da se popolnoma osredotočite na svoje poslovanje.