"all-in-one" IT platforma

Workplace Hub

Workplace Hub: poenostavite vaš IT


Omogoča vam način dela, kot vi želite. Dela za vas - pod vašimi pogoji. 24/7. Zanesljivo. Povezano. Zveni dobro? Saj je.

V času naraščajoče količine podatkov in zelo zapletenih tehnologij se vaše podjetje sooča z vrsto izzivov, saj delo zaposlenih postaja bolj mobilno, standardi za varnost podatkov se dnevno poostrijo in različne sisteme je treba redno posodabljati.


In kaj, če vašemu podjetje dogodi okvara sistema?


Pripravljenost na vse možne težave povezane z vašim IT okoljem, vam bo dala mir - kot tudi več energije in časa, da se osredotočite na naloge, ki so resnično pomembne za vaše podjetje.

Zamislite si tehnologijo, ki je zgrajena okoli vas in za vas: Konica Minolta Workplace Hub

Do sedaj je bila združljivost med sistemi ena od velikih ovir za produktivnost pri delu. Z združevanjem različnih delov IT infrastruktur na delovnem mestu, Workplace Hub odstrani to oviro in ponuja inteligentne storitve. Omogoča lažje načrtovanje, upravljanje in razvoj informacijskega okolja, ki ga organizacije potrebujejo in želijo. To je IT vaši meri.

Prednosti

Workplace Hub je sestavljen iz več orodij, ki jih lahko uporabite za izboljšanje upravljanja svojega IT-ja. Združuje upravljanje, sodelovanje, tehnologijo in podporo v enem celotnem IT ekosistemu. Platformo IT storitev je razvila Konica Minolta skupaj z močnimi tehnološkimi partnerji, kot so Hewlett Packard Enterprise, Sophos in Microsoft, s ciljem ponuditi podjetjem učinkovito rešitev na njihov IT.

   

   

WorkplaceHub Feature Icon Admin Dashboard

Zmanjšajte kompleksnost IT

WorkplaceHub Feature Icon IT Infrastructure

Optimizirajte izdatke za IT

WorkplaceHub Feature Icon IT Services

Ostanite varni z vsemi svojimi podatki

WorkplaceHub Feature Icon User Dashboard

Izboljšajte učinkovitost vaše ekipe