ABBYY FlexiCapture - inteligentni OCR

Transformacija poslovnih dokumentov v dodano vrednost


Avtomatizacija podjetij se začne s celovito platformo za pridobivanje, obdelavo, potrjevanje in dostavo pravih podatkov v kritične poslovne procese. ABBYY® FlexiCapture® ponuja inteligentno platformo za obdelavo dokumentov, ki je zgrajena z namenom, da zadovolji še tako specifične potrebe današnjega digitalnega podjetja.


ABBYY® FlexiCapture® združuje najboljše: strojno učenje, robotsko avtomatizacijo procesov (RPA), napredne funkcije prepoznave in zajema, vse to v enotno platformo na ravni podjetja. To tako lahko upravlja z vsemi vrstami dokumentov, od preprostih obrazcev do zapletenih dokumentov,  vseh velikosti in tipov.  To velja za posamezne dokumente, kot tudi za velike serije dokumentov. ABBYY® FlexiCapture® omogoča organizacijo procesa od nakupa do dostave in odlično dopolnjuje poslovne aplikacije za robotsko avtomatizacijo in upravljanje s poslovnimi procesi (RPA in BPM), s pomočjo katerih se organizacije končno lahko osredotočajo na storitve za stranke, zmanjšanje stroškov, skladnost in konkurenčno prednost.


ABBYY-FC1.png

Hitrejša in neposredna obdelava

Vsebina iz dokumentov, ki vstopajo preko katerega koli kanala, v kakršni koli obliki, se samodejno izvleče, razume in dostavi, ter tako odstrani zastoje in napake ročnega procesa.

ABBYY-FC2.png

Nemoteno delovanje, pametne odločitve, hitro ukrepanje

Da pospešite delovanje, sprejemate pametnejše odločitve in strankam zagotavljate hitre in natančne odzive, uporabite podatke, ki jih prejemate od strank

ABBYY-FC3.png

Nadzor, predvidljivost in skladnost

Pridobite celotno verigo poročanja o skrbništvu in upravljanje za natančno nastavitev rezultatov, hkrati pa zagotovite skladnost z vašimi poslovnimi procesi in varnostnimi modeli.

Pravo vrednost Abbyy FlexiCapture boste spoznali, če ga preizkusite.

ZAHTEVAJTE DEMO
Technology feature icon

ABBYY FlexiCapture - inteligentni OCR

ABBYY FlexiCapture - inteligentni OCR

ABBYY® FlexiCapture®  je zelo natančna in razširljiva platforma za napredno obdelavo dokumentov, ki inteligentno zajema, klasificira in pošlje kritične podatke iz nestrukturiranih in strukturiranih dokumentov v pravi poslovni proces.


Samodejni vnos dokumentov

ABBYY® FlexiCapture® iz datotek in optičnih bralnikov (skenerjev) samodejno obdela vse vrste dokumentov, vključno s pisarniškimi dokumenti in formati slik, e-poštnimi prilogami in sporočili.

Samodejna klasifikacija dokumentov

Tehnologija samodejnega razvrščanja dokumentov omogoča klasifikacijo dokumentov po vrstah (npr. vozniško dovoljenje, bančni izpisek, davčni obrazec, pogodba, račun itd.) in po podkategorijah (npr. računi prodajalca A, računi prodajalca B itd.).

Prepoznava

V fazi prepoznavanja so slike (slika zajema) dokumentov sestavljene v večstranske dokumente ali nabore dokumentov. Njihova vsebina in podatki se inteligentno izvlečejo in potrdijo samodejno.

Pridobivanje podatkov

ABBYY® FlexiCapture® samodejno pridobi podatke iz različnih papirnih ali digitalnih dokumentov, strukturiranih in nestrukturiranih: kot na primer iz davčne napovedi, vprašalnikov, kreditnih kartic, pogodb, računov, e-poštnih sporočil in še veliko več.

Verifikacija

Omogoča preverjanje, ali se izvlečena polja ujemajo s polji izvirnega dokumenta. Preverjanje se lahko začne tudi ročno s pomočjo spletne postaje.

Izvoz podatkov

ABBYY® FlexiCapture® samodejno izvozi prepoznane podatke v različne tipe datotek ali v baze podatkov, sisteme za zapis podatkov in v druge naslove, skladno z uporabniško določenimi pravili.

Spletna konzola za administriranje in nadzor

FlexiCapture HTML5 konzola za administriranje in nadzor omogoča 24-urni nadzor s katere koli fizične lokacije. Omogoča večstopenjsko administracijo, samodejna obvestila o kritičnih napakah in celovito poročanje.


ABBYY FlexiCapture

ABBYY FlexiCapture je prinesel bistvene izboljšave v poslovanju že številnim podjetjem. Poglejte si kratko predstavitev. Morda lahko pomagamo tudi vam.

ALI STE VEDELI:

ABBYY FlexiCapture se odlično dopolnjuje z dokumentnim sistemom M-Files.
image-abbyy-m-files-logo-345x345.png

Želite več informacij o ABBYY FlexiCapture? Želite DEMO različico ABBYY FlexiCapture za testiranje? Pišite nam.