Profesionalni tisk nalepk je pomemben del tiskarske prihodnosti

Profesionalni tisk nalepk in etiket je pomemben del tiskarske prihodnosti

Profesionalni tisk nalepk in etiket je pomemben del tiskarske prihodnosti

Digitalna produkcija nalepk je prihodnost profesionalnega tiska nalepk. Označevanje, vizualno opremljanje in trženje v sodobnih podjetjih še vedno v veliki meri poteka s pomočjo nalepk; napovedi pravijo, da se bo količina potiskanih nalepk sčasoma še povečevala. Prav zato je pomembno, da v svoji tiskarni ponudite storitev tiskanja nalepk, ki bo ugodna za stranke in donosna za vas.


Preklopite na digitalni tisk nalepk in se pozicionirajte med svojimi konkurenti. Vaše stranke bodo navdušene nad dodatno ponudbo in bodo z veseljem izkoristile ugodne rešitve, ki jim jih boste lahko omogočili z vrhunskimi tiskarskimi stroji za profesionalni tisk etiket.


Želimo nadgraditi svojo tiskarno z možnostjo digitalnega tiska nalepk.
ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Prednosti digitalnega tiskanja nalepk

Prednosti digitalnega tiskanja nalepk

Proizvajalna podjetja, trgovine, lekarne, skladišča in mnogi drugi so veliki potrošniki samolepilnih etiket kot pomembnega potrošnega materiala za učinkovito poslovanje od surovine do potrošnika.

Pravno zahtevano označevanje z namenom zagotavljanja z zakonodajo predpisanih informacij je le eno od pomembnih področij rabe nalepk, ki se čedalje več uporabljajo tudi za proizvodne, logistične in trženjske potrebe.

Pri svojih strankah preverite, kakšne etikete oz. nalepke jim lahko ponudite in jih prepričajte s prednostmi digitalne produkcije nalepk:

  • proizvodnja nalepk “v enem koraku” na enem stroju poskrbi za dosledno izdelavo etiket brez napak,
  • roki izvedbe so minimizirani, saj nalepk ni potrebno obdelovati ročno, temveč stroj poskrbi za končni izdelek, ki ga samo še dostavite stranki,
  • sijajne ali mat papirne nalepke, etikete, YUPO, PET, PP - vse to so materiali, na katere bo naš digitalni tiskalnik nalepk lahko natančno odtisnil črno-belo ali barvno tekstovno ali slikovno vsebino,
  • pozabite na tiskalne plošče, prihranite stroške in strankam ponudite konkurenčno ceno.

Digitalni tiskalnik AccurioLabel 230 - prihodnost tiska nalepk

AccurioLabel 230 smo v podjetju Konica Minolta razvili z namenom popolne podpore digitalnemu tisku etiket in nalepk v vaši tiskarni. Hiter zagon in visoke hitrosti (tudi do 23,4 metrov/minuto) krajšajo proizvodni čas.

Visoka hitrost tiskanja pa ne zmanjšuje kakovosti, popolnoma primerljive z ofsetnim tiskom, saj zagotavlja visoko ločljivost in natančnost barv. Vaši zaposleni bodo enostavno sledili navodilom na zaslonu, nastavili stroj, da deluje samostojno in čas, ki ga bodo pri tem prihranili, namenili drugim opravilom.

Oglejte si AccurioLabel 230

accurio_label_230-(1).jpg