Multifunkcijski barvni laserski tiskalnik za varno celovito in optimizirano poslovanje

Multifunkcijski barvni laserski tiskalnik za varno, celovito in optimizirano poslovanje

Multifunkcijski barvni laserski tiskalnik za varno, celovito in optimizirano poslovanje

Uspešna podjetja dandanes prisegajo na varno in uporabniku prijazno opremo, ki omogoča enostavnejšo in celovito podporo za tisk, kopiranje, skeniranje in drugo upravljanje papirne dokumentacije. Večfunkcijski laserski tiskalnik, ki vam nudi vse našteto v eni multifunkcijski napravi, poenostavi poslovanje ter zmanjša stroške upravljanja različnih naprav. 


Naprave bizhub suvereno odgovarjajo na potrebe podjetij različnih velikosti, ki v svoji sodobni pisarni potrebujejo visokokakovostno varno in zanesljivo strojno in programsko podporo laserskega tiskanja. Barvni ali črno-beli profesionalni laserski tiskalniki omogočajo tisk, kopiranje in skeniranje v različnih standardnih formatih in formatih po meri, z različnimi večfunkcijskimi kombinacijami ter opremo, ki olajša administracijo papirnega poslovanja in vam omogoči, da se popolnoma posvetite svojemu poslu.

Izberite tiskalnik bizhub po meri vašega podjetja in optimizirajte svoje poslovanje
ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Barvni laserski multifunkcijski tiskalniki bizhub v več različicah po meri vaših potreb prinašajo številne prednosti

  • Ena multifunkcijska naprava - laser - za vse potrebe upravljanja papirne dokumentacije.
  • Laserski multifunkcijski printer po meri vašega podjetja, ki bo enostavno rešil marsikatero zagato tiska, kopiranja, skeniranja, shranjevanja in distribucije formalnih dokumentov.
  • Številne različice za mala in srednja podjetja ter delovne skupine.
  • Možnost izbire vam na kožo pisanega laserskega tiskalnika iz široke ponudbe.
  • Formati od A6 do A3, po meri in format panoja do 1,2 metra dolžine.
  • Kompaktne različice tiskalnikov za manjše prostore.

Popolna rešitev za digitalne pisarne Konica Minolta v obliki nakupa ali najema s popolno servisno podporo in dobavo potrošnega materiala.

 

bizhub C250i

Uporabniku prijazna programska oprema zagotavlja:

  • hitro in varčno tiskanje ter kopiranje, 
  • konkurenčno porabo energije,
  • enostavnost uporabe z zasloni na dotik, na katerih potek dela prilagodimo v popolno podporo vašim delovnim procesom,
  • intuitivno in enostavno mobilno tiskanje v oblaku,
  • optimalni tisk za zmanjšanje vpliva na okolje,
  • varnost podatkov s protivirusnim mehanizmom Bitdefender.

Iščete najcenejši laserski tiskalnik ali najugodnejšo dolgoročno rešitev za maksimalno podporo pri uspehu vašega podjetja?

Kadar je vaš cilj najti poceni tiskalnik, je dobro, da se poleg cene pozanimate tudi o samih stroških uporabe naprave, zagotavljanja servisne podpore in dobave potrošnega materiala. Pri podjetju Konica Minolta v središče postavimo vaše potrebe, želje in delovno-procesne izzive, na katere vam pomagamo odgovarjati z rešitvami po meri vašega poslovanja. Pri nas odgovor na vaše vprašanje Kateri tiskalnik kupiti? najdemo skupaj in s popolno osredotočenostjo na uspeh, konkurenčnost in produktivnost vašega podjetja. 

Strukturirani poslovni procesi ter robustna in varna IT infrastruktura so temeljnega pomena za konkurenčnost na današnjih trgih. Poslovne storitve Konice Minolte vam pomagajo optimizirati vaše procese in olajšati uporabo informacij. Naš portfelj vključuje svetovalne storitve ter implementacijo in upravljanje IT infrastrukture. Z našo podporo se lahko popolnoma osredotočite na svoje poslovanje.