Inteligentni dokumentni sistemi za varno in zanesljivo hrambo poslovne dokumentacije


Inteligentni dokumentni sistemi za varno in zanesljivo hrambo poslovne dokumentacije

Inteligentni dokumentni sistemi za varno in zanesljivo hrambo poslovne dokumentacije

Upravljanje dokumentacije marsikateremu malemu, srednjemu ali velikemu podjetju prinese tisti nepotrebni delovni balast, ki bi se mu zaposleni najraje izognili. Obdelava računov, hramba in arhiviranje dokumentacije, sistematično shranjevanje, iskanje natisnjenih podatkov ter vsebin so zamudna, dolgočasna, rutinska, a obenem neizogibna opravila, ki jih je potrebno opravljati natančno in dosledno. Kaj pa če bi vam pri vsem tem pomagale napredne, enostavne, varne in zanesljive rešitve, oblikovane po meri potreb vašega posla?


Pametne storitve Konica Minolta M-Files z učinkovitimi procesi arhiviranja dokumentov, avtomatizacije obdelave računov in sistematična hramba v inteligentnem dokumentnem sistemu poenostavijo vaše delo. Vodenje dokumentacije postane učinkovitejše in na voljo imate več časa za naslavljanje pomembnih poslovnih izzivov vašega delovnega tima. Pri tem pa je pomembno tudi, da bodo dokumenti v oblaku lokalno in na daljavo na voljo vsem, ki jih potrebujejo. Cilj rešitve za inteligentno upravljanje dokumentov in poslovnih informacij M-Files je, da vaš delovni proces postane pametnejši, ne zahtevnejši. 

M-Files za Microsoft Teams

Nedavni porast dela na daljavo je povzročil močno povečanje uporabe Microsoft Teams aplikacije. Medtem ko je Teams fantastično orodje za sodelovanje, odpira tudi veliko vprašanj, povezanih z upravljanjem informacij in potencialnim uhajanjem podatkov. Oglejte si ta kratek video, kako M-Files omogočajo uporabnikom Microsoft Teams dostop do ustreznih informacij, ne glede na to, kje so shranjene in hkrati zagotavlja, da so občutljive informacije zaščitene.

Strukturiranje, enostavno iskanje, upravljanje in arhiviranje dokumentov, podatkov ter vsebin naj postane naša skrb - vi pa se osredotočite na uspeh svojega posla
ŽELITE VEČ INFORMACIJ? KONTAKTIRAJTE NAS!

Dokumentni sistemi M-Files za pametno upravljanje dokumentov, podatkov ter vsebin v vašem podjetju

  1. Iskanje dokumentov po ključnih besedah enostavno v eni bazi v zadnji različici z vsemi spremembami v arhivu.
  2. Varno in zanesljivo arhiviranje dokumentov v podjetjih - lokalno in v oblaku - ki jih potrebujete za vodenje internih evidenc. 
  3. Elektronsko arhiviranje ter upravljanje podatkov in vsebin za različne potrebe in namene vaših poslovnih procesov.
  4. Avtomatizacija obdelave računov: skrajšani postopki pregleda, odobritev in potrditev z elektronskim delovnim procesom in e-podpisovanjem, tudi z mobilnih naprav.
  5. Vpogled v ozka grla in popolna revizijska sled za namene sledljivosti in skladnosti.
  6. Popolnoma nadomešča vse druge storitve v oblaku, kot so Dropbox, Microsoft OneDrive in Google Drive z možnostjo nalaganja, organiziranja in deljenja datotek Word, Excel, PDF...
  7. Dostop do platforme v oblaku prek osebnega računalnika, prenosnika, pametnega telefona ali tabličnega računalnika.
  8. Profesionalna varnost, enostavnost in preglednost hrambe poslovne dokumentacije in elektronsko arhiviranje dokumentov v podjetjih na lokalni ali globalni ravni.

Celovito strukturiranje dokumentnega sistema vašega podjetja z rešitvijo M-Files po vaši meri. Upravljanje dokumentov bo s to platformo občutno bolj avtomatizirano, kar bo zaposlenim omogočilo, da se, razbremenjeni zamudnega dela z dokumentacijo, osredotočijo na bistvene poslovne cilje.

visoka_kakovost_storitve_prodaje_in_najema_tiskalnika_od_implementacije_do_dolgorocnega_sodelovanja2-(1).jpg

Z dokumentnim sistemom M-Files izberete, uporabite in plačate le tisto, kar resnično potrebujete

Ena od glavnih prednosti dokumentnega sistema M-Files Konice Minolte je takojšnja možnost brezplačnega preizkusa rešitve. Brez začetnih obveznosti in vezave z dolgoročno licenčno pogodbo boste lahko preverili in izbrali točno tiste rešitve, ki bodo doprinesle k rasti vašega podjetja. Namesto dragih naložb v obsežno programsko opremo bo vaš le strošek zakupa funkcij, ki jih želite in potrebujete za optimalno sodobno in varno poslovanje

Obiščite M-Files še danes in odkrijte široko paleto možnosti, s katerimi vam lahko Konica Minolta pomaga osvežiti vsakodnevno delovno rutino ali nas kontaktirajte, da vam pri izbiri svetujemo in pojasnimo, kar vas zanima.
 

Strukturirani poslovni procesi ter robustna in varna IT infrastruktura so temeljnega pomena za konkurenčnost na današnjih trgih. Poslovne storitve Konice Minolte vam pomagajo optimizirati vaše procese in olajšati uporabo informacij. Naš portfelj vključuje svetovalne storitve ter implementacijo in upravljanje IT infrastrukture. Z našo podporo se lahko popolnoma osredotočite na svoje poslovanje.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!