M-Files dokumentni sistem

Inteligentno upravljanje dokumentov in poslovnih informacij.


M-Files je edina inteligentna platforma za upravljanje poslovnih informacij.


M-Files organizira vsebine glede na tip vsebine in ne glede na lokacijo. Lahko se celo povežete z obstoječimi mrežnimi mapami in sistemi in jih z vgrajenim AI naredite inteligentnejše, saj M-Files samodejno kategorizira in varuje informacije.


DIGITALNI / ELEKTRONSKI PODPIS

Podpisovanje dokumentov je ključni postopek v vsakodnevnih poslovnih procesih. Danes so skoraj vsi dokumenti ustvarjeni, urejeni in posredovani digitalno, vendar se zaradi podpisovanja pogosto natisnejo in nato ponovno spremenijo v digitalne dokumente. Če podpisnik ni fizično prisoten v pisarni in zato ne more podpisati dokumenta, pa lahko celoten proces celo stoji več dni.

Zahvaljujoč Konica Minolta storitvi digitalnega / elektronskega podpisa, lahko podpisnik (odgovorna oseba) vse dokumente podpiše z enim samim klikom, neodvisno od tega kje se nahaja in kdaj. Digitalni / elektronski podpis tako predstavlja naslednji korak v digitalni preobrazbi in zagotavlja nemoteno in skladno poslovanje.

Primerjava med fizičnim in digitalnim / elektronskim podpisom

'The Total Economic Impact™ Of M-Files' poročilo!

Ste vedeli, da je ROI pri M-Files lahko kar 267%!​
To je trditev, ki so jo v okviru študije 'The Total Economic Impact™ Of M Files' postavili pri podjetju Forrester Research.
 
Da bi bolje razumeli koristi, stroške in tveganja, povezana z naložbo v M-Files, je Forrester opravil intervjuje z odločevalci v petih večjih podjetjih, ki že imajo izkušnje z uporabo M-Files. Forrester je izkušnje anketirancev in rezultate združil v eno samo sestavljeno poročilo, v katerem je med drugim ključne ugotovitve opredelil na merljive in nemerljive koristi

preberite si celotno poročilo

Najdite in dostopajte do pravih dokumentov takoj.

Izboljšajte hitrost in preglednost vaših poslovnih procesov.

Izognite se dokumentnemu kaosu z nadzorom vsebine in varsnostjo.

Gartner Magic Quadrant - Content Services Platform

Gartner Magic Quadrant - Content Services Platform
M-Files je v Gartnerjevem kvadrantu ocenjen kot vizionar. Njegov CSP (Content Service Platform), imenovan M-Files Online, je na voljo za lokalno ali večnamensko uvajanje SaaS (Software as a Service) storitev.
 
M-Files se osredotoča na avtomatizacijo administrativnih procesov in poslovanja. Ponuja široko paleto storitev za upravljanje z vsebino, vključno z povezovanjem in inteligentno obdelavo vsebine.
Deluje predvsem v Evropi, močno bazo strank pa ima tudi širom severne Amerike in Avstralije. Njihove stranke so običajno mala in srednje velika podjetja iz različnih področij širom panog.
Z izdelavo vgrajenih uporabniških vmesnikov za Salesforce, Microsoft Teams, Outlook in SharePoint, se je M-Files v zadnjem času osredotočil na izboljšave arhitekture in integracije.
 
Prednosti
• Vodilni v združevanju in povezovanju: M-Files ima enega najmočnejših pristopov k CSP na trgu. Zmožen je združiti veliko število zunanjih podatkovnih virov, vključno s SharePointom, datotečnimi sistemi in dolgoletnimi rešitvami CSP, kot je OpenText.
• Bogata vsebinska inteligenca: M-Files je v svoj postopek vnosa vsebine vključil umetno inteligenco (AI). Z AI je metapodatke mogoče dodeliti na osnovi priporočil ali popolnoma avtomatizirati na podlagi nivojev zaupanja. To podjetjem omogoča, da eliminirajo breme ročnega razvrščanja metapodatkov.
• Aplikacije za vsebinske storitve: M-Files ponuja široko paleto rešitev, vključno z že pripravljenimi aplikacijami za upravljanje pogodb, kadrovske evidence, nadzor kakovosti in storitve svetovanja za finančne in pravne storitve. 
Magic Quadrant for Content Services Platforms-September 2021

ŽELITE VEČ INFORMACIJ O M-FILES?

KONTAKTIRAJTE NAS.
M-Files logo

Na izgubljajte časa z iskanjem.

Večina organizacij uporablja 4 ali več repozitorijev za shranjevanje in upravljanje vsebine v kompleksnih hierarhijah map. Posledično 46% pisarniških delavcev pravi, da je iskanje dokumentov, ki jih potrebujejo, zahtevno in dolgotrajno.

Dokumentni sistem M-Files upravlja vsebino z "kaj" je. Na ta način si uporabnikom nikoli ni treba zapomniti "kje" je bilo nekaj shranjeno. Tudi če je ta vsebina shranjena v sistemu tretje osebe, kot na primer SharePoint, Dropbox, omrežne mape ali drugi sistemi za dokumentno upravljanje!

Preprosto iskanje po ključnih besedah je dovolj, da takoj najdete prave vsebine in to brez brskanja po številnih mapah in lokacijah. Vse kar morate vedeti je,  vasbina na kateri delate.

ŠTUDIJA PRIMERA

RCM d.o.o.
“V preteklih dveh letih smo v RCM ogromno investirali v digitalizacijo poslovanja in iskali najboljše IT-rešitve za naše podjetje. Uspešno smo kandidirali na javnem razpisu E-poslovanje in vzpostavili lastno okolje, ki omogoča elektronsko izmenjavo podatkov, ter vpeljali nov dokumentni sistem M-FILES in rešitev za elektronsko arhiviranje dokumentov ponudnika Konica Minolta Slovenija. Ta je poskrbel tudi za integracijo z obstoječimi sistemi in aplikacijami, ki podpirajo delo vseh ključnih oddelkov v podjetju, npr. računovodstva, carinskega oddelka, prodaje, vodstva itd. Še dolgo bom pomnil navdušenje nad prehodom na elektronsko poslovanje.”
Dejan Sušnik, generalni direktor

preberite si študijo primera

​Povečajte hitrost svojega poslovanja

65% podjetij se sooča z izzivi pri pregledovanju in odobritvi dokumentov. Postopki pregleda in odobritve so pogosto ročni in upočasnjujejo poslovanje, od računov, ki jih je treba plačati, do kadrovske podpore in podpore strankam.

Dokumentni sistem M-Files opremi vaše podjetje z elektronskim delovnim procesom in e-podpisovanjem, tudi z mobilnih naprav. To omogoča zaposlenim, da hitreje in brez težav opravijo delo, brez da bi se zanašali na papir.

Digitalna tehnologija bo izboljšala preglednost, saj boste vedno vedeli, kje in pri kom se nahaja določena zadeva. Pridobili boste vpogled v ozka grla in izkoristili popolno revizijsko sled za namene sledljivosti in skladnosti.

Organizirano in varno

V povprečju se dokument kopira 19-krat med njegovim življenjskim ciklom. Zaradi tega je težko najti in ohraniti najnovejšo različico. 68% pisarniških delavcev potrjuje, da to negativno vpliva na njihovo delo.

V M-Files obstaja samo 1 različica vsakega dokumenta, ki je vedno posodobljena, hkrati pa M-Files ohranja celotno zgodovino sprememb dokumenta, z možnostjo povrnitve v vsakem trenutku.

M-Files omogoča zaposlenim tudi, da na enostaven in varen način delijo vsebino s sodelavci in poslovnimi partnerji, ne da bi se bilo treba zanašati na sisteme tretjih strank, kot na primer Dropbox. Poleg tega napredna soavtorizacija odpravlja težave, povezane z združevanjem več različic dokumentov.

Prenesite si DEMO!

Kontaktirajte nas za brezplačno svetovanje in več informacij o M-Files

Videti dokumentni sistem M-Files v akciji in poleg imeti strokovnjaka, ki vam pokaže kako se M-Files prilagaja in izpolnjuje edinstvene zahteve vaše ekipe in podjetja, je najhitrejši način, da ugotovimo, ali si M-Files zasluži vašo pozornost.

Pišite nam danes. Obljubimo, da ne boste razočarani.

M-Files za Microsoft Teams

Nedavni porast dela na daljavo je povzročil močno povečanje uporabe Microsoft Teams aplikacije. Medtem ko je Teams fantastično orodje za sodelovanje, odpira tudi veliko vprašanj, povezanih z upravljanjem informacij in potencialnim uhajanjem podatkov. Oglejte si ta kratek video, kako M-Files omogočajo uporabnikom Microsoft Teams dostop do ustreznih informacij, ne glede na to, kje so shranjene in hkrati zagotavlja, da so občutljive informacije zaščitene.

Z dokumentnim sistemom M-Files izberete, uporabite in plačate le tisto, kar resnično potrebujete za učinkovito poslovanje.


Ena od glavnih prednosti dokumentnega sistema M-Files Konice Minolte je takojšnja možnost brezplačnega preizkusa rešitve. Brez začetnih obveznosti in vezave z dolgoročno licenčno pogodbo boste lahko preverili in izbrali točno tiste rešitve, ki bodo doprinesle k rasti vašega podjetja. Namesto dragih naložb v obsežno programsko opremo bo vaš le strošek zakupa funkcij, ki jih želite in potrebujete za optimalno sodobno in varno poslovanje

Obiščite M-Files še danes in odkrijte široko paleto možnosti, s katerimi vam lahko Konica Minolta pomaga osvežiti vsakodnevno delovno rutino ali nas kontaktirajte, da vam pri izbiri svetujemo in pojasnimo, kar vas zanima.
 

Strukturirani poslovni procesi ter robustna in varna IT infrastruktura so temeljnega pomena za konkurenčnost na današnjih trgih. Poslovne storitve Konice Minolte vam pomagajo optimizirati vaše procese in olajšati uporabo informacij. Naš portfelj vključuje svetovalne storitve ter implementacijo in upravljanje IT infrastrukture. Z našo podporo se lahko popolnoma osredotočite na svoje poslovanje.

 

ALI STE VEDELI:

M-Files se odlično dopolnjuje z ABBYY FlexiCapture rešitvijo za inteligentni OCR.