Dokumentni sistem M-Files

Inteligentno upravljanje dokumentov in poslovnih informacij.


M-Files je edina inteligentna platforma za upravljanje poslovnih informacij.


M-Files organizira vsebine glede na tip vsebine in ne glede na lokacijo. Lahko se celo povežete z obstoječimi mrežnimi mapami in sistemi in jih z vgrajenim AI naredite inteligentnejše, saj M-Files samodejno kategorizira in varuje informacije.


lupa.png

Najdite in dostopajte do pravih dokumentov takoj.

stevec.png

Izboljšajte hitrost in preglednost vaših poslovnih procesov.

kljukica.png

Izognite se dokumentnemu kaosu z nadzorom vsebine in varsnostjo.

ŽELITE VEČ INFORMACIJ O M-FILES?

KONTAKTIRAJTE NAS.
M-Files logo
M-F-1st-image.jpg

Na izgubljajte časa z iskanjem.

Večina organizacij uporablja 4 ali več repozitorijev za shranjevanje in upravljanje vsebine v kompleksnih hierarhijah map. Posledično 46% pisarniških delavcev pravi, da je iskanje dokumentov, ki jih potrebujejo, zahtevno in dolgotrajno.

Dokumentni sistem M-Files upravlja vsebino z "kaj" je. Na ta način si uporabnikom nikoli ni treba zapomniti "kje" je bilo nekaj shranjeno. Tudi če je ta vsebina shranjena v sistemu tretje osebe, kot na primer SharePoint, Dropbox, omrežne mape ali drugi sistemi za dokumentno upravljanje!

Preprosto iskanje po ključnih besedah je dovolj, da takoj najdete prave vsebine in to brez brskanja po številnih mapah in lokacijah. Vse kar morate vedeti je,  vasbina na kateri delate.

Dokumentni sistem M-Files

Inteligentno upravljanje dokumentov in poslovnih informacij.

M-F-2nd-image.jpg

​Povečajte hitrost svojega poslovanja

65% podjetij se sooča z izzivi pri pregledovanju in odobritvi dokumentov. Postopki pregleda in odobritve so pogosto ročni in upočasnjujejo poslovanje, od računov, ki jih je treba plačati, do kadrovske podpore in podpore strankam.

Dokumentni sistem M-Files opremi vaše podjetje z elektronskim delovnim procesom in e-podpisovanjem, tudi z mobilnih naprav. To omogoča zaposlenim, da hitreje in brez težav opravijo delo, brez da bi se zanašali na papir.

Digitalna tehnologija bo izboljšala preglednost, saj boste vedno vedeli, kje in pri kom se nahaja določena zadeva. Pridobili boste vpogled v ozka grla in izkoristili popolno revizijsko sled za namene sledljivosti in skladnosti.

Organizirano in varno

V povprečju se dokument kopira 19-krat med njegovim življenjskim ciklom. Zaradi tega je težko najti in ohraniti najnovejšo različico. 68% pisarniških delavcev potrjuje, da to negativno vpliva na njihovo delo.

V M-Files obstaja samo 1 različica vsakega dokumenta, ki je vedno posodobljena, hkrati pa M-Files ohranja celotno zgodovino sprememb dokumenta, z možnostjo povrnitve v vsakem trenutku.

M-Files omogoča zaposlenim tudi, da na enostaven in varen način delijo vsebino s sodelavci in poslovnimi partnerji, ne da bi se bilo treba zanašati na sisteme tretjih strank, kot na primer Dropbox. Poleg tega napredna soavtorizacija odpravlja težave, povezane z združevanjem več različic dokumentov.

M-F-3rd-image.jpg

M-F-4th-image.jpg

 

Prenesite si DEMO!

Kontaktirajte nas za brezplačno svetovanje in več informacij o M-Files

Videti dokumentni sistem M-Files v akciji in poleg imeti strokovnjaka, ki vam pokaže kako se M-Files prilagaja in izpolnjuje edinstvene zahteve vaše ekipe in podjetja, je najhitrejši način, da ugotovimo, ali si M-Files zasluži vašo pozornost.

Pišite nam danes. Obljubimo, da ne boste razočarani.

M-Files za Microsoft Teams

Nedavni porast dela na daljavo je povzročil močno povečanje uporabe Microsoft Teams aplikacije. Medtem ko je Teams fantastično orodje za sodelovanje, odpira tudi veliko vprašanj, povezanih z upravljanjem informacij in potencialnim uhajanjem podatkov. Oglejte si ta kratek predstavitveni video, kako M-Files omogočajo uporabnikom Microsoft Teams dostop do ustreznih informacij, ne glede na to, kje so shranjene in hkrati zagotavlja, da so občutljive informacije zaščitene.

ALI STE VEDELI:

M-Files se odlično dopolnjuje z ABBYY FlexiCapture rešitvijo za inteligentni OCR.
image-abbyy-m-files-logo-345x345.png

Ljubljana, Slovenija |

Z M-Files zagotovite produktivnost vaše ekipe ne glede na to, kje se nahaja.

Mnoga podjetja se soočajo z novo resničnostjo, ki zahteva prilagodljivo delovno okolje. Zagotovite vašemu podjetju nemoteno delovanje. Omogočite varen dostop do dokumentov in informacij, hkrati pa zmanjšajte varnostna tveganja.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim prejemati informacije po:

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings