K2, upravljanje poslovnih procesov

K2 je programska platforma za izdelavo aplikacij in poslovnih procesov, ki vključujejo obrazce, delovne tokove, podatke in poročila.


S K2 lahko stranke na nivoju celotne organizacije ali posameznih oddelkov, hitro preoblikujejo podjetje v učinkovit ustroj, ki poskrbi, da je delo na podlagi vseh potrebnih informacij dodeljeno pravim osebam.


Okolje K2 povezuje ljudi, informacije in delo: kjer koli, kadar koli in preko katere koli naprave, kar zagotavlja, da je delo opravljeno kvalitetno in pravočasno.

 

Izdelava prve aplikacije je s K2 orodji nadvse enostavna. Ponovna uporaba  komponent omogoča hitrejšo izdelavo vseh naslednjih aplikacij, ki jih lahko glede na spreminjajoče poslovne potrebe tudi enostavno posodobite.


bsl avatar male
quotation marks

Digitalizacija določenih poslovnih procesov s K2 za nas pomeni še en, izjemno učinkovit, korak na naši poti digitalne transformacije. Nad pozitivnimi učinki optimizacije smo navdušeni, zato že natčrtujemo naslednji sklop delovnih procesov, ki jih bomo digitalizirali.

Andrej Rajh

Vodja oddelka organizacije, SPAR SLOVENIJA

Asset-1.png

OBRAZCI

K2 omogoča hiter in preprost način izdelave različnih obrazcev. Preko funkcije "povleci in spusti" postavite potrebne komponente na želeno mesto, jih povežite v delovni tok in uporabite podatke iz vaših sistemov. Ko ste končali, enostavno zaženete aplikacijo in takoj ste storili korak k bolj učinkovitem poslovanju.


POVLECI IN SPUSTI
Za enostavno izdelavo obrazcev, delovnih tokov in poslovnih procesov uporabite funkcijo "povleci in spusti" – uporabite kar vaš najljubši brskalnik.

UPORABA PRAVIL
Za izdelavo obrazcev ni potrebno znanje kodiranja (programiranja). Ogrodje pred-nastavljenih pravil, omogoča izdelavo kompleksnih obrazcev, ki se odzivajo na vhodne podatke uporabnika in pravilno zajemajo informacije. Tako vaše rešitve delujejo natanko tako, kot ste si zamislili.

UPORABA OBSTOJEČIH PODATKOV
Patentirano ogrodje SmartObject omogoča uporabo informacij iz različnih sistemov in zunanjih virov podatkov na enem mestu. K2 tako podpira SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, SQL Server, Oracle, SAP, Salesforce.com in mnoga druga orodja.

POVEZAVA Z DELOVNIM TOKOM
K2 ponuja orodja za povezovanje obrazcev z nalogami, ljudmi in z informacijami. Delovni tokovi tako postanejo učinkoviti, dosledni in pregledni.
Asset-2.png

DELOVNI TOK

S povezovanjem zaposlenih z nalogami in informacijami, avtomatizirani delovni tokovi zagotavljajo dosledno delovanje in povečujejo preglednost tokov. K2 ponuja zmogljiv vmesnik, orodja za izdelavo tokov, ki zmanjšajo kompleksnost, ter številne komponente, ki jih lahko uporabite večkrat in tako prihranite čas.


UČINKOVITI DELOVNI TOKOVI
Širok nabor funkcij, ki jih ponuja K2 blackpearl, vam pomaga ustvariti izjemno učinkovite delovne tokove. Omogoča praktično vse, od osnovnih opravil, do kompleksnih rešitev, kot na primer uveljavljanje pravil poslovanja, obravnave eskalacije ter izjem in mnoge druge.

OHRANITE FLEKSIBILNOST
K2 delovni tokovi so takojšnji. Ni vam treba čakati, da na primer nekdo aplikacijo zažene ročno, ampak vse poteka 24/7. Vse morebitne spremembe v delovnem toku, so tako na voljo takoj.

PRILAGOJEN ZA VSE VELIKOSTI
Ne glede na to, ali imate majhne ali velike potrebe, K2 lahko obvladuje procese na nivoju oddelkov, hkrati pa z lahkoto upravlja s procesi na nivoju celotnega podjetja.

INTUITIVNI RAZVOJ DELOVNIH TOKOV
K2 zagotavlja razvojna okolja, ki so do potankosti uglašena z vašim načinom dela. Ne glede na to, ali delate v brskalniku, z orodjem Visual Studio ali z namiznimi orodji, na voljo vam je vse potrebno za odličen izdelek.

ŽELITE VEČ INFORMACIJ O K2?

KONTAKTIRAJTE NAS
K2 logo

Asset-3.pngPODATKI

Za izdelavo poslovnih vsebin, ki uporabljajo podatke iz različnih poslovnih aplikacij ali spletnih virov, lahko uporabite kar K2 orodja. K2 SmartObjects omogoča enoten pregled nad poslovnimi vsebinami in ga je mogoče zlahka konfigurirati, tako, da se poveže s skoraj vsakim sistemom v vaši organizaciji ali na spletu.


USTVARJANJE POSLOVNIH VSEBIN
Ustvarite enoten pregled nad strankami, zaposlenimi, produkti ali drugimi poslovnimi vsebinami. Izdelate jih enkrat, nato pa jih lahko uporabite znova in znova. Aplikacije boste tako pripravili hitreje, lažje jih bo pa tudi vzdrževati.

KORAK PRED DRUGIMI ŽE TAKOJ PO NAMESTITVI
K2 ponuja zanesljiv in pregleden način za dostop do poslovnih podatkov celotne organizacije. Že ob prvi namestitvi, brez dodatnih vtičnikov ali vmesnikov, K2 blackpearl podpira SharePoint, Active Directory, Exchange, Office 365 in Microsoft Dynamics.

POVEŽITE SE S KATERIM KOLI SISTEMOM
K2 zlahka obvladuje procese v organizacijah, ki uporabljajo aplikacije in sisteme, razvite znotraj lastne hiše. Brez težav 
lahko uporabite podatke s spleta ali druge zunanje podatke. Ustvarite povezavo, ki jo lahko nato uporabljate v vseh 
aplikacijah K2.

Asset-4.pngPOROČILA

Aplikacije lahko spremljate v realnem času. Tako imate takojšen vpogled v stanje procesov in učinkovitost poslovanja. Uporabite privzeta poročila, ki združujejo poslovne podatke in podatke o delovnem toku. Lahko pa ustvarite poročila in opozorila na podlagi parametrov, ki so pomembni vaši organizaciji.


SPREMLJANJE NAPREDKA IN UČINKOVITOSTI
Spremljanje v realnem času, ki ga omogoča K2 blackpearl, pomaga pri ocenjevanju napredka in učinkovitosti vaših aplikacij in poslovanja. Opremljeni z najnovejšimi, do minute aktualnimi podatki lahko sprejmete kakovostnejše odločitve.

NADZORNE PLOŠČE NA PODLAGI PODATKOV IZ POSLOVANJA IN DELOVNIH TOKOV
Ali veste, zakaj določeno naročilo ni bilo izvedeno? Vzrok je lahko zakasnitev pri odobritvi pogodbe, ali pa morda naročeno blago ni na zalogi. S K2 blackpearl lahko preprosto izdelate različne nadzorne plošče z različnimi poročili, ki združijo podatke iz poslovanja in delovnih tokov. Lahko pa se težav lotite neposredno in izdelate niz povezanih poročil.

INFORMACIJE V REALNEM ČASU
K2 vam omogoča pošiljanje obvestil na podlagi smernic, ki ste jih določili. Morda boste želeli, da vodstvo prejme obvestilo, ko se dobavna veriga prekine, ali ko stroški presežejo 90 % dodeljenega proračuna.

IZDELAVA POROČIL PO MERI 
V poznanem okolju je storilnost ljudi večja. Okolje K2 blackpearl omogoča obširno integracijo s številnimi Microsoftovimi orodji – Excel PowerPivot, SQL Server Reporting Services in druga, s katerimi je dostop do informacij lažji.

Upravljanje poslovnih procesov s K2

K2 ima vse, kar potrebujete za hitro zagotavljanje preproste in sofisticirane avtomatizacije poslovnih procesov.