"all-in-one" IT platforma

Workplace Hub

Workplace Hub: poenostavite vaš IT


Omogoča vam način dela, kot vi želite. Dela za vas - pod vašimi pogoji. 24/7. Zanesljivo. Povezano. Zveni dobro? Saj je.

V času naraščajoče količine podatkov in zelo zapletenih tehnologij se vaše podjetje sooča z vrsto izzivov, saj delo zaposlenih postaja bolj mobilno, standardi za varnost podatkov se dnevno poostrijo in različne sisteme je treba redno posodabljati.


In kaj, če vašemu podjetje dogodi okvara sistema?


Pripravljenost na vse možne težave povezane z vašim IT okoljem, vam bo dala mir - kot tudi več energije in časa, da se osredotočite na naloge, ki so resnično pomembne za vaše podjetje.

Zamislite si tehnologijo, ki je zgrajena okoli vas in za vas: Konica Minolta Workplace Hub

Do sedaj je bila združljivost med sistemi ena od velikih ovir za produktivnost pri delu. Z združevanjem različnih delov IT infrastruktur na delovnem mestu, Workplace Hub odstrani to oviro in ponuja inteligentne storitve. Omogoča lažje načrtovanje, upravljanje in razvoj informacijskega okolja, ki ga organizacije potrebujejo in želijo. To je IT vaši meri.

"all-in-one" IT platforma

"all-in-one" IT platforma

Prednosti

Workplace Hub je sestavljen iz več orodij, ki jih lahko uporabite za izboljšanje upravljanja svojega IT-ja. Združuje upravljanje, sodelovanje, tehnologijo in podporo v enem celotnem IT ekosistemu. Platformo IT storitev je razvila Konica Minolta skupaj z močnimi tehnološkimi partnerji, kot so Hewlett Packard Enterprise, Sophos in Microsoft, s ciljem ponuditi podjetjem učinkovito rešitev na njihov IT.

Reduce IT complexity

Zmanjšajte kompleksnost IT

Enhance your team efficiency

Izboljšajte učinkovitost vaše ekipe

Optimise your IT expenditure

Optimizirajte izdatke za IT

Stay safe with all your data

Ostanite varni z vsemi svojimi podatki

Workplace Hub se odlično integrira v naš koncept delovnega mesta prihodnosti. Obiščite nas na dogodku 18. septembra 2019.

Dogodki

Dogodki
DELOVNO MESTO PRIHODNOSTI

LJUBLJANSKI GRAD

Grajska planota 1

DELOVNO MESTO PRIHODNOSTI

Je vaše podjetje pripravljeno za prihodnost? Konica Minolta se intenzivno ukvarja z razvojem digitalnega delovnega mesta prihodnosti. Ta združuje tehnologije vseh oddelkov našega podjetja. Obiščite nas na našem dogodku, ki bo 18. septembra 2019 na Ljubljanskem gradu. Pokazali vam bomo, kako lahko z našimi tehnologijami razvijemo pravo rešitev za vaše poslovne potrebe.


Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!