Kako dobro poznate vaš multifunkcijski tiskalnik?

| 5 april 2021

Kako dobro poznate vaš multifunkcijski tiskalnik?


Sodobni multifunkcijski tiskalniki so veliko več kot samo tiskalniki (ali kopirci 😊). Imajo številne funkcije, ki vam znatno olajšajo delo in vam lahko pomagajo tudi do prihrankov.

  • Samodejno dvostransko tiskanje ni nekaj novega in je danes prej nujna kot razkošje. Koliko zaposlenih pa dvostransko tiskanje sploh uporablja? Večina dokumentov se tiska enostransko. Naše aparate lahko nastavite, da že privzeto tiskajo dvostransko. To pomeni, vsak večstranski dokument, ki ga boste natisnili, se bo samodejno natisnil dvostransko, kar ob doslednem upoštevanju tega pravila lahko pripelje do zmanjšanja porabe papirja tudi za do polovico.
  • Kupiti barvni ali črno-beli aparat je večna dilema. Stranke se pogosto sprašujejo; večinoma tiskamo črno-belo, vsake toliko pa potrebujemo barvni tisk. Ampak barvni aparati so precej dražji, tako investicija kot vzdrževanje. Poleg tega, če bomo imeli barvni aparat, potem bodo vsi tiskali barvno. Naši aparati imajo možnost zaklepanja in omejevanja barvnega načina. Kot prvo, aparat lahko nastavite tako, da se vsi dokumenti privzeto tiskajo črno-belo. Naprej, posameznim uporabnikom lahko povsem onemogočite barvno tiskanje, ali pa jim odobrite določeno mesečno kvoto. V bistvu lahko za vsakega uporabnika ali delovno skupino določite unikatna pravila. Na ta način se boste izognili odvečnemu barvnemu tiskanju. Ker pa je vzdrževanje na naših barvnih in črno-belih aparatih enako, nakup barvnega aparata ne bo predstavljal dodatnega stroška (razen tistih nekaj barvnih izpisov, ki jih boste naredili 😉).
Po naših internih raziskavah uporabniki v do 90% uporabljajo samo osnovno funkcionalnost – tiskanje/kopiranje 1-na-1, kar je škoda. Funkcij, ki vam pomagajo k učinkovitem poslovanju je mnogo, veliko preveč da bi jih zajeli na enem mestu. Zato so našim strankam za vsak naš aparat na voljo spletna navodila, kjer so podrobno predstavljene funkcije, katere so med drugim tudi segmentirane po namembnosti, varnosti in prihrankih. Če vas zanima, si poglejte navodila za najbolje prodajani barvni A3 multifunkcijski tiskalnik v Sloveniji, bizhub C250i.


NAGRADE IN PRIZNANJA

NAGRADE IN PRIZNANJA
@BLI-2021-2023-Award-KM-Colour-Consistency-A3-SEAL-(1).png
@BLI-Award-2020-2021-PaceSetter-Ease-of-Use-Seal-(1).jpg
@BLI-Line-of-the-Year-Award-2021-KM-A3-SEAL-(1).png

Želite o tej tematiki več informacij?

Da, želim prejemati informacije po:

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

O podjetju Konica Minolta Slovenija

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta svojim strankam omogoča, uspešen prehod v digitalno dobo poslovanja. S svojim edinstvenim strokovnim znanjem in zmožnostmi obdelave podatkov, Konica Minolta ustvarja ustrezne rešitve in rešuje probleme za svoje stranke. Konica Minolta kot ponudnik celovitih IT storitev nudi svetovanje in storitve za optimizacijo poslovnih procesov. Družba svojim strankam ponuja tudi rešitve in upravljane storitve na področju IT infrastrukture in informacijske varnosti ter oblačnih okolij. Za svoje rešitve na področju poslovnega tiska je v "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana vodilna družba na področju transformacije tiska". Konica Minolta kot močan partner za profesionalni tiskarski trg ponuja poslovno svetovanje, najsodobnejšo tehnologijo in programsko opremo, ter se že več kot desetletje v Evropi uveljavlja kot vodilni proizvajalec tiskarskih izdelkov (InfoSource). Poslovni inovacijski center v Londonu in štirje laboratoriji za raziskave in razvoj v Evropi omogočajo podjetju Konica Minolta, da v sodelovanju s svojimi strankami ter akademskimi, industrijskimi in podjetniškimi partnerji, spodbuja vedno nove inovacije. Zaradi inovativnega pristopa k storitvam, ki popolnoma dopolnjujejo njihovo linijo multifunkcijskih tiskalnikov, je Konica Minolta od družbe Keypoint Intelligence prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021".

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke njihovih imetnikov in so s tem priznani.