Konica Minolta je prejela BLI 2021-2023 Most Colour Consistent A3 Brand nagrado

Ljubljana, Slovenija | 25. jan 2021

Doslednost barv je že več kot dve desetletji ključni vidik laboratorijskega testiranja Keypoint lntelligence.

Merjeno z barvnimi kartami IT8, med testiranjem tehniki količinsko opredelijo in analitiki razčlenijo rezultate ter tako dobijo celotno sliko o tem, kako stabilen je barvni izpis skozi čas. Da je lahko določil prejemnike teh novih, prvič podeljenih nagrad, je Keypoint lntelligence analiziral testne podatke zadnjih pet let. A3 strojno opremo se testira do največjega mesečnega delovnega cikla, z barvnimi grafikoni, natisnjenimi in izmerjenimi na 25%, 50%, 75% in 100% testnih točkah. Vsak vzorec se nato primerja s prvim izpisom. Za prejem te nagrade je bilo na Konica Minolta osmih A3 aparatih, ki vključujejo tudi novo bizhub i serijo, natisnjen več kot 1,5 milijona strani.


"Nabor Konica Minolta bizhub aparatov je močno presegla konkurenco pri produkciji najbolj ponovljive barve, kar glede na zapletenost postopka digitalnega tiska ni lahka naloga," je povedal Joe Tischner, analitik za produkcijski tisk pri Keypoint lntelligence. "Linija aparatov bizhub je v mesečnem ocenjevanju vsakega modela prinesla nižje Delta E (ΔE) vrednosti od povprečja. V praksi to pomeni, , da bi večina ljudi težko odkrila kakršne koli barvne razlike med posameznimi izpisi, kar velja omeniti ne samo za doslednost barvnega izpisa, ampak posledično tudi zaradi manj zapravljenega časa in potrošnega materiala. Stranke se na A3 barvne multifunkcijske tiskalnike zanašajo tudi zaradi sposobnosti skladne reprodukcije barv. Pri bizhub seriji je stopnja zaupanja v skladnost barvnih izpisov zagotovljena."

O BLI Most Colour Consistent A3 Brand nagradah.
Kot vodilni testni laboratorij, Keypoint lntelligence izvaja testiranja skladnosti barv v povezavi z zmogljivostmi vsake naprave. Na podlagi Delta E (ΔE) odčitkov in spektrofotometričnih podatkov, zbranih iz ameriških in britanskih laboratorijev, to posebno nagrado Buyers Lab Awards podeljuje le enkrat na tri leta.

O Keypoint lntelligence
Stranke se že 60 let zanašajo na Keypoint lntelligence za neodvisno testiranje opreme, laboratorijske podatke in obsežne tržne raziskave v segmentu poslovnega digitalnega tiskanja in digitalne obdelave. Keypoint lntelligence je bil zaradi več desetletnih izkušenj na področju analitičnega ocenjevanja priznan kot najbolj zaupanja vreden vir za nepristranske informacije, analize in nagrade. Kupci dnevno koristijo to kritično znanje za strateško odločanje, nabavo in operativno odličnost za izboljšanje lastnih poslovnih ciljev. Z osrednjim fokusom na strankah, se Keypoint lntelligence z razvojem tehnologije, s širjenjem ponudbe in posodabljanjem metod stalno razvija, hkrati pa strankam ponuja izjemno količino podatkov v segmentu digitalnega tiskanja in digitalne obdelave, s čimer podjetjem pomaga tudi pri njihovi digitalni preobrazbi.


Konica Minolta je od podjetja Keypoint lntelligence prejela nagrado za blagovno znamko, ki ima najboljšo barvno skladnost ...

... v segmentu A3 barvnih multifunkcijskih tiskalnikov (BLI 2021-2023Most Colour Consistent A3 Brand) zahvaljujoč ...
• izjemni doslednosti, ki prinese daljše čase delovanja in manj odpadnih izpisov,
• izredno doslednim meritvam Delta E (ΔE pod 3,5) pri kar osmih bizhub modelih,
• vrednostim Delta E (ΔE), ki so za 22,2% boljše od konkurenčnega povprečja.

Prenesite KEYPOINT INTELLIGENCE poročilo

KONTAKTIRAJTE NAS

Da, želim prejemati informacije po:

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings