Konica Minolta je prejela BLI PaceSetter 2020-2021 in Ease of Use: Enterprise Devices nagrado

Ljubljana, Slovenija | 1 februar 2021

Ker imajo podjetja veliko različnih uporabnikov, so za uporabo enostavni multifunkcijski tiskalniki neprecenljive vrednosti. Zagotavljajo, da zaposleni pri uporabi samega aparata in nadzorne plošče ne izgubljajo časa.

Da bi ugotovili kateri proizvajalci tovrstne opreme so vodilni na trgu, so analitiki pri Keypoint lntelligence izvedli študijo o funkcionalnosti enostavnosti uporabe (tiskanje, skeniranje, kopiranje, upravljanje delovnih opravil, upravljanje uporabnikov in še več), ter poglobljeno oceno ravni diferenciacije razširili v več kategorij (na primer dizajn produktov, COVID rešitve, aplikacije in vgrajena orodja). Na podlagi teh ugotovitev je Keypoint lntelligence - Buyers Lab Konici Minolti podelil nagrado BLI PaceSetter 2020-2021 v kategoriji enostavnost uporabe: aparati za podjetja (BLI PaceSetter award 2020-2021 in Ease of Use: Enterprise Devices).


"Potrebujete dobro zaokrožen multifunkcijski tiskalnik, zasnovan za enostavno uporabo in s kupcem v mislih, da resnično prepričate podjetja," je povedal George Mikolay, pomočnik direktorja za A3 strojno opremo/proizvodnjo pri Keypoint lntelligence. ''Proizvajalci opreme, ki najbolje ustrezajo potrebam podjetij so tisti, ki med svojimi strankami in partnerji izvajajo obsežne raziskave, preko katerih uporabnikom omogočijo osebno izkušnjo, ki jim pomaga, da so čim bolj produktivni in učinkoviti. Konica Minolta z najnovejšimi inovacijami in tehnologijami več kot ustreza trenutnim in prihodnjim potrebam po uporabnosti v poslovnem okolju."
 
Enostavna uporaba pri oblikovanju in razvoju produktov je sporočilo, ki si ga je Konica Minolta s svojo novo serijo bizhub vzela k srcu. Aparati imajo veliko nadzorno ploščo, katere položaj je mogoče prilagoditi in uporabniški vmesnik z zavihki, ki omogoča hiter dostop do želenih nastavitev, uporabniško izkušnjo pa naredi intuitivno, enostavno in učinkovito. Funkcije tiskanja so še naprej vrhunske, saj je mogoče celoten zavihek prilagoditi potrebam uporabnikov. Osebne nastavitve lahko dodate in shranite na vsakem zavihku. Preko lastne spletne trgovine Konica Minolta MarketPlace lahko na nadzorno ploščo enostavno prenesete izjemno uporabne aplikacije, kot so skeniranje na Gmail, Sharepoint ali OneDrive. Poleg tega personalizacija Follow-You Persona omogoča uporabnikom, da prilagodijo svojo nadzorno ploščo z aplikacijami in orodji, ki jih najpogosteje uporabljajo in do njih lahko dostopajo iz katerega koli multifunkcijskega tiskalnika.

O Buyers Lab PaceSetter nagradah
Na podlagi izčrpnih vprašalnikov, poglobljenih intervjujev in lastne bonitetne lestvice, se Buyers Lab PaceSetter nagrade podeljujejo tistim proizvajalcem, ki so pokazali vodilno vlogo na trgu v različnih kategorijah, vključno s tehnologijami, storitvami in ključnimi vertikalnimi trgi.

O Keypoint lntelligence
Stranke se že 60 let zanašajo na Keypoint lntelligence za neodvisno testiranje opreme, laboratorijske podatke in obsežne tržne raziskave v segmentu poslovnega digitalnega tiskanja in digitalne obdelave. Keypoint lntelligence je bil zaradi več desetletnih izkušenj na področju analitičnega ocenjevanja priznan kot najbolj zaupanja vreden vir za nepristranske informacije, analize in nagrade. Kupci dnevno koristijo to kritično znanje za strateško odločanje, nabavo in operativno odličnost za izboljšanje lastnih poslovnih ciljev. Z osrednjim fokusom na strankah, se Keypoint lntelligence z razvojem tehnologije, s širjenjem ponudbe in posodabljanjem metod stalno razvija, hkrati pa strankam ponuja izjemno količino podatkov v segmentu digitalnega tiskanja in digitalne obdelave, s čimer podjetjem pomaga tudi pri njihovi digitalni preobrazbi.

Konica Minolta je od podjetja Keypoint lntelligence - Buyers Lab (BLI) prejela nagrado

za najbolj enostavno uporabo poslovnih multifunkcijskih tiskalnikov (BLI PaceSetter award 2020-2021 in Ease of Use: Enterprise Devices) zaradi ...
- naprednih funkcij tiskanja, vključno z možnostmi prilagajanja celotnega zavihka na nadzorni plošči in nastavitvami za delovnih procesov za hitrejšo ter bolj enostavno uporabo,
- velike nadzorne plošče, katere položaj je mogoče prilagoditi, funkcionalne uporabnosti mobilnih naprav, ter hitrim dostopom do želenih nastavitev,
- lastne spletne trgovine MarketPlace, ki omogoča enostaven prenos aplikacij neposredno iz nadzorne plošče,
- personalizirane "Follow You Persona Cloud Service" storitve za pospešitev delovnih procesov in izboljšanje uporabniške izkušnje.

Prenesite KEYPOINT INTELLIGENCE poročilo

KONTAKTIRAJTE NAS

Konica Minolta

 

Pot podjetja Konica Minolta se je začela pred 150 leti z vizijo, da bi delali drugače. Ustvarjamo inovacije v dobro družbe in sveta. Isti namen, ki nas je gnal naprej takrat, nas žene naprej tudi zdaj.

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta s svojim edinstvenim strokovnim znanjem na področju upodabljanja (tiskanje, skeniranje, kopiranje), obdelave podatkov in odločanja na podlagi podatkov, ustvarja rešitve za svoje stranke - mala in srednje velika podjetja, velika podjetja in javni sektor - ter rešuje vprašanja, s katerimi se sooča družba.

 

Konica Minolta kot ponudnik rešitev za digitalna delovna okolja svojim strankam pomaga prepoznati in izkoristiti potencial, ki ga skriva digitalizacija, ter doseči naslednjo stopnjo digitalne zrelosti organizacije. V podporo "inteligentnemu povezanemu delovnemu mestu" Konica Minolta ponuja storitve v oblaku, IT, upravljanja tiskanja in video rešitev za delo na daljavo, sodelovanje, upravljanje ter avtomatizacijo delovnih procesov in varnost. Uspešnost podjetja pri spodbujanju preobrazbe je potrdila tudi družba IDC, saj je v raziskavi "IDC MarketScape, v poročilu "Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana kot vodilna na področju transformacije tiskanja". Konica Minolta je od leta 2021 tudi Microsoftov globalni partner.

 

Konica Minolta s ponudbo Igniting Print Possibilities pomaga tiskarnam in drugim ponudnikom storitev tiska maksimalno izkoristiti avtomatizacijo delovnih procesov za povečanje učinkovitosti. Podjetje zagotavlja vrhunske sisteme za digitalni produkcijski tisk, za tisk na embalažo in za tisk etiket. Naprave za dodelavo ustvarjajo tiskarske izdelke, ki izstopajo in ustvarjajo dodano vrednost. Konica Minolta se že več kot desetletje uveljavlja kot vodilna na trgu produkcijskega tiska v Evropi (InfoSource).

 

Za vse več organizacij je danes uspeh več kot le ozka opredelitev finančnega izkaza - vključuje tudi varovanje okolja in pozitiven vpliv na zaposlene ter družbo. Konica Minolta se je s svojo zavezanostjo ciljem trajnostnega razvoja zavezala, da bo dosledno sledila svojim ciljem na področju trajnosti in družbene odgovornosti. Podjetje je bilo večkrat prepoznano zaradi svoje bogate zgodovine družbenega prispevka ter zaradi prizadevanj za doseganje ciljev trajnostnega razvoja v celotni poslovni in dobavni verigi. Konica Minolta je uvrščena na seznam "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" in je prejela najvišjo stopnjo na lestvici EcoVadis Sustainabilty Ratings.

 

Konica Minolta je za svoj inovativni pristop storitvam, ki odlično dopolnjuje njihove naprave, prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021" podjetja Keypoint Intelligence.

 

Konica Minolta Slovenija zaposluje 51 predanih strokovnjakov (november 2022), ki na slovenskem trgu skrbijo za več kot 3.000 pogodbenih strank in aktivno promovirajo vse vertikale poslovanja. Na evropskem nivoju je podjetje Konica Minolta Business Solutions Europe zastopano s podružnicami in distributerji v več kot 80 državah v Evropi, Srednji Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. S približno 8.700 zaposlenimi (april 2022) je Konica Minolta Europe v poslovnem letu 2021/2022 ustvarila več kot 1,9 milijarde evrov čiste prodaje. Po vsem svetu ima podjetje več kot 39.000 zaposlenih in posluje v več kot 150 državah.

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke ustreznih lastnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si