Konica Minolta je prejela BLI PaceSetter 2020-2021 in Ease of Use: Enterprise Devices nagrado

Ljubljana, Slovenija | 1 februar 2021

Ker imajo podjetja veliko različnih uporabnikov, so za uporabo enostavni multifunkcijski tiskalniki neprecenljive vrednosti. Zagotavljajo, da zaposleni pri uporabi samega aparata in nadzorne plošče ne izgubljajo časa.

Da bi ugotovili kateri proizvajalci tovrstne opreme so vodilni na trgu, so analitiki pri Keypoint lntelligence izvedli študijo o funkcionalnosti enostavnosti uporabe (tiskanje, skeniranje, kopiranje, upravljanje delovnih opravil, upravljanje uporabnikov in še več), ter poglobljeno oceno ravni diferenciacije razširili v več kategorij (na primer dizajn produktov, COVID rešitve, aplikacije in vgrajena orodja). Na podlagi teh ugotovitev je Keypoint lntelligence - Buyers Lab Konici Minolti podelil nagrado BLI PaceSetter 2020-2021 v kategoriji enostavnost uporabe: aparati za podjetja (BLI PaceSetter award 2020-2021 in Ease of Use: Enterprise Devices).


"Potrebujete dobro zaokrožen multifunkcijski tiskalnik, zasnovan za enostavno uporabo in s kupcem v mislih, da resnično prepričate podjetja," je povedal George Mikolay, pomočnik direktorja za A3 strojno opremo/proizvodnjo pri Keypoint lntelligence. ''Proizvajalci opreme, ki najbolje ustrezajo potrebam podjetij so tisti, ki med svojimi strankami in partnerji izvajajo obsežne raziskave, preko katerih uporabnikom omogočijo osebno izkušnjo, ki jim pomaga, da so čim bolj produktivni in učinkoviti. Konica Minolta z najnovejšimi inovacijami in tehnologijami več kot ustreza trenutnim in prihodnjim potrebam po uporabnosti v poslovnem okolju."
 
Enostavna uporaba pri oblikovanju in razvoju produktov je sporočilo, ki si ga je Konica Minolta s svojo novo serijo bizhub vzela k srcu. Aparati imajo veliko nadzorno ploščo, katere položaj je mogoče prilagoditi in uporabniški vmesnik z zavihki, ki omogoča hiter dostop do želenih nastavitev, uporabniško izkušnjo pa naredi intuitivno, enostavno in učinkovito. Funkcije tiskanja so še naprej vrhunske, saj je mogoče celoten zavihek prilagoditi potrebam uporabnikov. Osebne nastavitve lahko dodate in shranite na vsakem zavihku. Preko lastne spletne trgovine Konica Minolta MarketPlace lahko na nadzorno ploščo enostavno prenesete izjemno uporabne aplikacije, kot so skeniranje na Gmail, Sharepoint ali OneDrive. Poleg tega personalizacija Follow-You Persona omogoča uporabnikom, da prilagodijo svojo nadzorno ploščo z aplikacijami in orodji, ki jih najpogosteje uporabljajo in do njih lahko dostopajo iz katerega koli multifunkcijskega tiskalnika.

O Buyers Lab PaceSetter nagradah
Na podlagi izčrpnih vprašalnikov, poglobljenih intervjujev in lastne bonitetne lestvice, se Buyers Lab PaceSetter nagrade podeljujejo tistim proizvajalcem, ki so pokazali vodilno vlogo na trgu v različnih kategorijah, vključno s tehnologijami, storitvami in ključnimi vertikalnimi trgi.

O Keypoint lntelligence
Stranke se že 60 let zanašajo na Keypoint lntelligence za neodvisno testiranje opreme, laboratorijske podatke in obsežne tržne raziskave v segmentu poslovnega digitalnega tiskanja in digitalne obdelave. Keypoint lntelligence je bil zaradi več desetletnih izkušenj na področju analitičnega ocenjevanja priznan kot najbolj zaupanja vreden vir za nepristranske informacije, analize in nagrade. Kupci dnevno koristijo to kritično znanje za strateško odločanje, nabavo in operativno odličnost za izboljšanje lastnih poslovnih ciljev. Z osrednjim fokusom na strankah, se Keypoint lntelligence z razvojem tehnologije, s širjenjem ponudbe in posodabljanjem metod stalno razvija, hkrati pa strankam ponuja izjemno količino podatkov v segmentu digitalnega tiskanja in digitalne obdelave, s čimer podjetjem pomaga tudi pri njihovi digitalni preobrazbi.


Konica Minolta je od podjetja Keypoint lntelligence - Buyers Lab (BLI) prejela nagrado

za najbolj enostavno uporabo poslovnih multifunkcijskih tiskalnikov (BLI PaceSetter award 2020-2021 in Ease of Use: Enterprise Devices) zaradi ...
- naprednih funkcij tiskanja, vključno z možnostmi prilagajanja celotnega zavihka na nadzorni plošči in nastavitvami za delovnih procesov za hitrejšo ter bolj enostavno uporabo,
- velike nadzorne plošče, katere položaj je mogoče prilagoditi, funkcionalne uporabnosti mobilnih naprav, ter hitrim dostopom do želenih nastavitev,
- lastne spletne trgovine MarketPlace, ki omogoča enostaven prenos aplikacij neposredno iz nadzorne plošče,
- personalizirane "Follow You Persona Cloud Service" storitve za pospešitev delovnih procesov in izboljšanje uporabniške izkušnje.

Prenesite KEYPOINT INTELLIGENCE poročilo

KONTAKTIRAJTE NAS

Da, želim prejemati informacije po:

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

O podjetju Konica Minolta Slovenija

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta svojim strankam omogoča, uspešen prehod v digitalno dobo poslovanja. S svojim edinstvenim strokovnim znanjem in zmožnostmi obdelave podatkov, Konica Minolta ustvarja ustrezne rešitve in rešuje probleme za svoje stranke. Konica Minolta kot ponudnik celovitih IT storitev nudi svetovanje in storitve za optimizacijo poslovnih procesov. Družba svojim strankam ponuja tudi rešitve in upravljane storitve na področju IT infrastrukture in informacijske varnosti ter oblačnih okolij. Za svoje rešitve na področju poslovnega tiska je v "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana vodilna družba na področju transformacije tiska". Konica Minolta kot močan partner za profesionalni tiskarski trg ponuja poslovno svetovanje, najsodobnejšo tehnologijo in programsko opremo, ter se že več kot desetletje v Evropi uveljavlja kot vodilni proizvajalec tiskarskih izdelkov (InfoSource). Poslovni inovacijski center v Londonu in štirje laboratoriji za raziskave in razvoj v Evropi omogočajo podjetju Konica Minolta, da v sodelovanju s svojimi strankami ter akademskimi, industrijskimi in podjetniškimi partnerji, spodbuja vedno nove inovacije. Zaradi inovativnega pristopa k storitvam, ki popolnoma dopolnjujejo njihovo linijo multifunkcijskih tiskalnikov, je Konica Minolta od družbe Keypoint Intelligence prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021".

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke njihovih imetnikov in so s tem priznani.

Kontakt

Kontakt

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

Stiki z javnostjo

matjaz.babnik@konicaminolta.si