Nosljive naprave

Razširite človeški potencial z nosljivo tehnologijo

Nosljive naprave


Vsako sodobno podjetje, ki stremi k uspehu, ve, da mora analizirati svoje cilje in sredstva, ki jih imajo na voljo, da jih dosežejo. Tako boste lahko prepoznali vidike, ki jih je treba izboljšati, in odkrili rešitve, ki bi lahko predstavljale odgovor na te omejitve.

Ena najpogostejših skrbi delodajalcev je učinkovitost osebja in čas, ki je potreben za dokončanje opravila – tudi za majhna, navidez neznatna opravila; od dokončanja zasnove projekta do popravila nujne okvare stroja. Nekaj je gotovo: več časa kot porabite za opravilo in manj učinkoviti kot so zaposleni, višji bodo stroški.

We are driven by innovation - See beyond and into the future

Augmented Reality enables people to understand, manipulate and even predict the world around us, delivering greater value to business or the immediate environment. Discover how Konica Minolta’s business innovation centres (BIC) are designing solutions which act as an interface between the physical and digital worlds, so actions become seamless & without boundaries.

Explore AIRe Lens

With AIRe Lens, complex manual tasks have never looked simpler

Visit AIRe Lens

Nosljive naprave

Nosljive naprave

Nov svet informacij – tik pred vašimi očmi

Nosljivo tehnologijo lahko izkoristite. Ne glede na to, ali so med vašimi skrbmi visoki stroški usposabljanja osebja, omejene možnosti sledenja delovni produktivnosti, težave z iskanjem usposobljenih delavcev v panogi, dolgi časi nedelovanja ali neučinkovitost pri zaposlenih, bodo nosljive naprave vaši ekipi pomagale doseči občutne izboljšave. 


S pametnimi očali AIRe Lens in drugimi nosljivimi napravami in tehnologijami lahko zaposleni po vsem svetu takoj delijo svoje znanje in jim pred tem ni treba vnesti opisa težave. Pri tem ni nevarnosti nesporazumov pri komunikaciji, saj si lahko po zaslugi slike in zvoka v realnem času sodelavci na različnih celinah hitro izmenjujejo informacije, tako pa mislijo isto, ko si izmenjujejo zamisli, dokumentacijo in vpoglede. Prebudite ustvarjalnost svojih zaposlenih in jim pustite, da vam sporočijo ter vizualizirajo svoje zamisli – tako hkrati skrajšate čas nedelovanja in zmanjšate strošek vzdrževanja. 


Če želite svoje podjetje nenehno razvijati in izboljševati, potrebuje dobro usposobljeno osebje. Z zagotavljanjem usposabljanj v realnem času z nosljivimi napravami lahko razrešite primanjkljaj dobro usposobljenih in izkušenih strokovnjakov ter znižate strošek usposabljanja. Delo na daljavo ni več ovira, saj se osebje lahko udeleži usposabljanj od koder koli po svetu in izmenjuje informacije ter komunicira z drugimi udeleženci usposabljanj. 


Tako lahko strokovnjaki storijo veliko več kot prej, saj lahko ustvarjajo in upravljajo vsebino ter izboljšajo digitalno obdelavo podatkov, poleg tega pa začnejo tudi drugače dojemati svoje delovno mesto in lahko učinkovito in intuitivno dosežejo cilje.

Višji standard nadzora kakovosti

Višji standard nadzora kakovosti

Manj prostora za človeško napako

Manj prostora za človeško napako

Krajši čas nedelovanja

Krajši čas nedelovanja

Izmenjava v realnem času

Izmenjava v realnem času

Boljše okolje za usposabljanje

Boljše okolje za usposabljanje

Hannover Messe 2019

In Hall 5 in the "Digital Factory" exhibition area, our experts will present powerful solutions and concepts for IIoT, industry 4.0 and digitization

Visit us at Hannover Messe 2019

Kontaktirajte nas za več informacij

Kontaktirajte nas za več informacij

Kontaktirajte nas

Če vas zanima razvoj tehnologije nadgrajene resničnosti v podjetju in želite izvedeti več o njeni uporabi v vašem okolju, se obrnite na nas še danes. Strokovna ekipa našega tehničnega osebja bo z veseljem prisluhnila vašim pomislekom, potrebam in zamislim ter vam pomagala izbrati rešitev, ki je najprimernejša za potrebe vašega podjetja.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!