Obogaten pogled

Odkrijte svet novih možnosti – s profesionalnimi obogatenimi rešitvami

Pridružite se novi dimenziji dela


Sodobno delovno mesto se je v zadnjih letih hitro spreminjalo – in to pred našimi očmi. Čeprav je tehnologija stalno prisotna (tako v vsakdanjem življenju kot na delovnem mestu), nam velika količina informacij, ki nas obdajajo, včasih še vedno ni predstavljena v ustreznem kontekstu.

Ker se tehnologija razvija tako hitro, se odpirajo nove priložnosti. Pomanjkanje konteksta je samo ena od težav, ki jih je mogoče hitro in enostavno razrešiti z uporabo sodobnih načinov dela – zato imajo izboljšane poslovne rešitve potencial, da spremenijo način, na katerega dojemamo resničnost.

Poganja nas inovativnost - Vision

V podjetju Konica Minolta verjamemo v spodbujanje pomembnih inovacij, razvoj novih tehnologij in rastoče kreativne ideje, ki prinašajo velike spremembe za milijone ljudi. Pridobite vpogled v to, kaj naši poslovni inovacijski centri po vsem svetu mislijo o prihodnosti.

Naj bodo nevidni podatki vidni

V družbi Konica Minolta z navdušenjem ustvarjamo nove tehnologije, s katerimi mednarodnim družbam, zagonskim podjetjem, akademskim ustanovam in partnerskim organizacijam ponudimo inovativne rešitve, ki jih potrebujejo. Zakaj? Ker želimo, da izkoristite bogate izkušnje družbe Konica Minolta in uvedete obogaten pogled na svojem delovnem mestu, da bo vključen v vaše tržne kampanje in del vašega vsakdana.

Konica Minolta sodeluje z vodilnimi na področju tehnologije obogatene resničnosti in si nenehno prizadeva razvijati rešitve za hitrejše odpravljanje težav, ogled poslovnih vpogledov v kontekstu stranke in korenito spremeniti način, na katerega komuniciramo in obdelujemo informacije. Rezultat tega je zbirka obogatenih poslovnih rešitev, ki vam omogočajo, da vidite svet v drugačni luči prek svoje pametne naprave.


Mobilno optično prepoznavanje znakov omogoča vaši aplikaciji za mobilne naprave zmogljiv računalniški pogled in funkcije optičnega branja, tako da lahko uživate v prednostih obogatenega tiska. Brez težav lahko optično preberete embalažo, plakate in letake, prek spleta analizirate podatke, prepoznate rokopis, optično preberete besedilo – in ga celo prevedete – v samo nekaj sekundah. Pripravite lahko tudi digitalne tržne kampanje, s pomočjo obogatene resničnosti uporabite navigacijo v prostoru ali na prostem in upravljate 3D-prototipe s sodelavci po vsem svetu. Tehnologija obogatene resničnosti ponuja nepredstavljive priložnosti. Konica Minolta jih uresniči.

   

   

Print feature icon

Obogateni tisk

Customization feature icon

Rešitve vključevanja podatkov

Technology feature icon

Digitalizacija

Productivity feature icon

Navigacija v prostoru

Media handling feature icon

Bralnik merilnika

Mobility feature icon

Mobilno optično prepoznavanje znakov

Obogatena resničnost - nevidno naredimo vidno.

Pametni telefoni lahko naredijo, da tiskovine spregovorijo. Usmerite kamero na AR kodo in ... Izdelek vam bo povedal več o sebi ali vas lahko povabi na dogodek, tekmovanje. To je tisto, kar je znano kot obogatena resničnost ali AR (Augmented Reality). Konica Minolta ponuja mobilne aplikacije za AR ter upravljanje in ustvarjanje obogatenih.

Raziščite genARate

Naj vaše tiskovine oživijo z genARate, našo rešitvijo za obogateno resničnost.

Obiščite genARate

Je vaše podjetje pripravljeno na prihodnost?

Konica Minolta se intenzivno ukvarja z razvojem digitalnega delovnega mesta prihodnosti, ki združuje tehnologije vseh oddelkov našega podjetja. Pogovorite se z našimi strokovnjaki in skupaj bomo lahko razvili pravo rešitev za vaše potrebe.