Video nadzorni sistemi za uporabo v zdravstvu

Velik izziv za zaposlene, odgovorne za varnost

Kvalitetnejša obravnava pacientov, učinkovitost bolnišnice – in še več


Zdravstvene ustanove, kot so bolnišnice in klinike, lahko predstavljajo velik izziv za zaposlene, odgovorne za varnost. Mnoge dejavnosti v javnem zdravstvu morajo biti opravljene v nekaj trenutkih - če želimo imeti možnost, da uspejo.

V sodobnih zdravstvenih ustanovah je treba mnoge dejavnosti, kar pogosto vključuje reševanje življenj, opraviti takoj, da dosežemo želeni učinek. Zato morajo biti pacienti, osebje in lastnina v zdravstvenem sektorju pod nenehnim video nadzorom, saj se med zdravljenji, ki se pogosto izkažejo za ključna, izvajajo iskanja okužb in relevantnih podatkov, preprečevanje, zdravljenje in nadzor bolezni ter drugo. Dober primer je uporaba termo kamer za odkrivanje povišane telesne temperature, kar lahko opozarja na spremembe bolezenskih stanj ali lahko vodi v zgodnje odkrivanje in preprečevanje. 


Zdravstvene nadzorne rešitve MOBOTIX omogočajo ostre in jasne slike za oprijemljivejše dokaze in nenehno interakcijo med pacienti in ponudniki zdravstvene oskrbe, pomagajo znižati stroške storitev in izboljšajo učinkovitost postopkov, ko jih kombinirate z obstoječimi električnimi sistemi v zdravstvu.

Vse iz enega vira

Vse iz enega vira

Nadzorne rešitve, ki jih potrebuje vsaka bolnišnica

MOBOTIX nudi nadzorno programsko opremo za uporabo v zdravstvu, ki je zasnovana tako, da vam zagotavlja intuitivne in prilagodljive rešitve na področjih, kot so upravljanje videoposnetkov, analiza videoposnetkov in upravljanje naprav. 


Te rešitve vključujejo: 

  • Sistem za upravljanje videoposnetkov (VMS) MOBOTIX, ki ne potrebuje strežnika za upravljanje in ima vso inteligenco že vgrajeno;
  • Analiza vdelanih videoposnetkov (preštevanje predmetov/toplotna karta/vedenjsko zaznavanje) z lokalno analizo v živo v kameri, kar zagotavlja, da omrežje ni preobremenjeno;
  • Zaznavanje premikov v videoposnetkih (tipalo dejavnosti) s sistemom, ki je zasnovan tako, da kompenzira celoletne vremenske razmere, zazna premike tudi v popolni temi in samodejno konfigurira podatke
Strojna oprema
hardware icon
Več kot le standardna rešitev

Kamere MOBOTIX je mogoče uporabiti na različnih področjih in so splošno znane kot izjemno zanesljive. Kamere so izredno energetsko učinkovite in se ponašajo z najvišjimi ravnmi natančnosti – z eno samo kamero lahko diskretno nadzirate celotno območje brez mrtvih kotov.

Programska oprema
software icon
Vse iz enega vira

Intuitivne in prilagodljive programske rešitve MOBOTIX so zasnovane tako, da vam pomagajo upravljati in analizirati videoposnetke ter upravljati napravo, s katero ste posneli te posnetke. Sistem za upravljanje videoposnetkov (VMS) MOBOTIX vam nudi vse funkcije, ki bi jih lahko potrebovali, brez potrebe po strežniku za upravljanje ali analizi vdelanih videoposnetkov.

Storitve
service icon
Popoln vsestranski paket

MOBOTIX vas spremlja na vsakem koraku postopka in vam nudi koncept popolne in celovite varnostne rešitve. S podrobnim svetovanjem, ki vključuje meritve in analizo mesta, MOBOTIX določi rešitev, ki je popolnoma prilagojena potrebam vašega podjetja in zasnovana za optimizacijo in izboljšanje vaše celotne infrastrukture zajemanja videoposnetkov. Ustrezno upravljanje projektov vključuje profesionalno montažo, ki ji sledijo storitve nadzora na daljavo za upravljanje vaše informacijske infrastrukture in stanja omrežja ter vzdrževanje, s katerim se zagotovi, da bo vaš video nadzorni varnostni sistem vedno deloval brezhibno.

Video nadzorni sistemi za uporabo v zdravstvu

Video nadzorni sistemi za uporabo v zdravstvu

MOBOTIX nudi odprte programske vmesnike, decentralizirano tehnologijo in inteligentne celovite nadzorne rešitve. Te vključujejo notranje in zunanje kamere, stropne ali stenske nosilce, protipožarno zaščito, toplotne kamere, analizo vedenja in kamere, ki so posebej zasnovane za uporabo ponoči ali podnevi. 


Pri nadzoru dostopa lahko z namestitvijo kamer v bližini vhoda v poslopje določite, kdo lahko vstopi in izstopi. Funkcije, kot je opozarjanje na območje z omejenim dostopom, so se izkazale za izredno uporabne. Inteligentni ukrepi nudijo učinkovito odvračanje, vključno z dvosmernim zvokom, upravljanjem osvetlitve, alarmom in obvestili. Aplikacije, opremljene z vhodi za senzorje, omogočajo takojšnje prepoznavanje okolja na daljavo, kar je kot nalašč za zaščito posesti in analizo vedenja, na primer za štetje ljudi in sledenje premikom. Poleg tega lahko MOBOTIX s pomočjo termografije zgodaj zazna požare ali pregrete naprave in sproži samodejni alarm.

   

   

Usability feature icon

Integrirana inteligenca, optimizirana za uporabo na daljavo in tehnologijo v oblaku

Speed feature icon

Podatki zajeti in prikazani v resničnem času

Technology feature icon

Decentraliziran koncept in popolnoma samostojne kamere

Quality feature icon

Tipala CMOS najvišje kakovosti za odlično kakovost slike

Customization feature icon

Integriran profesionalni sistem za upravljanje videoposnetkov (VMS) in programska oprema za analizo videoposnetkov

Touch feature icon

Zaznavanje svetlobe, zvoka in gibanja

Usability feature icon

Uporablja umetno inteligenco za hitre odzive in zmanjšanje števila lažnih alarmov

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings