mobotix videonadzorne rešitve

mobotix videonadzorne rešitve

Komercialni video nadzor

Mala in srednje velika podjetja po vsem svetu vsak dan trpijo zaradi požarov, tatvin, vandalizma in drugih škodljivih dogodkov - mnogim od teh bi se z nadzornimi kamerami zlahka izognili. Pisarniški prostori in skladišča se lahko zdijo lahka tarča za vlomilce, nadzorni sistem videokamer pa lahko bistveno pripomore k preprečevanju škode. Varnostne kamere MOBOTIX vam bodo zagotovile posnetek kraja kaznivega dejanja v visoki ločljivosti - in še veliko več. Naredite korak naprej - in si zagotovite prihodnost podjetja!

Več informacij

Videonadzor v logistiki

Želite optimizirati način videnadzora s kamerami v svoji logistični strukturi ter poskrbeti za varnost vseh svojih lokacij in procesov? Z optimizacijo logističnih procesov in uporabo videonadzora v logistiki, s katero obogatite svojo kombinacijo varnosti in nadzora, lahko natančno spremljate premike, blago in sisteme, ki se uporabljajo v vaših prostorih, ter učinkoviteje kot doslej zaščitite svoj logistični tok.

Več informacij

Videonadzor za maloprodajo

Vsestranski nadzorni sistem, ki bo spremenil vaš način dela.
Storitve video varnosti Konica Minolta lahko bistveno izboljšajo vaše trženje, povečajo prodajo in naredijo vašo trgovino na splošno boljši in varnejši prostor. Vas varnostna vprašanja odvračajo od osredotočanja na razvoj vašega podjetja? Ali pa vas zanima uporaba nadzornih IP kamer, da bi vaša infrastruktura postala varnejša? 

Več informacij

Videonadzor za industrijo in kritično infrastrukturo

Kritična infrastruktura v obliki strojev, opreme in materialov v prostorih podjetja potrebuje zaščito in nadzor na daljavo, ki ni le učinkovita, temveč tudi stroškovno učinkovita v vsakem trenutku.Te zmogljivosti - funkcije inteligentne avtomatizacije procesov, ki jih ponujajo naprave MOBOTIX - zagotavljajo varnost delovanja in optimizacijo delovnih procesov ter hkrati ščitijo fizična sredstva in podatke pred vsemi vrstami nevarnosti.

Več informacij

Intelligentni IP video sistemi

Zdravstveni objekti, kot so bolnišnice in ordinacije splošnih zdravnikov, predstavljajo velik izziv za varnostno osebje. V njih je pogosto treba hitro opraviti veliko različnih dejavnosti, vključno z zdravljenjem, ki rešuje življenja, hkrati pa zagotoviti, da so pacienti, osebje in lastnina ves čas zaščiteni. Inteligentne video varnostne rešitve pomenijo boljšo varnost za vaše zaposlene, prostore in okolico.

Več informacij
a woman checks a few monitors with camera surveillance

Videonadzor v zdravstvu

V sodobnih zdravstvenih ustanovah je treba številne dejavnosti, pogosto tudi zdravljenje, ki rešuje življenja, opraviti takoj, če želimo doseči želeni učinek. Da bi to omogočili, morajo biti pacienti, osebje in premoženje v zdravstvenem sektorju ves čas nadzorovani z varnostnim sistemom, saj se izvajajo iskanja okužb in ustreznih podatkov, preprečevanje, oskrba in nadzor bolezni ter druge dejavnosti, ki se pogosto izkažejo za življenjsko pomembne posege.

Več informacij

ŠTUDIJA PRIMERA

GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE
“Po letu dni uporabe Mobotix sistema za merjenje telesne temperature, ki so ga postavili strokovnjaki podjetja Konica Minolta Slovenija, ne bi mogli biti bolj zadovoljni. Ker sistem deluje hitro, natančno in diskretno, je bil odziv pri zaposlenih in obiskovalcih izjemno pozitiven. Merjenje telesne temperature z Mobotix video kamero so sprejeli brez težav. Sistem nadzora nam je omogočil zgodnje odkrivanje morebitnih okuženih, in nekaj smo jih res odkrili. S tem smo preprečili nadaljnje morebitno širjenje okužb v naši hiši. Radi verjamemo, da smo tudi z Mobotix rešitvijo pripomogli k zmanjšanju širitve okužb med našimi zaposlenimi in obiskovalci in s tem ustvarili stabilno okolje za poslovanje.”
Uroš Snedic, Direktor digitalizacije in splošnih zadev

preberite si študijo primera