Videonadzor v logistiki

Optimizacija varnosti v logistiki - na vseh lokacijah

Avtomatiziran nadzor s kamerami za brezhibno logistiko


Želite optimizirati način uporabe nadzora s kamerami v svoji logistični strukturi ter poskrbeti za varnost vseh svojih lokacij in procesov? Z optimizacijo logističnih procesov in uporabo videonadzora v logistiki, s katero obogatite svojo kombinacijo varnosti in nadzora, lahko natančno spremljate premike, blago in sisteme, ki se uporabljajo v vaših prostorih, ter učinkoviteje kot doslej zaščitite svoj logistični tok.

Želite optimizirati svoje logistične procese? Če je tako, izberite partnerja, na katerega se lahko zanesete! 

Sodobne poslovne lokacije, kot so skladišča, zahtevajo stroge varnostne politike - in optimizirane logistične procese - če želimo preprečiti poškodbe ali izgubo blaga, sistemov in podatkov, ki krožijo v skladiščih. 

Vsaka lokacija vašega podjetja zahteva strogo varnost, če želite preprečiti škodo na lastnini, krajo, izgubo ali možnost napačnega ravnanja z blagom. Robusten sistem za nadzor s kamerami MOBOTIX je zasnovan tako, da je pripravljen na avtomatizacijo procesov IoT (internet stvari). Zaradi uporabe šifrirane komunikacije je logistični sistem MOBOTIX kibernetsko zaščiten, ponuja neprekosljivo zmogljivost nadzora ter najsodobnejše varnostne in nadzorne funkcije, ki jih boste vi in vaše podjetje resnično cenili. 

Sistem je opremljen tudi s hemisferično tehnologijo, ki zagotavlja doseganje največje pokritosti z najmanjšim številom kamer. Diskretno delovanje zagotavlja popolno zaščito pred poškodbami, krajo in vandalizmom - zaradi manjše potrebe po vzdrževanju pa so skupni stroški lastništva nižji, zato ste lahko prepričani o visoki donosnosti naložbe.

Logistika

Logistika

Integracija nadzora v vašo strateško kombinacijo

Nadzorne kamere MOBOTIX kot logistično orodje ponujajo vrsto funkcij. Kamere so pripravljene na IoT (internet stvari), da zagotovijo inteligentno avtomatizacijo procesov, merijo temperaturo in tako izboljšajo spremljanje strojev na lokacijah, vaše možnosti upravljanja in nadzora ter preprečujejo tveganje velike škode za vaše podjetje. Ponujajo tudi robustno, vremensko odporno konstrukcijo za zanesljivo in varno uporabo na prostem vse leto, največjo raven pokritosti z najmanjšim številom kamer ("hemisferična tehnologija") ter so izdelane v Nemčiji za visoko kakovost in največjo zanesljivost.

Strojna oprema
hardware icon
MOBOTIX x6 serija

Če morate zajemati video podatke v visoki ločljivosti, so inovativne kamere serije MOBOTIX x6 pametna naložba, saj odpirajo široko paleto novih možnosti uporabe in integracije, ki zadovoljijo potrebe vsake stranke. Strojna oprema ponuja zanimive funkcije in še več, vključno z decentraliziranim konceptom, nižjimi skupnimi stroški lastništva in hemisferično tehnologijo. Kamere serije MOBOTIX x6 vam zagotavljajo vrhunsko kakovost slike, so visokokakovosten izdelek in so kibernetsko varne.

Programska oprema
software icon
Video Management System (VMS)

MxManagementCenter (MxMC) je zmogljiv in uporabniku prijazen sistem za upravljanje videa z vgrajeno inteligenco. Sistem lahko intuitivno uporabljate v računalnikih z operacijskim sistemom Windows in Apple - zato strežnik za upravljanje ni potreben.

Storitve
service icon
Svetovanje

Nadzor, prilagojen posebnim potrebam vašega podjetja. Naša svetovalna storitev vključuje optimizacijo in izboljšanje celotne video infrastrukture, vključno s pregledom in analizo lokacije.

Infografika

Naše toplotne rešitve so ključne za zaščito premoženja in preprečevanje nevarnih situacij, saj vam omogočajo, da vidite neznano. S toplotnimi slikami lahko zgodaj odkrijete grožnje. Poglejte si, kar je človeškemu očesu skrito (infografika je v angleškem jeziku). 

OGLEJTE SI INFOGRAFIKO
MOBOTIX Infographic Security COVID-19

ŠTUDIJA PRIMERA

GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE
“Po letu dni uporabe Mobotix sistema za merjenje telesne temperature, ki so ga postavili strokovnjaki podjetja Konica Minolta Slovenija, ne bi mogli biti bolj zadovoljni. Ker sistem deluje hitro, natančno in diskretno, je bil odziv pri zaposlenih in obiskovalcih izjemno pozitiven. Merjenje telesne temperature z Mobotix video kamero so sprejeli brez težav. Sistem nadzora nam je omogočil zgodnje odkrivanje morebitnih okuženih, in nekaj smo jih res odkrili. S tem smo preprečili nadaljnje morebitno širjenje okužb v naši hiši. Radi verjamemo, da smo tudi z Mobotix rešitvijo pripomogli k zmanjšanju širitve okužb med našimi zaposlenimi in obiskovalci in s tem ustvarili stabilno okolje za poslovanje.”
Uroš Snedic, Direktor digitalizacije in splošnih zadev

preberite si študijo primera