Inteligentno spremljanje procesov za industrijo in kritično infrastrukturo

Spremljajte vso kritično infrastrukturo in procese z enim 'pogledom'

Inteligentno spremljanje procesov in upravljanje dogodkov za industrijo in kritično infrastrukturo


Kritična infrastruktura v obliki strojev, opreme in materialov v prostorih podjetja potrebuje zaščito in nadzor na daljavo, ki ni le učinkovita, temveč tudi stroškovno učinkovita v vsakem trenutku.Te zmogljivosti - funkcije inteligentne avtomatizacije procesov, ki jih ponujajo naprave MOBOTIX - zagotavljajo varnost delovanja in optimizacijo delovnih procesov ter hkrati ščitijo fizična sredstva in podatke pred vsemi vrstami nevarnosti.

Vse rešitve Konica Minolta za kritično infrastrukturo podpirajo internet stvari (IoT), kar zagotavlja inteligentno avtomatizacijo procesov. 

Sistemi MOBOTIX ponujajo merjenje temperature za izboljšanje spremljanja strojev na lokacijah, izboljšajo vaše možnosti upravljanja in nadzora, ter preprečujejo tveganja znatne škode za vaše podjetje. So robustni in odporni na vremenske vplive, ter zagotavljajo zanesljivo in varno uporabo na prostem. So izdelani v Nemčiji in zagotovljajo neprimerljivo kakovost in zanesljivost.

Celovita storitev

Celovita storitev

Strojna oprema
hardware icon
Veliko več kot le standardna rešitev

Kamere MOBOTIX se lahko uporabljajo na številnih različnih področjih in so po vsem svetu znane po svoji izjemni zanesljivosti. Zagotavljajo najvišjo energetsko učinkovitost in najvišjo stopnjo natančnosti. Ena sama kamera lahko diskretno nadzoruje celotno območje brez mrtvih kotov.

Programska oprema
software icon
Video Management System – vse iz enega vira

MOBOTIX Video Management System (VMS) je intuitivna in prilagodljiva programska rešitev MOBOTIX za upravljanje videa, video analizo in nadzor naprav. Sistem VMS ne potrebuje strežnika za upravljanje in vse kar potrebujete je vgrajeno, zato vam ni treba skrbeti za nameščanje novih rešitev.

Storitve
service icon
Popoln vsestranski paket

Spremljamo vas na vseh stopnjah postopka, da vam zagotovimo popoln in celovit koncept varnostnih rešitev. Začnemo s podrobnim posvetovanjem, vključno z ogledom in analizo lokacije, ter poiščemo prilagojeno rešitev, ki bo zadovoljila posebne potrebe vašega podjetja ter optimizirala in izboljšala celotno video infrastrukturo. Ustrezno vodenje projekta bo vključevalo strokovno namestitev, ki ji bodo sledile storitve oddaljenega nadzora za nadzor IT infrastrukture in stanja omrežja ter vzdrževanje za zagotavljanje nemotenega delovanja vašega video varnostnega sistema.

Infografika

Naše toplotne rešitve so ključne za zaščito premoženja in preprečevanje nevarnih situacij, saj vam omogočajo, da vidite neznano. S toplotnimi slikami lahko zgodaj odkrijete grožnje. Poglejte si, kar je človeškemu očesu skrito (infografika je v angleškem jeziku). 

OGLEJTE SI INFOGRAFIKO
MOBOTIX Infographic Security COVID-19

Samostojna rešitev, ki jo potrebujete

Naprave MOBOTIX ponujajo popolno samostojno rešitev, ki ne potrebuje dodatne infrastrukture. Naložba v tovrstne komercialne nadzorne kamere pomeni, da vam ni treba skrbeti za ločene podporne sisteme, programsko opremo ali osrednji strežnik. Ne le, da boste prihranili čas in energijo, ki bi ju sicer porabili za iskanje ustreznih elementov; to je tudi stroškovno učinkovita in finančno pregledna izbira, ki je veliko bolj zanesljiva od sistemov z več elementi. Vsi procesi, kot so upravljanje dogodkov in alarmov, snemanje in obdelava slik, se obdelujejo in dokončajo znotraj varnostne kamere.

Kamere MOBOTIX so izjemen napredek pri obdelavi celotne slike. Posnetki so vrhunske kakovosti, tudi kadar se objekti hitro premikajo ali so slabo osvetljeni. Zaradi ostrine zagotovljenih slik lahko vedno natančno vidite, kaj se dogaja v prostorih. Z visokokakovostnim slikanjem boste lahko zaznali podrobnosti, inovativno zaznavanje gibanja pa zagotavlja, da veste, kam morate pogledati. 

Senzor MxActivity bo ločil veter ali gibanje ptic od resnično sumljive dejavnosti, s čimer bo lažne alarme zmanjšal za kar 90 %. Odziv sistema na zaznano dejavnost lahko hitro in preprosto avtomatizirate ter ga konfigurirate tako, da odpre ovire za pooblaščene avtomobile in se ob določenem času dneva z zvočnim sporočilom odzove na sumljivo gibanje. Možnosti je neskončno; številne funkcije nadzora s komercialnimi kamerami MOBOTIX preprosto prilagodite svojim individualnim zahtevam. Odločitev je vaša.

   

   

Copy feature icon

Avtomatizacija

Customization feature icon

Celovit sistem

Manage all your campaigns in one portal

Zaznavanje gibanja

Technology feature icon

Centralni strežnik ni potreben

Productivity feature icon

Razširljiva varnostna rešitev

Usability feature icon

Sofisticirana analitika

Quality feature icon

Dvo-smerni avdio sistem

Inteligentno spremljanje procesov za industrijo in kritično infrastrukturo

Inteligentna uporaba toplotne radiometrije in upravljanja dogodkov nam omogoča zanesljivo spremljanje temperaturno kritičnih procesov in zgodnje opozarjanje. Za več informacij si prenesite prospekt (v angleškem jeziku).

PRENOS
mobotix industry brochure thumbnail

ŠTUDIJA PRIMERA

GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE
“Po letu dni uporabe Mobotix sistema za merjenje telesne temperature, ki so ga postavili strokovnjaki podjetja Konica Minolta Slovenija, ne bi mogli biti bolj zadovoljni. Ker sistem deluje hitro, natančno in diskretno, je bil odziv pri zaposlenih in obiskovalcih izjemno pozitiven. Merjenje telesne temperature z Mobotix video kamero so sprejeli brez težav. Sistem nadzora nam je omogočil zgodnje odkrivanje morebitnih okuženih, in nekaj smo jih res odkrili. S tem smo preprečili nadaljnje morebitno širjenje okužb v naši hiši. Radi verjamemo, da smo tudi z Mobotix rešitvijo pripomogli k zmanjšanju širitve okužb med našimi zaposlenimi in obiskovalci in s tem ustvarili stabilno okolje za poslovanje.”
Uroš Snedic, Direktor digitalizacije in splošnih zadev

preberite si študijo primera