Komercialni videonadzor

Varnostne video rešitve za mala in srednja podjetja, prilagojene vašim potrebam

Skrbimo za vašo varnost


Mala in srednje velika podjetja po vsem svetu vsak dan trpijo zaradi požarov, tatvin, vandalizma in drugih škodljivih dogodkov - mnogim od teh bi se z nadzornimi kamerami zlahka izognili. Pisarniški prostori in skladišča se lahko zdijo lahka tarča za vlomilce, nadzorni sistem videokamer pa lahko bistveno pripomore k preprečevanju škode. Varnostne kamere MOBOTIX vam bodo zagotovile posnetek kraja kaznivega dejanja v visoki ločljivosti - in še veliko več. Naredite korak naprej - in si zagotovite prihodnost podjetja!

Konica Minolta ponuja rešitve, ki bodo spremenile vaš pogled na varnost. Z njimi lahko zaupate v visokokakovostno video infrastrukturo, ki je zasnovana tako, da vam zagotavlja mir, hkrati pa vam zagotavlja koristi 360-stopinjskega širokokotnega vida, termičnega prepoznavanja, avtomatizacije, visokokakovostnega videa, jasnega slikanja, hemisferičnega vida, obveščanja po e-pošti in še veliko več. 

Naše nadzorne kamere ponujajo celovit varnostni sistem, prilagojen sodobnim potrebam vašega podjetja, vam omogočajo naložbe v varnost in prihodnost ter vam pomagajo, da se osredotočite na svoje glavne naloge, medtem ko je vaš video nadzor strokovno upravljan.

Rešitev nadzora z varnostnimi kamerami vključuje naslednje funkcije:

  • zagotavlja jasne in ostre slike za boljše dokaze in boljšo kakovost videoposnetkov,
  • potrebuje manj vzdrževanja (in posledično nižje skupne stroške lastništva), kar pomeni večjo donosnost vaše naložbe,
  • najmanjša poraba energije - zeleni IP video,
  • kibernetska varnost zaradi šifrirane komunikacije.

Mala in srednje velika podjetja

Mala in srednje velika podjetja

Celoten video nadzor s kamero iz enega vira

Varnostni sistem MOBOTIX za namestitev ne potrebuje dodatne infrastrukture. Naložba v nadzor z video  kamerami pomeni, da vam ni treba skrbeti za ločene podporne sisteme, programsko opremo ali osrednji strežnik. 

Ne le, da boste prihranili čas in energijo, ki bi ju sicer porabili za iskanje ustreznih elementov; to je tudi stroškovno učinkovita in finančno pregledna izbira, ki je veliko bolj zanesljiva kot večelementni sistemi. Vsi procesi - kot so upravljanje dogodkov in alarmov, snemanje in obdelava slik - se izvajajo lokalno, znotraj video varnostne kamere.

Strojna oprema
hardware icon
Veliko več kot le standardna rešitev

Kamere MOBOTIX se lahko uporabljajo na številnih različnih področjih in so po vsem svetu znane po svoji izjemni zanesljivosti. Zagotavljajo najvišjo energetsko učinkovitost in najvišjo stopnjo natančnosti. Ena sama kamera lahko diskretno nadzoruje celotno območje brez mrtvih kotov.

Programska oprema
software icon
Video Management System – vse iz enega vira

MOBOTIX Video Management System (VMS) je intuitivna in prilagodljiva programska rešitev MOBOTIX za upravljanje videa, video analizo in nadzor naprav. Sistem VMS ne potrebuje strežnika za upravljanje in vse kar potrebujete je vgrajeno, zato vam ni treba skrbeti za nameščanje novih rešitev.

Storitve
service icon
Popoln vsestranski paket

Spremljamo vas na vseh stopnjah postopka, da vam zagotovimo popoln in celovit koncept varnostnih rešitev. Začnemo s podrobnim posvetovanjem, vključno z ogledom in analizo lokacije, ter poiščemo prilagojeno rešitev, ki bo zadovoljila posebne potrebe vašega podjetja ter optimizirala in izboljšala celotno video infrastrukturo. Ustrezno vodenje projekta bo vključevalo strokovno namestitev, ki ji bodo sledile storitve oddaljenega nadzora za nadzor IT infrastrukture in stanja omrežja ter vzdrževanje za zagotavljanje nemotenega delovanja vašega video varnostnega sistema.

Celovita in samostojna rešitev varnostnih kamer

Videokamere MOBOTIX predstavljajo velik napredek pri obdelavi celotne slike. Posnetki so v visoki ločljivosti, tudi kadar se predmeti hitro premikajo ali so slabo osvetljeni. Zaradi ostrine zagotovljenih slik lahko vedno natančno vidite, kaj se dogaja v prostorih. Z visokokakovostnim slikanjem boste lahko zaznali najmanjše podrobnosti, inovativno zaznavanje gibanja pa zagotavlja, da natančno veste, kje morate pogledati. 

Senzor MxActivity loči veter ali gibanje ptic od resnično sumljive dejavnosti in tako zmanjša število lažnih alarmov za kar 90 %. Odziv sistema na zaznano dejavnost lahko hitro in preprosto avtomatizirate ter ga konfigurirate tako, da odpre ovire za pooblaščene avtomobile in se ob določenem času dneva z zvočnim sporočilom odzove na sumljivo gibanje. 

Možnosti je neskončno; številne funkcije nadzora s kamerami preprosto prilagodite svojim individualnim potrebam in zahtevam. Odločitev je vaša.

Inteligentna video varnost vam omogoča, da se osredotočite na upravljanje podjetja in doseganje poslovnih ciljev, ne da bi vam bilo treba skrbeti za namestitev. Funkcije vključujejo:

   

   

Customization feature icon

Avtomatizacija

Quality feature icon

Celovit sistem

Manage all your campaigns in one portal

Zaznavanje gibanja

Technology feature icon

Centralni strežnik ni potreben

Media handling feature icon

Razširljiva varnostna rešitev

Usability feature icon

Sofisticirana analitika

Mobility feature icon

Dvo-smerni avdio sistem

Vaša varnost je naše poslanstvo

Profesionalne video varnostne rešitve za mala in srednje velika podjetja. Za več informacij si prenesite prospekt (v angleškem jeziku).

PRENOS
Solution3-mx_FL_en_170504_KMU-A4

ŠTUDIJA PRIMERA

GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE
“Po letu dni uporabe Mobotix sistema za merjenje telesne temperature, ki so ga postavili strokovnjaki podjetja Konica Minolta Slovenija, ne bi mogli biti bolj zadovoljni. Ker sistem deluje hitro, natančno in diskretno, je bil odziv pri zaposlenih in obiskovalcih izjemno pozitiven. Merjenje telesne temperature z Mobotix video kamero so sprejeli brez težav. Sistem nadzora nam je omogočil zgodnje odkrivanje morebitnih okuženih, in nekaj smo jih res odkrili. S tem smo preprečili nadaljnje morebitno širjenje okužb v naši hiši. Radi verjamemo, da smo tudi z Mobotix rešitvijo pripomogli k zmanjšanju širitve okužb med našimi zaposlenimi in obiskovalci in s tem ustvarili stabilno okolje za poslovanje.”
Uroš Snedic, Direktor digitalizacije in splošnih zadev

preberite si študijo primera