Videonadzor za maloprodajo

Pustite naši tehnologiji, da poskrbi za vašo varnost - in vam pokaže prihodnost

Z nadzorom s kamerami v maloprodaji ni slepih točk v vaši varnosti, prodajni strategiji ali trženju


Vsestranski nadzorni sistem, ki bo spremenil vaš način dela

Storitve video varnosti Konica Minolta lahko bistveno izboljšajo vaše trženje, povečajo prodajo in naredijo vašo trgovino na splošno boljši in varnejši prostor. Vas varnostna vprašanja odvračajo od osredotočanja na razvoj vašega podjetja? Ali pa vas zanima uporaba nadzornih IP kamer, da bi vaša infrastruktura postala varnejša? 

Če ne zaupate svoji trenutni nastavitvi nadzora ali bi radi investirali v vrhunsko rešitev, vam lahko Konica Minolta zdaj pomaga uživati v varnosti in miru, ko vsak večer zaprete trgovino. Lastna 360° hemisferična tehnologija IP kamer omogoča pokrivanje vseh vaših prostorov, hemisferična obdelava pa zagotavlja izboljšano kakovost in ločljivost videoposnetkov, s čimer lahko opazite (pogosto zelo pomembne) dodatne podrobnosti. 

Sodobna Ip kamera pa vam ne pomaga le pri preprečevanju tatvin in zagotavljanju dokazov o sumljivem vedenju - z njo lahko pridobivate tudi izjemno dragocene podatke za izboljšanje zasnove trgovine in želja strank. 

Diskretna zasnova sistema videonadzora bo všeč tako vam kot strankam, kamera pa vas bo naučila ogromno o nakupovalnih navadah dejanskih in potencialnih strank, tako da boste lahko svojo prodajno strategijo prilagodili njihovim željam - in tako ostali pred konkurenco ter varni!

Maloprodaja

Maloprodaja

Osredotočite se na tisto, kar je za vaše podjetje resnično pomembno - varnost in prodaja.

Pustite naši tehnologiji, da poskrbi za vašo varnost! Zanesljiva in učinkovita varnostna infrastruktura MOBOTIX beleži vse, kar potrebujete, brez slepih točk.

Tehnologija 360° hemisferičnih IP kamer omogoča ustvarjanje dragocenih podatkov, ki jih lahko uporabite ne le za preprečevanje tatvin in zagotavljanje dokazov o sumljivem vedenju, temveč tudi za izboljšanje zasnove trgovine in želja strank. Kamera vas nauči več o navadah ljudi, ki obiskujejo vašo trgovino, zato lahko natančneje prilagodite svojo prodajno strategijo.

Rešitev nadzorne kamere MOBOTIX, ki se uporablja v maloprodaji, ponuja številne zanimive prednosti. Sistemi združujejo poslovno inteligenco z video varnostjo, zagotavljajo vam sodobno IP video rešitev, ki deluje tako kot ukrep za preprečevanje tatvin, kot tudi kot video dokaz. Rešitve nadzornih kamer MOBOTIX so diskretno oblikovane in zagotavljajo največjo pokritost z najmanjšim številom kamer (uporaba 'hemisferične tehnologije'). Zaradi šifrirane komunikacije so rešitve kibernetsko zaščitene, poleg tega pa so tudi odlično orodje za poslovno obveščanje, ki vam pokaže, kako lahko v svojih trgovinah povečate najučinkovitejše prodajne dejavnosti in posledično dobiček. V rešitve je vgrajena video analitika (toplotni zemljevid/štetje objektov/zaznavanje vedenja), ki zagotavlja poslovno obveščanje.

Strojna oprema
hardware icon
Veliko več kot le standardna rešitev

Kamere MOBOTIX se lahko uporabljajo na številnih različnih področjih in so po vsem svetu znane po svoji izjemni zanesljivosti. Zagotavljajo najvišjo energetsko učinkovitost in najvišjo stopnjo natančnosti. Ena sama kamera lahko diskretno nadzoruje celotno območje brez mrtvih kotov.

Programska oprema
software icon
Video Management System – vse iz enega vira

MOBOTIX Video Management System (VMS) je intuitivna in prilagodljiva programska rešitev MOBOTIX za upravljanje videa, video analizo in nadzor naprav. Sistem VMS ne potrebuje strežnika za upravljanje in vse kar potrebujete je vgrajeno, zato vam ni treba skrbeti za nameščanje novih rešitev.

Storitve
service icon
Popoln vsestranski paket

Spremljamo vas na vseh stopnjah postopka, da vam zagotovimo popoln in celovit koncept varnostnih rešitev. Začnemo s podrobnim posvetovanjem, vključno z ogledom in analizo lokacije, ter poiščemo prilagojeno rešitev, ki bo zadovoljila posebne potrebe vašega podjetja ter optimizirala in izboljšala celotno video infrastrukturo. Ustrezno vodenje projekta bo vključevalo strokovno namestitev, ki ji bodo sledile storitve oddaljenega nadzora za nadzor IT infrastrukture in stanja omrežja ter vzdrževanje za zagotavljanje nemotenega delovanja vašega video varnostnega sistema.

Veliko več kot običajen nadzor

Rešitev podjetja Konica Minolta ponuja več - veliko več kot običajna nadzorna kamera. 

Rešitev ne snema le vsega, kar se dogaja v vaši trgovini - njen visokokakovostni sistem in 360-stopinjski vid vam zagotavlja tudi kot britev ostre HD videoposnetke, ki pokrivajo celoten prostor. Ponuja vrsto novih funkcionalnosti, ki jih lahko prilagodite svojim poslovnim potrebam. Nadzor s kamerami v maloprodaji vam bo pomagal analizirati, kako se vaše stranke obnašajo, ko so v vašem prodajnem prostoru, saj bo beležil število obiskovalcev ter sledil njihovemu gibanju in dejavnostim. 

Se včasih sprašujete, kateri hodnik vaše stranke najpogosteje uporabljajo? Kje preživijo večino svojega časa? Rešitev MOBOTIX za maloprodajo vam omogoča preučevanje njihovega nakupnega vedenja, zato lahko sprejemate odločitve na podlagi dejstev in eksponentno povečate prodajo. Pregledni toplotni zemljevidi vam pomagajo analizirati nakupovalne trende v nekaj trenutkih. Z rednim spremljanjem teh vzorcev lahko sprejemate tudi bolj premišljene kadrovske odločitve, tako da lahko v času največjega števila nakupov zaposlite več osebja - tako bodo vaše stranke zadovoljne, prodaja se bo povečala, vi pa boste prihranili denar. To je nedvomno situacija, ki je koristna za vse. 

Video varnostne storitve Konica Minolta vam bodo pomagale izboljšati tudi vaše trženje. S sprejemanjem odločitev na podlagi video podatkov, ki jih ustvari sistem, lahko vaša marketinška ekipa na lastne oči vidi učinkovitost prikaznih oglasov. Z analizo dejavnikov, ki vplivajo na povečan promet v vaši trgovini, kot so ura dneva, vreme ali dan v tednu, lahko preprosto optimizirajo svoje trženjske kampanje in ustrezno prilagodijo svoja sporočila. 

Konica Minolta video nadzorne kamere lahko pomagajo bistveno izboljšati vaše trženje in povečati prodajo, hkrati pa poskrbijo, da je vaša trgovina na splošno boljši in varnejši prostor. 

   

   

Mobility feature icon

360° pogled

Usability feature icon

Analiza vedenja strank

Media handling feature icon

Boljše načrtovanje osebja

Technology feature icon

Videoposnetki visoke kakovosti

Customization feature icon

Optimizacija trženja

Productivity feature icon

Štetje obiskovalcev

Video varnost z integrirano poslovno inteligenco za maloprodajo

Vgrajene funkcije prodajnega mesta (POS) v kombinaciji z analizo slik in podatkov zagotavljajo varnost in dodano vrednost poslovnih informacij. Za več informacij si prenesite prospekt (v angleškem jeziku).

PRENOS
Solution5-mx_VF_en_180105_Retail-A4

ŠTUDIJA PRIMERA

GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE
“Po letu dni uporabe Mobotix sistema za merjenje telesne temperature, ki so ga postavili strokovnjaki podjetja Konica Minolta Slovenija, ne bi mogli biti bolj zadovoljni. Ker sistem deluje hitro, natančno in diskretno, je bil odziv pri zaposlenih in obiskovalcih izjemno pozitiven. Merjenje telesne temperature z Mobotix video kamero so sprejeli brez težav. Sistem nadzora nam je omogočil zgodnje odkrivanje morebitnih okuženih, in nekaj smo jih res odkrili. S tem smo preprečili nadaljnje morebitno širjenje okužb v naši hiši. Radi verjamemo, da smo tudi z Mobotix rešitvijo pripomogli k zmanjšanju širitve okužb med našimi zaposlenimi in obiskovalci in s tem ustvarili stabilno okolje za poslovanje.”
Uroš Snedic, Direktor digitalizacije in splošnih zadev

preberite si študijo primera

Ta prilagodljiva in celovita varnostna rešitev bo spremenila vaš način dela. Videonadzor in analiza sistema nudita številne prednosti za trgovine, avtomobilske salone in druge prodajalne. Če želite izvedeti več o teh funkcionalnostih, se obrnite na nas in eden od naših strokovnjakov se vam bo oglasil.