Video nadzor v logistiki

Optimizirajte logistično varnost na vseh svojih lokacijah

Avtomatiziran video nadzorni sistem za brezhibno logistiko


Želite optimizirati uporabo videonadzornega sistema v svojem logističnem sistemu – in zavarovati vsa svoja mesta ter procese? Z optimizacijo logističnih procesov in nadgradnjo svojega varnostnega in nadzornega sistema z logističnim videonadzorom lahko skrbno nadzirate premike, blago in sisteme, ki se uporabljajo na vaši posesti, ter učinkoviteje kot kdaj koli prej zavarujete svoj logistični pretok.

Ali radi optimizirate svoje logistične procese? V tem primeru izberite zanesljivega partnerja. 


Sodobne komercialne lokacije, kot so skladišča, zahtevajo stroga varnostna pravila – in optimizirane logistične procese – v primeru poškodb ali izgube blaga je treba preprečiti sisteme in podatke, ki tam krožijo. 


Na vsaki od lokacij vašega podjetja je potrebna stroga varnost, če želite preprečiti škodo na posesti, tatvino, izgubo ali možnost zlorabe blaga. Robustni video nadzorni sistem MOBOTIX je zasnovan tako, da je pripravljen na avtomatizacijo procesov interneta stvari. Po zaslugi uporabe šifrirane komunikacije je logistični sistem MOBOTIX kibernetsko varen, ponuja neprekosljive zmožnosti nadzora in ima najsodobnejše varnostne in nadzorne funkcije, ki jih boste z vašim podjetjem resnično cenili. 


Sistem je opremljen s polkrogelno tehnologijo, s katero doseže največjo pokritost z minimalnim številom kamer. Diskretno delovanje zagotavlja celovito zaščito pred škodo, tatvino in vandalizmom. Dodatna namestitev termo kamere pa zagotavlja varnost in nadzor tudi v slabših svetlobnih pogojih. 


Z manjšimi potrebami po vzdrževanju so skupni stroški lastništva nižji, tako da se vam naložba zagotovo hitro povrne.

LOGISTIKA

LOGISTIKA

Vključevanje nadzora v vašo strateško kombinacijo

Nadzorne kamere MOBOTIX so kot logistični pripomoček opremljene s številnimi funkcijami. Kamere podpirajo internet stvari, saj zagotavljajo inteligentno avtomatizacijo procesov, merjenje temperature za izboljšanje nadzora strojev na lokacijah, nudijo možnosti upravljanja in nadzora, z njimi pa se boste tudi izognili občutni škodi za svoje podjetje. Po zaslugi robustne in vodoodporne konstrukcije jih lahko zanesljivo in varno uporabljate na prostem skozi vse leto, ponujajo največjo raven pokritosti z najmanjšim številom kamer ("polkrogelna tehnologija") in so zaradi visoke kakovosti in najboljše zanesljivosti izdelane v Nemčiji.

Strojna oprema
hardware icon
Serija MOBOTIX x6

Če morate zajeti video podatke v visoki ločljivosti, so inovativne kamere MOBOTIX serije x6 pametna naložba, saj odpirajo vrsto novih možnosti uporabe in vključitve, s katerimi zadovoljijo potrebe vsake stranke. Strojna oprema nudi zanimive funkcije in še več, vključno z decentraliziranim konceptom, nižjimi skupnimi stroški lastništva in polkrogelno tehnologijo. Kamere MOBOTIX serije x6 se ponašajo z vrhunsko kakovostjo slike, visokokakovostno izdelavo in so kibernetsko varne.

Programska oprema
software icon
Sistem za upravljanje videoposnetkov (VMS)

MxManagementCenter (MxMC) je zmogljiv in uporabniku prijazen sistem za upravljanje videoposnetkov z vgrajeno inteligenco. Sistem omogoča intuitivno uporabo na računalnikih z operacijskim sistemom Windows ali Apple, tako da ni potrebe po strežniku za upravljanje.

Storitve
service icon
Svetovanje

Nadzor, ki je prilagojen posebnim potrebam vašega podjetja. Naša storitev svetovanja vključuje optimizacijo in izboljšavo vaše celotne video infrastrukture, vključno z meritvami in analizo mest.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas
Da, želim prejemati informacije po:*

o trenutnih izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija in drugih povezanih družb znotraj skupine, ki so prilagojena mojim osebnim interesom . Vaši podatki bodo obdelani v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti .

Polja z * so obvezna!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings