Spoznajte tiste, ki nam pospešijo srčni utrip!

 

Zanimivi ljudje v Konici Minolti

Spoštovanje, navdušenje, čustva in vrednote - to je tisto, kar pomeni »Zanimivi ljudje v Konici Minolti«. Ljudje znotraj Konice Minolte vam bodo dali vpogled v zakulisje njihovega vsakodnevnega dela: projektov, izdelkov, strasti do dela ...

Preberi več
Patrick Stucke
quotation marks

V oddelku za storitve in podporo se pri razdeljevanju nalog podeljuje tudi veliko odgovornosti, zato sem imam pri iskanju in uresničevanju novih zamisli v veliki meri proste roke. Delam na mednarodni ravni, zato tesno sodelujem s sodelavci z vse Evrope, Japonske in drugih regionalnih sedežev, na primer iz ZDA. Tako imam ves čas priložnost pridobivanja novih izkušenj, pri čemer tudi nenehno spoznavam nove sodelavce v mednarodnem okolju.

Patrick Stucke

Storitve in podpora

Frauke Flüthmann
quotation marks

Hvaležna sem za priložnost v družbi Konica Minolta, saj sem po zaključku študija marketinga zgradila široko mrežo mednarodnih poznanstev med sodelavci ter obenem pridobila veliko znanja o delovanju panoge in bogate izkušnje pri vodenju obsežnih lastnih projektov. Pripravništvo v trženjskem oddelku evropskega sedeža Konice Minolte je bila odlična priprava na moj novi položaj nižje strokovnjakinje poslovnih komunikacij.

Frauke Flüthmann

Pripravnica

Nicolas Führ
quotation marks

Lansko leto sem se udeležil programa za tehnične inovacije. Izkušnja dela, s katerim se ne srečujem vsakodnevno, je bila dragocena in mi pomaga razmišljati zunaj ustaljenih tirnic. Hvaležen sem za priložnost sodelovanja pri razvoju ideje s sodelavci iz različnih oddelkov in držav, ponosen pa sem tudi na končni rezultat.

Nicolas Führ

Program za tehnološke inovacije

Berit Hillmer
quotation marks

Delo pri Konici Minolti je vse prej kot enolično in našo ekipo vsak dan čakajo novi izzivi, s katerimi se uspešno spopadamo. Moje naloge so izredno raznolike in se prilagajajo potrebam določene stranke ter danim okoliščinam.

Berit Hillmer

Globalni veliki računi

Začnite svojo zgodbo z nami!

Oglejte si prosta delovna mesta
Header Image Career