PAMETNE STORITVE V OBLAKU – VEČJI PRODUKTIVNOST IN POVEZLJIVOST ZA VSE VAŠE IOT-NAPRAVE

Kaj če bi bile vaše pisarniške naprave tako prilagodljive kot vaš telefon?

Pametne storitve v oblaku


Hiter razvoj spletne tehnologije in vedno bolj kompleksne zahteve strank so v samo nekaj letih spremenile pametne telefone in tablične računalnike v izjemno prilagodljive in intuitivne naprave z nekoč nepojmljivimi računalniškimi zmogljivostmi.

Pametne storitve v oblaku vam zdaj v nekaj enostavnih korakih omogočajo, da prenesete aplikacijo, ki bo vaš pametni telefon prilagodila posameznim potrebam vaše organizacije in vam omogočila učinkovito upravljanje denarja, urejanje fotografij, dostop do storitev v oblaku in še več. Konica Minolta prinaša prednosti novega obsega in prilagodljivosti v vaše zasebno in poslovno življenje.

Pametne storitve v oblaku

Pametne storitve v oblaku

Izkoristite prednosti tehnologije oblaka

Izkoristite pametne storitve v oblaku. Konica Minolta vaši organizaciji ponuja aplikacije za svoje naprave, ki bodo izpolnile vsako potrebo. Vse, kar morate narediti, je to, da aplikacije uporabite s svojimi napravami Konica Minolta – ne glede na lokacijo – in uživate v prednostih tehnologije v oblaku, ki ne zahteva obsežnega vzdrževanja ali dodatne infrastrukture. Namenske aplikacije pametnega oblaka je mogoče uporabljati neposredno v napravi ali oblaku, s čimer prihranite svoj čas, trud in denar.

Strojna oprema
hardware icon
WorkPlace Hub

S storitvijo WorkPlace Hub lahko vaše podjetje raste in postaja vse konkurenčnejše. Omogoča vam svobodo in prilagodljivost, saj lahko dodajate natanko tiste funkcije, ki jih vaše podjetje potrebuje, ter delo na preprost in varen način – s prilagajanjem tehnologije svojemu poteku dela, medtem ko izbirate aplikacije za svoj WorkPlace Hub, ki je posebej prilagojen vašim potrebam. Pametne storitve v oblaku Konica Minolta vam omogočajo tudi upravljanje morebitnih zadev v povezavi z licenciranjem in namestitvijo.

Programska oprema
software icon
Programska oprema Konica Minolta

Raziščite neštete različne načine, na katere lahko programski izdelki Konica Minolta izboljšajo vaše delo. Konica Minolta razreši težave vašega podjetja, saj je njihove izdelke mogoče uskladiti z različnimi delovnimi slogi, ponujajo pa tudi programske rešitve, ki izpolnjujejo potrebe v vaši panogi. V družbi Konica Minolta postavljajo vaše potrebe na prvo mesto in izpolnjujejo zahteve najzahtevnejših globalnih organizacij. Z uporabo sistema lahko ohranite stroške tiskanja ali kopiranja pod nadzorom, ustvarite napredne varnostne ukrepe, s katerimi zagotovite, da občutljivi dokumenti ne padejo v nepooblaščene roke, in še več.

Storitve
service icon
Storitev namestitve, konfiguracije in usposabljanje uporabnikov

Če ste mnenja, da bi vam pametne storitve v oblaku Konica Minolta lahko koristile, vas bo naša ekipa vodila skozi postopek AD, LDAP ali vzpostavitev povezave s strežnikom ter namestitev aplikacij. Deležni boste profesionalnega usposabljanja uporabnikov in izvedeli, kako porazdeliti in vzdrževati svoje aplikacije in storitve. Podpora, ki vam jo nudimo, je jasna in jo boste zlahka razumeli – kmalu se boste spraševali, kako ste sploh lahko delali brez aplikacij in storitev pametnega oblaka.

Funkcionalnost, popolnoma prilagojena vašemu podjetju

Pametne storitve v oblaku niso rešitev, ki ustreza vsem. Posamezne funkcije je treba prilagoditi posebnim zahtevam vaše organizacije, kar vam lahko odpre vrata do občutno večje produktivnosti. Pametni oblak Konica Minolta ponuja vse, kar potrebuje sodobno, hitro razvijajoče se podjetje, in predstavlja pametno, takojšnjo in prilagodljivo rešitev. 


Z našimi strežniki v oblaku IaaS ("infrastruktura kot storitev") vaša organizacija dobi dostop do napredne tehnologije strežnikov brez nakupa strojne in programske opreme. Vsakič ko vaša organizacija potrebuje nov strežnik v oblaku, lahko hitro postavimo strežnik, ki bo prilagojen vašim potrebam. 


Naš prilagodljiv model za dobavo storitev IaaS omogoča konfiguracije strežnikov po meri, standardno storitev varnostnega kopiranja v oblaku s 14-dnevnim shranjevanjem, izbirnimi neposrednimi omrežnimi povezavami, spremenljivimi modeli licenciranja in storitvami upravljanja ter uvajanja za piko na i. Ni treba vlagati v napredno programsko opremo – vse naše aplikacije so jasne in omogočajo enostavno uporabo, s čimer izboljšajo zmožnosti vaše naprave, da ustrezajo vašim potrebam. 


Enostavno jo prilagodite lastnemu poslovnemu delovnemu procesu za občutno povečanje produktivnosti. Vedno lahko ostanete na tekočem s priljubljenimi storitvami v oblaku, vključno z OneDrive for Business, SharePoint Online, Google Drive, Dropbox in mnogimi drugimi. S centraliziranim upravljanjem vseh vaših primerov interneta stvari boste prihranili čas in trud, ki sta potrebna za ročno konfiguracijo vsake naprave in združevanje vašega dela na enem mestu ne glede na lokacijo.

   

   

Touch feature icon

Omogoča centralno upravljanje vseh vaših naprav

Mobility feature icon

Povezan s priljubljenimi tehnologijami oblaka

Quality feature icon

Nudi dodatne funkcije

Customization feature icon

Prilagojeno vašim potrebam

Usability feature icon

Brezplačno samodejno posodabljanje

Technology feature icon

Varno in prilagodljivo