Evropski program za partnerje

Nadgradite svoje sposobnosti in strokovnost tako, da postanete partner globalnega podjetja Konica Minolta.

 

Vrednota naših partnerjev

Za nas je pomembno, da naši partnerji ohranijo svojo poslovno identiteto. Vsako podjetje je drugačno in vsako ima svoje dejavnike uspešnosti, zaradi katerih so nekaj posebnega. Ne glede na to, ali ima partner strokovno znanje na določenem področju ali pa slovi po širši ponudbi znanja in izdelkov, v družbi Konica Minolta pozdravljamo raznolikost in se zavedamo, da je drugačnost ena od prednosti vsakega podjetja.
 

Ključne vrednote našega programa za partnerje:
 

  • Transparentnost
  • Skupno partnerstvo
  • Sposobnosti in tehnološka strokovnost
  • Zvestoba in predanost
  • Prodajna uspešnost


Naš program za partnerje družbe Konica Minolta Partner je enostaven, pravičen in transparenten. Partnerji imajo v rokah ključ do naše ravni skupnega partnerstva z upoštevanjem skupine zahtev za vsako raven partnerstva. Več kriterijev in ne samo en bo določilo status partnerja. To partnerjem omogoča, da še naprej izkoriščajo prednosti svojega podjetja in ga ne prilagajajo nam.

 

Poslovne vrednote

Konica Minolta je globalna znamka in kot podjetje predstavljamo:
 

  • Tehnično strokovnost
  • Zmogljive inovacije
  • Ambiciozno trajnostnost
 

To so vrednote, za katere živimo, in radi jih upoštevamo tudi pri sodelovanju s svojimi partnerji. Služile so kot navdih za ustanovitev programa za partnerje.
 

Pomagali vam bomo pri rasti podjetja in razvoju trajnostnega partnerstva z realnimi cilji in donosnimi prednostmi, na primer z bonusi ob doseženih ciljih. Vse, kar morate narediti, je to, da izpolnjujete skupino zahtev, ki so jasno začrtane v okviru tega programa.
 

Svoje znanje in sposobnosti lahko nadgradite tako, da sodelujete v programih za usposabljanje.

 

Ravni partnerstva

Naši partnerji in njihova podjetja nas zanimajo. Ravni partnerstva ne določamo zgolj na podlagi prometa z nami. Določili smo kriterije, ki lahko izboljšajo status partnerja. Drugače povedano, upoštevamo poslovni model partnerjev in ga ne prilagajamo svojemu.
 

Več kriterijev kot izpolnjuje podjetje partnerja, višja bo njegova raven partnerstva in več ugodnosti bo partner prejel.
 

V programu za partnerje družbe Konica Minolta so vsi zmagovalci. Prizadevamo si, da bi podjetje partnerja raslo, da lahko rastemo skupaj. 

Ugodnosti

Pri pripravi programa za partnerje smo skušali partnerjem, ki bi se pridružili programu za partnerje, zagotoviti mnoge ugodnosti.
 

Jasni in kratki dosežki in ugodnosti
 

Skupni cilji, s katerimi se vsi strinjamo na začetku vsakega leta, ko gremo skozi skupni poslovni načrt, in s katerimi pomagamo pri rasti podjetja partnerja.
 

Maksimiranje poslovne vidnosti s tem, ko ste na seznamu "kje kupiti" na državnih spletnih mestih Konica Minolta. To pomeni, da bodo stranke, ki na spletnem mestu iščejo izdelke Konica Minolta, preusmerjeni na vaše podjetje.
 

Nadgradnja sposobnosti in znanja: Naši partnerji se lahko vpišejo na tečaje Konica Minolta, ki so lahko za določeno raven partnerstva brezplačni.
 

Potrdilo za dokazane sposobnosti in znanje pri prodaji vrhunskih izdelkov in rešitev znamke Konica Minolta.

 

Potrdila

Mnogi naši izdelki in rešitve zahtevajo posebne sposobnosti in znanje in posledično zahtevajo večjo predanost naših partnerjev.
 

Končne stranke so lahko na teh področjih brez skrbi, saj partnerjem, ki so pridobili specializirano znanje na določenem področju ali pri določeni skupini izdelkov, podelimo številna potrdila. Po dodatnem usposabljanju in izpolnitvi določenih pogojev, ki potrjujejo njihovo strokovnost, lahko partnerji svoja potrdila oglašujejo poleg svoje ravni partnerstva.
 

Predlagani stiki v vsakem podjetju se bodo morali udeležiti vrste tečajev, na katerih pridobijo znanje in strokovnost, ki ju potrebujejo, da postanejo potrjeni strokovnjaki. Partnerji družbe Konica Minolta, ki sodelujejo v našem procesu pridobivanja potrdil za izdelke, so upravičeni do večjih ugodnosti, na primer dodatnih usposabljanj in strokovne podpore.
 

Za podrobnejše informacije o tem, katera potrdila so na voljo pri vas, obiščite spletno mesto za svojo državo.

 

Prenesite brošuro o programu za partnerje, da boste imeli vse informacije pri roki.

Brošura o programu za partnerje