Odprite oči za umetnost mogočega. Ustvarjamo nove priložnosti tiska. Od osvajanja novih trgov, do uvajanja novih tehnik in ustvarjanja vedno bolj edinstvenih izkušenj strank. Skupaj bomo vaše podjetje popeljali tja, kamor si niste predstavljali.

Z nami vstopite v prihodnost tiska.


 

Kaj to pomeni za vaše poslovanje?

Produktivnost

Racionalizirajte prihodnost z večjim izkoriščanjem tržnih priložnosti in povečano proizvodnjo v eni izmeni.

Učinkovitost

Z avtomatizacijo in optimizacijo delovnega procesa zmanjšajte število nadur in porabite čas tam, kjer je resnično potreben.

Vsestranskost

Ločite se od konkurence in vlagajte v prihodnost s povsem novimi aplikacijami.

Trajnost

Da bi zmanjšali količino materiala in odpadkov, z zmanjšanjem ročnih postopkov in avtomatizacijo proizvodnih korakov podprite okolje.

Ustvarjalnost

Z barvami, personalizacijo in tehnologijami okraševanja naredite vtis na trgu.

Agilnost

Povečajte produktivnost in potencial svojih virov z izvajanjem večjega števila opravil z večjo hitrostjo.

Kaj se dogaja v tiskarski branži? 


 

Digitalni tisk je prihodnost

Dejavnost pakiranja in tiska nalepk (packaging & labelling) je globalno že 40% digitalna. V naslednjem desetletju se bo ta delež povečal na 60%. Ne zamudite ...

Trajnost je ključnega pomena

Že tretje leto zapored smo bili uvrščeni med 100 najbolj trajnostnih podjetij na svetu.

Vzpostavite stik s strankami

Blagovne znamke želijo, da njihova embalaža pripoveduje zgodbo. Ali ste vedeli, da ima embalaža s posebnim tiskom za več kot 46% višjo percepcijo kakovosti?

Izjemna strojna in programska oprema ter storitve


 
Our Igniting Print Possibilities portfolio can help commercial print and publication businesses grow 
their revenues in a whole range of ways. 

We’re experts in working with printing businesses including ones specialising in direct mail, print-for-pay and publishing. Helping them create materials such as brochures, catalogs, newsletters, books and more.

Komercialni tisk

Naš 'Igniting Print Possibilities' portfelj lahko podjetjem, ki se ukvarjajo s komercialnim tiskom in založništvom, pomaga povečati prihodke na številne načine.

Smo strokovnjaki za delo s tiskarskimi podjetji, vključno s tistimi, ki so specializirana za neposredno pošto, plačljivi tisk in založništvo. Pomagamo jim ustvarjati gradiva, kot so brošure, katalogi, glasila, knjige in drugo.

Vemo, da so marže nizke - to predstavlja priložnost, da damo prednost zmanjšanju stroškov in zagotavljanju krajših naklad. Kakovost je ključnega pomena in je ni mogoče ogroziti.

vas zanima več? pišite nam

Oblikovanje embalaže in etiket

Naš portfelj lahko podjetjem pomaga razumeti spreminjajoče se potrebe strank. Povpraševanje po digitalnih etiketah, vključno s personalizacijo se povečuje in mi smo tu, da vam pomagamo to izkoristiti. Pritegniti pozornost na prodajnem mestu je ključnega pomena, tehnologija pa se razvija.

Povpraševanje po krajših nakladah pomeni nove priložnosti na področju delovnih procesov in upravljanja dobavne verige. Spremenjene zahteve glede etiket, oglaševanja in tržnega testiranja je mogoče nasloviti - in se boriti proti stroškom. 

vas zanima več? pišite nam
In-plant and transactional - Thanks to our Igniting Print Possibilities portfolio, it’s simple for In-plant businesses to expand their services. We work with organisations ranging from educational institutions to government agencies, 
manufacturers and more, helping them reproduce 
text across a range of formats.

Proizvodni in transakcijski tisk

Z našim portfeljem lahko podjetja s proizvodnim tiskom preprosto razširijo svoje storitve. Sodelujete lahko z različnimi organizacijami, od izobraževalnih ustanov do vladnih agencij, proizvajalcev in drugih, ter jim pomagate razmnoževati besedila v različnih formatih.

Kratki roki obdelave in upravljanje varnosti ter upravljanje pogodb o zagotavljanju kakovosti so vedno prednostna naloga. Poleg tega so okolja, ki so občutljiva na stroške, še bolj pomembna za zagotavljanje prave vrednosti. Zlasti v konkurenci z drugimi ponudniki. 

vas zanima več? pišite nam

Grafični elementi in napisi

Naš obsežni portfelj ponuja številne priložnosti za rast grafičnih in oglaševalskih podjetij, vključno z vznemirljivimi novimi inovacijami in priložnostmi za širitev trgov. Na tem področju zagotavljamo storitve za različne stranke, vključno s strankami na področju prehrambenih storitev, oblikovanjem blagovnih znamk podjetij in neprofitnimi organizacijami, ter ustvarjamo grafike za notranjost, zunanjost in posebne potrebe.

Pri teh podjetjih so marže nizke, kar pomeni večjo potrebo po krajših nakladah - in nižjih stroških. Vendar je pri tem bistvena vrhunska kakovost, kar pomeni, da ni kompromisov.

Graphical and signage - Our extensive Igniting Print Possibilities portfolio offers a range of growth opportunities for graphical and signage businesses, including exciting new innovations and opportunities to expand markets. We service a variety of customers here, including food services, corporate branding and non-profit organizations, creating graphics for interiors, 
exteriors, and speciality needs
Textile printing  - When it comes to capitalising on increased demand for sustainable textile printing, our Igniting Print Possibilities portfolio is essential. We’re 
experts in servicing the market, which is based on 
direct-to-garment and direct-to-fabric printing, with 
applications across industry, décor and apparel.

Tisk na tekstil

Ko gre za izkoriščanje povečanega povpraševanja po trajnostnem tiskanju na tekstil, je naš portfelj bistvenega pomena. Smo strokovnjaki za servisiranje trga, ki temelji na tiskanju neposredno na oblačila in neposredno na tkanine, z uporabo v industriji, dekorju in oblačilih.

Medtem ko se je prodaja na drobno v zadnjih letih zmanjšala, se e-trgovine krepijo. Podjetja imajo priložnost skrajšati življenjski cikel izdelka - od načrtovanja do proizvodnje - in tako zmanjšati tveganje zalog.

vas zanima več? pišite nam

PIŠITE NAM!