Ste pripravljeni na ponovni zagon?

Zaščitite poslovanje tako, da zaščitite svoje delovno okolje.

 

Vaš vodič do resnično 360° zaščitenega delovnega okolja.


Ne glede na to, ali je vaša pisarna doma, na lokaciji podjetja ali mešanica obojega: varnost je vedno in povsod ključnega pomena. Še posebej, količina kibernetskih napadov se je med COVID-19 pandemijo izjemno povečala, ker je izguba podatkov lahko resna nevarnost za vaše neprekinjeno poslovanje.

Želimo vam pokazati, kako lahko enostavno zaščitite svoje podjetje - ljudi, prostore in podatke.

PRIPRAVLJENI NA PONOVNI ZAGON?

ZAŠČITITE LJUDI

Zaznavanje zaščitnih mask, merjenje telesne temperature, zaznavanje prenatrpanih območij? Obstaja veliko načinov za zaščito ljudi pred širjenjem okužb. To seveda v prvi vrsti varuje njihovo zdravje, hkrati pa zagotavlja tudi neprekinjeno poslovanje.

ZAŠČITITE PROSTORE

Zlasti med pandemijo, ki je zaradi zaustavitve povzročila, da so zgradbe podjetij prazne. Posledično so vlomi in tatvine postale pogoste težave. Zaščita vašega podjetja lahko torej pomeni tudi zaščito vaših prostorov pred nepooblaščenim dostopom.

ZAŠČITITE PODATKE

Poleg fizične varnosti je pomembna tudi digitalna varnost. V zadnjem letu smo priče izrazitemu povečanju kibernetskih napadov, kar je značilno za krizna obdobja. Zato je nujno, da se zaščitite pred temi napadi ali celo pred izgubo podatkov v primeru nesreče.

Vas zanima kako vam lahko pomagamo ohraniti poslovanje? Kontaktirajte nas.