Kibernetska varnost za vaše poslovne informacije

zaščitite podatke

 

Za zaščito poslovanja zaščitite podatke.


S trenutno COVID-19 pandemijo se je število kibernetskih napadov izjemno povečalo. Toda kaj je mogoče storiti, da se to tveganje zmanjša in zagotovi več kibernetske varnosti? Ali vaše podjetje že ima ustrezne ukrepe za obvladovanje tovrstnih razmer?

Ugotovite, kako je Konica Minolta drugim podjetjem pomagala premagati te varnostne izzive in zagotovila mir v trenutkih, ko je to resnično štelo.

PRIMER ZAŠČITE NA MULTIFUNKCIJSKIH TISKALNIKIH

ZAŠČITITE PODATKE - PRIMERI IZ PRAKSE

Kako se je ADP Laboratoire zahvaljujoč storitvam varnosti hitro opomogel od kibernetskega napada.

Po napadu kripto virusa je ADP Laboratoire za pomoč prosil Konico Minolto. Glede na to, da je bila oprema ADP Laboratoire zastarela, je bila edina rešitev zamenjava celotnega informacijskega sistema. Konica Minolta je namestila Workplace Hub, vse-v-enem informacijsko rešitev, v katero je vključena najnaprednejša strežniška tehnologija podjetja HPE, ki s požarnim zidom Sophos XG zagotavljala najboljšo varnost.

Kako sistematično izkoreniniti in popraviti navidezne šibke točke?

Podjetja morajo vedeti, ali njihovi varnostni sistemi še vedno v celoti izpolnjujejo svoj namen. Preberite si več o primeru srednje velikega industrijskega podjetja, ki že leta uporablja varnostne sisteme kot so požarni zidovi in antivirusni programi, ampak zaradi postopnega povezovanja novih naprav ni vedelo ali je zaščita še zmeraj učinkovita. Direktor IT se je obrnil na Konico Minolto, da bi preveril, ali strategija in ukrepi proti trenutnim grožnjam še zadostujejo.

Vas zanima kako vam lahko pomagamo zaščititi podatke? Kontaktirajte nas.