Fizična varnostna zaščita za vaše varno delovno mesto

zaščitite delovno okolje

 

Fizične varnostne rešitve za varno delovno okolje.

 

Niso samo virtualne (kibernetske) nevarnosti tiste, ki ogrožajo poslovanje podjetja, zaposlene in delodajalce. Fizične nevarnosti in kazniva dejanja, kot so vlomi, vandalizem ali celo požari so tveganja, ki jih je brez dvoma treba vključiti v kakršen koli koncept informacijske varnosti. Konica Minolta ponuja številne možnosti fizičnega varovanja, ki zagotavljajo stabilno in varno poslovanje vašega podjetja in varnost vseh ljudi vključenih v ta proces.

MOBOTIX TERMO KAMERE - DELOVANJE

ZAŠČITITE DELOVNO OKOLJE - PRIMERI IZ PRAKSE

Zanesljiv in pameten nadzorni sistem za izboljšanje varnosti.

Pred leti je DB Schenker v Bolgariji, preveril posnetke in videl črno gibljivo točko, ki je skočila čez ograjo in vstopila v stavbo. Identifikacija ni bila mogoča. Po tem incidentu je Konica Minolta na objektu namestila MOBOTIX pametno nadzorno tehnologijo, ki omogoča varovanje večjih površin z manj kamerami in brez zapletenih in dragih nadzornih sob, v dnevnem in nočnem času ...

Namestitev video nadzora odvrača vsiljivce in zviša varnost.

Leta 2016 se je v stavbi Cott’Age v mestu Villepreux v Franciji kljub vhodu z dvojnimi vrati, ki je bil opremljen s ključem in VIGIK sistemom (sistem fizičnega nadzora dostopa), zgodilo več incidentov, vključno s krajo koles na parkiriščih in poskusi vlomov v stanovanja. Konica Minolta je za večjo varnost namestila sedem MOBOTIX kamer. Sistem je operativen od septembra 2018.
 

Inteligentne video nadzorne kamere zagotavljajo več kot le zaščito pred vlomi.

Pomagajo z dokumentacijo, urejajo dostop ali spremljajo proizvodne zmogljivosti. Preberite si primer uporabe v velikem industrijskem podjetju, ki je želelo natančno videti, kdo in kdaj vstopi v glavno stavbo, ter določiti, kdo ima dostop do katerih območij. Poleg tega je bilo treba na daljavo nadzorovati dohodne in odhodne dobave skladišča, oddaljenega tri kilometre, kjer so bile pogoste razlike v rezervacijah. Poleg tega je podjetje želelo povečati varnost na svojem podzemnem parkirišču in hkrati preprečiti vandalizem. Podjetje je za uvedbo celovitega varnostnega sistema okolice in zgradb stopilo v stik s Konico Minolto.

Vas zanima kako vam lahko pomagamo zaščititi delovno okolje? Kontaktirajte nas.