Tiskalnik kot del informacijskega sistema

| 12 april 2021

Tiskalnik kot del informacijskega sistema


Digitalna transformacije je na tak ali drugačen način dosegla večino podjetij. Tudi multifunkcijski tiskalnik je del digitalne transformacije.
 
Digitalizacija dokumentov je v precejšnji meri postala nujnost poslovanja. In ravno multifunkcijski tiskalniki so preko funkcionalnosti optičnega zajema (skeniranja) postali vstopna točka za digitalizacijo papirnih dokumentov. Vse lepo in prav, ampak kaj početi z dokumentom enkrat, ko je v digitalni obliki? Kje so ti dokumenti shranjeni? Kdo ima dostop do njih? So dokumenti del avtomatiziranih delovnih procesov? Lahko čez mesec dni te dokumente sploh še najdete?
 
Odgovor na vsa ta vprašanja je učinkovit in enostaven sistem za upravljanje informacij (dokumentov). Z uvedbo inteligentnega sistema za upravljanje informacij, boste zaradi kakovosti, celovitosti in natančnosti najbolj kritičnih poslovnih informacij veliko pridobili. Upravljanje informacij se lahko uporablja tudi kot sredstvo za obvladovanje tveganj, zagotavljanje skladnosti, omogočanje doslednih delovnih procesov in operativnih postopkov ter usklajevanje.
 
Naša rešitev M-Files za razliko od tradicionalnih dokumentnih / informacijskih sistemov omogoča podjetjem upravljanje z vsebino in informacijami ne glede na to, ali so ti podatki v M-Files sistemu ali v drugih poslovnih sistemih ali repozitorijih. Zaposleni imajo izjemne koristi od zmogljivih orodij za iskanje, urejanje, skupno rabo in organiziranje vsebin in informacij. Dodatno prednost pri uporabi M-Files pa predstavlja uporaba umetne inteligence za avtomatizacijo pisarniškega dela.

Torej, multifunkcijski tiskalnik v kombinaciji z dokumentnim / informacijskim sistem M-Files je rešitev, ki zagotavlja učinkovito digitalizacijo vsaj dela poslovanja.

Želite več informacij o M-Files?

M-Files je edina inteligentna platforma za upravljanje poslovnih informacij.

M-Files organizira vsebine glede na tip vsebine in ne glede na lokacijo. Lahko se celo povežete z obstoječimi mrežnimi mapami in sistemi in jih z vgrajenim AI naredite inteligentnejše, saj M-Files samodejno kategorizira in varuje informacije.

VEČ INFORMACIJ

NAGRADE IN PRIZNANJA

NAGRADE IN PRIZNANJA
@BLI-2021-2023-Award-KM-Colour-Consistency-A3-SEAL-(1).png
@BLI-Award-2020-2021-PaceSetter-Ease-of-Use-Seal-(1).jpg
@BLI-Line-of-the-Year-Award-2021-KM-A3-SEAL-(1).png

Želite o tej tematiki več informacij?