AccurioPro Flux Ultimate

NEPREKINJENO SPLETNO POŠILJANJE NA OSNOVI VSTOPNICE ZA OPRAVILO


Programska oprema Accurio ProFlux Ultimate nudi široko ponudbo rešitev spletnega tiskanja


Ali želite najboljšo programsko opremo za spletno tiskanje? Izberite Ultimate


AccurioPro Flux Ultimate, najobsežnejša različica zbirke AccurioPro Flux, nudi funkcijo spletnega tiskanja, ki je obogatena z zmožnostmi priprave in upravljanja potekov dela.


Izjemno prilagodljiva zbirka programske opreme AccurioPro Flux Ultimate ponuja širok nabor orodij, ki vam omogočajo organizacijo, avtomatizacijo in optimizacijo celotnega poteka dela tiskanja.


S kombinacijo spletnega pošiljanja opravil, spletnega plačila in spletnega sledenja stanja v enem samem profesionalnem programu za spletno tiskanje je AccurioPro Flux Ultimate idealno programsko orodje za vsakega ponudnika storitev spletnega tiskanja s svojim strežniškim okoljem.


Delovni proces AccurioPro Flux Ultimate

Najnaprednejša programska oprema za spletno tiskanje na današnjem trgu

Najnaprednejša programska oprema za spletno tiskanje na današnjem trgu

Kako bo pravzaprav Accurio ProFlux Ultimate pomagal vašemu podjetju kar najbolje izkoristiti spletno tiskanje? Vrhunska programska oprema nudi številne spletne prednosti, vključno z enkratno prijavo, obrazci, spletnim pošiljanjem opravil, praktičnim spletnim naročanjem, preverjanjem pred tiskom, poteki dela z različnimi naročili, spletnim plačilom, takojšnjo spletno oceno stroškov, plačilom in spletnim sledenjem stanja, funkcijo nadzorne plošče, obvestili in takojšnjo spletno oceno stroškov.


AccurioPro Flux Ultimate je najobsežnejša različica zbirke AccurioPro Flux Suite, ki nudi funkcijo spletnega tiskanja, ki je obogatena z zmožnostmi priprave in upravljanja potekov dela.

AccurioPro Flux Ultimate

AccurioPro Flux Ultimate

Programska oprema Accurio ProFlux Ultimate za spletno tiskanje vam omogoča, da naložite do 300 različnih oblik zapisa datotek v portal za spletno tiskanje, da stranke ne potrebujejo posebnega programa za pretvorbo, ponudnikom storitev tiskanja omogoča ustvarjanje namenskih spletnih prodajaln s posameznimi uporabniškimi vmesniki, izdelki in ceniki za različne skupine uporabnikov in integrira zunanje rešitve obračunavanja v potek dela tiskanja.


Programska oprema tudi vzpostavi povezavo s programi za obračunavanje Pcounter (Control System), SafeQ (Ysoft) in PaperCut. Do 10 dodatnim upravljavcem omogoča, da sočasno delajo na osrednjem seznamu opravil, integrira zunanje mehanizme za preverjanje pred tiskom, da odpravijo težave z dokumenti PDF in se izognejo produkcijskim napakam, ter omogoča upravljavcem tiskarn urejanje dokumentov na osnovi slike/rastra, da je mogoče izvesti običajne postopke urejanja slik, kot so odstranjevanje madežev, poravnava, popravki s čopičem, brisanje, risanje črt in zapolnjevanje z barvo.


Če želite imeti na voljo več informacij si oglejte prospekt (angleško).

AccurioPro Flux Ultimate prospekt