WEBINAR, KI GA NE SMETE ZAMUDITI!

Robotska Avtomatizacija Procesov Webinar

Robotska avtomatizacija procesov Webinar

WEBINAR, KI GA NE SMETE ZAMUDITI!


David Graeber je napisal knjigo z naslovom 'BullShit Jobs: A Theory'. Trdi, da je več kot polovica dela, ki ga opravljamo, nesmiselna in da škoduje naši psihi.

Ne glede na to, ali se s to oceno strinjate ali ne, ste verjetno opazili, da se veliko dela, ki ga morate opravljati, ne zdi kot delo, ki bi ga morali opravljati. Niste edini. Nedavno poročilo je pokazalo, da zaposleni porabijo le približno 40% svojega časa za izvajanje svojih “primarnih nalog”.

Morda se moramo začeti spraševati kako lahko delo izboljšamo, kako se lahko znebimo rutinskega in ponavljajočega se dela, ki je še vedno pomembno, vendar z njim ne dosežemo ničesar pomembnega? Z drugimi besedami, kako lahko izboljšamo samo delo? Odgovor je robotska avtomatizacija procesov.
 

24.1. 2023 ob 13:00 uri

se nam pridružite na webinarju, kjer vam bomo pokazali, kako lahko RPA s pridom uporabite v vaši organizaciji!

Konica Minolta Slovenija in UIPath

Konica Minolta Slovenija in UIPath
Za robotsko avtomatizacijo procesov ima Konica Minolta Slovenija v svojem portfelju za vas le najboljše. Naše partnersko sodelovanje s podjetjem UIPath je koristilo že številnim našim strankam, pri katerih smo avtomatizirali del njihovih poslovnih procesov.

'WHITEPAPER'

Delo danes se zelo razlikuje od dela včeraj. Tudi delo jutri bo drugačno kot je delo danes. Vsak tehnološki napredek korenito poseže v način dela. Tudi robotska avtomatizacija procesov ima ta potencial. Vas zanima več? Prenesite si naš 'whitepaper'.

PRENOS!

UIPath in Gartnerjev kavadrant!Gartnerjev kvadrant za leto 2022.

UiPath je bil že četrto leto zapored  imenovan za vodilnega v Gartnerjevem kvadrantu za robotsko avtomatizacijo procesov.


Po podatkih družbe Gartner ostaja robotska avtomatizacija procesov najhitreje rastoči trg programske opreme, saj je RPA ena najbolj priljubljenih platform za izboljšanje operativne učinkovitosti z avtomatizacijo.

UiPath je bil prav tako prepoznan kot najboljši izbor 'Gartner Peer Insights' za programsko opremo za robotsko avtomatizacijo procesov. Priznanje 'Gartner Peer Insights Customers' Choice' temelji na povratnih informacijah in ocenah končnih uporabnikov, ki imajo izkušnje z nakupom, izvajanjem in/ali uporabo UiPath platforme. Da bi zagotovili pošteno ocenjevanje, Gartner vzdržuje stroga merila z visoko stopnjo zadovoljstva strank.
   

Želite o robotski avtomatizaciji procesov več informacij? Sledite povezavi.

povezava