Obravnavanje vaših potreb strank z uporabo naprednih načel za upravljanje inovacij


Želite v vašem podjetju spodbujati inovativno razmišljanje? Raziščite in sodelujte s Konica Minolta Business Innovation Centre Europe

Business Innovation Centre (center za poslovne inovacije) ustvarja rešitve osredotočene na stranke, s fokusom na digitalni in kulturni preobrazbi, rasti in razvoja vašega podjetja.

Konica Minolta is driven by innovation

Our teams are focused on giving shape to ideas in a creative environment, through technology and business incubation. Passionate about creating new technologies to improve the lives of our global community, we have a strong focus on collaborating and co-innovating with clients, start-up companies, academics and leading-edge partners to develop new offerings in the areas of digital workplace, sensing & information management, business technology and healthcare.

Konica Minolta kot organizacija z močno inovacijsko kulturo, ki se nenehno razvija, je bila vedno predana razvoju novih tehnologij in ustvarjalnih idej, ki zagotavljajo resnično spremembo za milijone ljudi.
 
Kot del svoje globalne strategije za vodenje inovacij v poslovanju, je Konica Minolta ustanovila centre za poslovne inovacije (Business Innovation Centre - BIC) v petih večjih regijah po svetu. Glavna naloga BIC-ov je, da pridobi globlje razumevanje potreb svojih strank - torej da ustvarja novo vrednost in pozitivni vpliv na družbo.
 
BIC-i skušajo doseči razvoj novih izdelkov, storitev in poslovanja, ki sledijo celotnemu življenjskemu ciklu, od ideje do komercializacije in podpirajo globalno bazo strank Konice Minolte - od malih podjetij do večnacionalnih organizacij - z razumevanjem, kako tržni premiki stalno ustvarjajo potrebo po spremembah .
Te nastajajoče tehnologije in poslovne rešitve se nato tržijo in združijo z izdelki in storitvami za ustvarjanje novih poslov.
 

O BIC Evropa:

Business Innovation Centre Europe je vodilna enota znotraj Konica Minolta Europe, odgovorna za inovacije. BIC Europe kot zaupanja vreden partner soustvarja inovacije s strankami, partnerji in akademskimi krogi, namenjenimi razvoju novih in inovativnih rešitev.

Kontaktirajte nas