Moj prvi blog!

Ljubljana | 1 maj 2019

Moj prvi blog!

Mi pravijo, da smo za časom, ker pač še ne “blogiramo”. Da, če želiš kaj povedati, posredovati sporočilo v orbito informacijskih sistemov, potem enostavno moraš blogirat. Klasična socialna omrežja, kot Facebook, Linkedin in, pa saj jih več skoraj ne znam našteti, baje niso več dovolj. Kaj pa vem. Mogoče sem že prestar, pa te logike ne razumem več, ampak, zdi se mi, če so informacije na netu, se jih že najde. Vsaj jaz običajno jih. Je pa res, da je v časih hitrih sprememb, verjetno res bolje, da je ista informacija na voljo na čim več mestih.


Kakor koli, sem si rekel, ne bom se več upiral, grem raje s tokom. Pa smo naredili tudi naš blog. Blog, kjer bomo pisali o trendih v naši industriji, o spremembah, o stvareh, ki so koristne za uporabnike naših produktov, rešitev in storitev. Skratka, želim si, da to mesto najde pot do naših strank, kjer bodo dejansko našle koristne informacije.

Vam pa že na začetku obljubim, kar sem sicer obljubil tudi sebi, da ne bom pisal romanov. Čeprav, se zna zgoditi, da bom včasih to obljubo snedel. Vsi smo v stiski s časom, naša sposobnost absorpcije informacij je omejena, zato bodo vse objave na našem blogu kratke, zgoščene, informativne … Seveda pa bom vesel kakršnega koli vašega odziva. Pozitivnega za nov zagon in negativnega, da se bolj potrudim.


Matjaž Babnik


Vodja marketinga
quotation marks

Matjaž Babnik je v Konici Minolti zaposlen od leta 2002. Njegov staž mu daje edinstven vpogled v razvoj in spremembe, ki jih je v tem obdobju doživela Konica Minolta in z njeno dejavnostjo povezana industrija. Matjaž Babnik je v podjetju Konica Minolta vodja marketinga na nivoju Adrija regije, kar trenutno vključuje Slovenijo, Hrvaško in Bosno.

Matjaž Babnik

Vodja marketinga