Kako začeti z ECM?

Ljubljana | 18 maj 2019

Kako začeti z ECM?

O ECM verjetno sedaj vemo že kar precej. Namreč, prebrali smo kaj je ECM, zakaj ECM in kako deluje ECM. Kaj pa danes? Pa si poglejmo, kako začeti z ECM. Zajem vaših poslovnih informacij je običajno prvi korak poslovnega procesa. Zato je pomembno, da izberete rešitev, ki bo ustrezala in se prilagajala vašim unikatnim poslovnim zahtevam.


Z našimi rešitvami za zajem vsebine, lahko zajamete katero koli vrsto datotek, kjer koli se nahaja. Prav možnost zajema vseh obstoječih poslovnih vsebin in dokumentov, bo dala vašim poslovnim procesom povsem nov zagon. Naša tehnologija zajema hrani poslovno vsebino na enotni platformi, ki je sila enostavna za uporabo in zahteva zelo malo človeškega posredovanja.


Papir
Za skeniranje uporabite Konica Minolta multifunkcijske tiskalnike. Lahko je ena ali na tisoče strani, zajamete jih lahko na katerem koli našem tovrstnem aparatu – s tem boste prihrani veliko časa in denarja.


Elektronski dokumenti
Ni težko najti le papirne dokumente, pogostokrat je težje najti elektronske. Če imate pomembne poslovne dokumente v elektronski obliki, se običajno pojavi težava razdrobljenosti podatkov – nahajajo se na različnih računalnikih ali celo v različnih poslovnih sistemih.


Podatki in informacije
Ob zajemu dokumentov, naše rešitve iz njih “izvlečejo” pomembne informacije in jih delijo z drugimi sistemi. Vhodni dokumenti vsebujejo pomembne informacije, ki so bistvenega pomena za normalno delovanje vašega podjetja.
– Ročni vnos podatkov je zgodovina.
– Omogočen je varni dostop do vseh pomembnih informacij.
– Vaše poslovne informacije lahko preusmerite v poslovne procese.
– Upravljajte lahko celotno zgodovino poslovnega komuniciranja in poslovnih vsebin celotnega podjetja.


Zaključek. Verjetno želite izboljšati vaše delovne procese in s zmanjšati frustracije vaših zaposlenih. Želite si tudi varno in zanesljivo okolje, kjer so vaše poslovne informacije in vaši dokumenti urejeni in dostopni le pooblaščenim sodelavcem. Seveda želite razbremeniti tudi vaše zaposlene, saj se ne bodo ukvarjali z dolgočasnimi in enoličnimi nalogami. Tako se bodo lahko bolj posvetili vašim strankam. In čisto na koncu, če odgovorimo na naslovno vprašanje, če želite v vašem podjetju začeti z ECM, kontaktirajte naše strokovnjake. Z veseljem vam bodo pomagali. 


Matjaž Babnik


Vodja marketinga
quotation marks

Matjaž Babnik je v Konici Minolti zaposlen od leta 2002. Njegov staž mu daje edinstven vpogled v razvoj in spremembe, ki jih je v tem obdobju doživela Konica Minolta in z njeno dejavnostjo povezana industrija. Matjaž Babnik je v podjetju Konica Minolta vodja marketinga na nivoju Adrija regije, kar trenutno vključuje Slovenijo, Hrvaško in Bosno.

Matjaž Babnik

Vodja marketinga

O podjetju Konica Minolta Slovenija

 

Konica Minolta Slovenija, d.o.o. s sedežem v Ljubljani je hčerinska družba Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH s sedežem v Langenhagnu v Nemčiji, ta je pa hčerinska družba Konica Minolta Inc., Tokio, Japonska. Konica Minolta svojim strankam omogoča, uspešen prehod v digitalno dobo poslovanja. S svojim edinstvenim strokovnim znanjem in zmožnostmi obdelave podatkov, Konica Minolta ustvarja ustrezne rešitve in rešuje probleme za svoje stranke. Konica Minolta kot ponudnik celovitih IT storitev nudi svetovanje in storitve za optimizacijo poslovnih procesov. Družba svojim strankam ponuja tudi rešitve in upravljane storitve na področju IT infrastrukture in informacijske varnosti ter oblačnih okolij. Za svoje rešitve na področju poslovnega tiska je v "IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment" navedeno, da je Konica Minolta "globalno priznana vodilna družba na področju transformacije tiska". Konica Minolta kot močan partner za profesionalni tiskarski trg ponuja poslovno svetovanje, najsodobnejšo tehnologijo in programsko opremo, ter se že več kot desetletje v Evropi uveljavlja kot vodilni proizvajalec tiskarskih izdelkov (InfoSource). Poslovni inovacijski center v Londonu in štirje laboratoriji za raziskave in razvoj v Evropi omogočajo podjetju Konica Minolta, da v sodelovanju s svojimi strankami ter akademskimi, industrijskimi in podjetniškimi partnerji, spodbuja vedno nove inovacije. Zaradi inovativnega pristopa k storitvam, ki popolnoma dopolnjujejo njihovo linijo multifunkcijskih tiskalnikov, je Konica Minolta od družbe Keypoint Intelligence prejela prestižno nagrado "Buyers Lab PaceSetter Award for Serviceability and Support 2020/2021".

 

Izrazi in imena izdelkov so lahko blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke njihovih imetnikov in so s tem priznani.