Kako vam lahko pomaga naš ECM?

Ljubljana | 25 maj 2019

Kako vam lahko pomaga naš ECM?

O ECM vemo praktično že vse :-).


Pisal sem že kaj je ECM, zakaj sploh iti v ECM, kako deluje in kako začeti z ECM. Tokrat pa na kratko, kako vam lahko pomaga naš ECM, kaj boste pridobili s Konica Minolta ECM rešitvijo/storitvijo. Torej, naša ECM rešitev vam bo pomagala prevzeti nadzor nad pomembnimi poslovnimi informacijami vašega podjetja, kot so: papirni dokumenti, elektronski dokumenti, ePošta, računi, pogodbe, kadrovske evidence, delovni nalogi, potni nalogi, obrazci za dopust in njih potrjevanje in številne druge. S tem ko boste prevzeli nadzor nad poslovnimi informacijami, boste:


Zmanjšali stroške delovanja:

    1. Zmanjšali ste stroške tiska, poštnine in arhiviranja papirja, saj je vaša poslovna vsebina shranjena digitalno.
    2. Izboljšali ste produktivnost zaposlenih, saj ste jim omogočili takojšen dostop do vsebin in procesov, tudi preko mobilnih naprav.
    3. Delovni procesi so na račun avtomatskega predvidevanja odločitev in uporabnih orodji za upravljanje vseh obstranskih nalog ter opravil hitrejši. Spet ste dvignili produktivnost zaposlenih.


Izboljšali podporo strankam:

    1. Prihranili ste čas, ki ga zaposleni porabijo za iskanje dokumentov na različnih lokacijah in čakanje na prenos in dostavo datotek.
    2. Strankam ste omogočite “online” komunikacijo z vami – izpolnjujejo lahko različne obrazce, podajajo zahtevke in drugo.
    3. V realnem času imate “online” vpogled nad statusi zahtevkov, transakcij, naročil in drugih.


Zmanjšali različna tveganja:

    1. Enostavno boste uveljavili svoja varnostna pravila in imeli nadzor nad dostopom in aktivnostmi zaposlenih.
    2. Olajšali si boste izdelavo poročil in revidiranje poslovnih informacij.
    3. Avtomatizirali in poenotili upravljanje vaših arhivov in zapisov.

 

Kot sem obljubil, čisto na kratko.


Matjaž Babnik


Vodja marketinga
quotation marks

Matjaž Babnik je v Konici Minolti zaposlen od leta 2002. Njegov staž mu daje edinstven vpogled v razvoj in spremembe, ki jih je v tem obdobju doživela Konica Minolta in z njeno dejavnostjo povezana industrija. Matjaž Babnik je v podjetju Konica Minolta vodja marketinga na nivoju Adrija regije, kar trenutno vključuje Slovenijo, Hrvaško in Bosno.

Matjaž Babnik

Vodja marketinga